bambi

God morgon torsdag!
Igår ringde dom från förskolan och sa att Zack hade så ont i örat! Barnen har aldrig haft öroninflammation men jag tänkte ändå direkt på det. 
 
Jag skyndade mig att hämta barnen och tydligen så hade Zack gråtit och haft så ont i örat. Så, vi gick hem och han somnade till lite på vägen hem (som tar max 10 minuter) och fick en alvedon när vi kom hem. Sen har han mått bra! Inga klagomål på ont i örat alls! 
 
Däremot så har Leah varit lite hängig nu på morgonen så maken ska vara hemma med dom båda idag.
 
Barnen var så glada när dom märkte att det låg snö ute på marken så dom stod länge och tittade ut genom fönstret på snön men det är nån plusgrad så det kanske inte ligger kvar så länge till....
 
Ha en fin torsdag allihop!
#1 - dianasdrömmar

Så mysigt med snö, hoppas den ligger kvar :) kram Diana

#2 - Reggi

Ja jag själv gillar inte snö, men se barn som lyser upp de värmer så i hjärtat. Vi har haft snö sen i tisdags och i dag är de noll gradigt och massa snö. Så de verkar som den ligger kvar till helgen och då blir de åka pulka med bonusdottern :)

#3 - Malin

Fick rådet av en läkare att spola vatten i örat när man duschar, håll slangen som en telefon. Vår son har ofta ont i örat utav vaxet, och detta rådet har hjälpt honom mycket. Jag trodde oxå att det var öroninflamation. Kanske värt att prova , krya på er!