bambi

God morgon november!
Tänk att det redan är november! November känns som en transportsträcka till december bara. Jag hoppas att november går fort!
 
Jag har sett i en del bloggar att det är en hel del som redan har börjat baka lussebullar! Jag har inte börjat med julbak ännu, men kanske i helgen? För nu när det är november så måste man väl ändå säga att det är legitimt att börja med lite julstök...? Eller vad säger ni?
 
Barnen ligger på golvet och spelar Tårtspelet själva. Det är faktiskt första spelet som dom har klarat av att spela helt själva, julklappstips kanske till er andra med barn i samma ålder?
#1 - Anonym

Jul firar man i december så allt Juligt hör till den månaden. Älskar själv november, mysigaste månaden med tända ljus, alla helgona och väldoftande höstblommor i vaserna. Jag njuter av november. Februari, mars, april är en pina för mig dock och en transportsträcka fram till sommaren :)

#2 - Caroline

Jag älskar julen och ser precis som du november som en transportsträcka dit. Jag har börjat tjuvlyssna lite på julmusik redan och njuter av det i fulla drag. Men något julbak blir det nog inte förrän typ sista helgen i november eller något sådan (måste ju ha lussebullar och pepparkakor till första advent).

#3 - Tessa i höghuset

Ha! Det är inte det minsta legitimt att börja julpyssla i november ;-). Jag håller med Anonym ovan, november är tid för mys och tända ljus och kanske lite höstlöv. Jag är inte färdig med hösten ännu, och november är ganska skön, utan någon högtidsstress. Januari-april däremot är pina.

#4 - Ulle

Självklart får man börja tänka på julen! (Det gör jag året om, hehe) December är för mig en mys-månad (jösses, ordet mys är verkligen uttjatat, men vad ska man använda i stället?) och då vill jag ha hyfsad lugn och ro. Jag är så gott som klar med julklapparna, det känns toppen.

#5 - Caroline Andersson - Mamma till Elias

Jag tänkte att allt ska vara klart den 1 december så slipper man det sen, men jag har inte börjat med något än :)

#6 - Lisa

Nej, det är illegitimt och borde vara förbjudet, med böter som påföljd!!! (Jag tänkte skriva smiley, men jag är ju nästan seriös, så...)

Julen, och tiden som leder upp till den (=December, och endast december!) är jättemysig, men det överdådiga blir alldeles för utdraget som det är nu. Jag tycker att det är mysigast om man hinner se fram emot advent i en vecka eller två, och sen riktigt njuta av julpynt och skyltning.

Som med allt annat är ju den enda anledningen att julskyltningen börjar tidigare ren kommersialism.