bambi

Bloggmiddag
 
I tisdags så var jag ju på en jättetrevlig bloggmiddag! Den gav mig verkligen mer energi och det kändes så bra efteråt! Tack till Ewa och Anna som ordnade allt!
 
 
Vi åt en jättegod middag på den libanesiska restaurangen Sahara på Olofsgatan. När jag tackade ja till bloggmiddagen så trodde jag att vi skulle vara ett par stycken bloggare som skulle träffas och äta middag ute tillsammans, vilket var tanken från början men tydligen så växte hela grejen. Så vi var 24 stycken bloggare och en massa företag sponsrade goodiebags och vinster!
 
 
Sofie och Martina visar upp fina underkläder som dom fick i sina goodiebags från Sophies closet.
 
 
NinaJohanna, MadelenAgnieszka, Annelie (där bakom Annika som fotar).
 
 
Mina favoriter ur goodiebagen var dessa fina målarset och modellera-set från Sense. Helt giftfria och företaget stödjer Barncancerfonden. Jag tror att detta kommer att bli en julklapp till Leah som älskar att måla och leka med lera!
 
 
Två bilder lånade av Anna.
#1 - Veronica Ekblad

Ser ut som att det var en trevlig kväll :)

#2 - Marie-Louise

Tack för en trevlig kväll :) Kram

#3 - Hanna

Din vänstra kalson-kompis är väldigt lik Miranda i "sex and the city" !

:)

#4 - Lesthi

Omg vad Sofie påminner om Miranda från sex and the city :D

#5 - Longevity - en blogg om hälsa

Vad kul att ni blev så många :-)

#6 - Hondjur

Åh, vad det ser mysigt ut! :) Ibland är det faktiskt det man behöver.. trots att man känner sig trött och orkeslös! Man får lite ny energi och tankarna åt lite annat håll!

Och en liten parantes: Citalopram är för mig de enda som funkat.. Och jag har provat många. Men fått biverkningar och annat av de flesta. Så jag hoppas att de funkar lika bra för dig som de gjorde för mig en gång.
Nu är jag nog kanske snart på väg tillbaka för att skaffa nya.. trots att det är fyra år sedan sist .. men det tar emot.. det gör det. För som du skriver så är det lite tabu. Man vill inte känna sig misslyckad och allt det ..
Man kan själv och ensam är stark.. Ja, hela balletten! :)
Men ta hand om dig så hoppas jag att du snart får lov att må bättre och kan sluta med de! :)
Kram på dig!

#7 - Line

Åh vad kul! Och roligt med alla målargrejer i goodiebagen. Vår snart 3-åring har de där gelépennorna med kork och ÄLSKAR att rita med dem. Används varje dag. De är ganska kladdiga men mjuka att rita med och fina färger. Behöver dock köpa nya för han har ritat slut på ett par av färgerna.