bambi

Nytt från Weleda
 
Jag fick tvinga mig upp idag för idag hade jag mycket hellre bara legat i sängen hela dagen. Men jag hoppas att det känns bättre när jag kommer till jobbet.
 
Just nu använder jag mycket produkter från Weleda. Jag gillar deras naturliga produkter och just nu är nog deras Cleansing Lotion bäst. Det är svårt att hitta en rengöringslotion som verklgien tar bort ALL mascara men det gör faktiskt denna! 
 
Sen har jag även fått hem deras helt nya Citrus Hand and Nail Cream som skyddar och vårdar naglar och nagelband. Något jag verkligen behöver just nu. Dock gillar jag inte lukten, tror att det är ullfettet som jag tycker luktar lite konstigt. 
#1 - Ulle

Jag provade den ansiktsrengöringen via ett litet prov och tyckte den verkade toppen jag med. :)

#2 - Helena

Jag har handkrämen som doftar havtorn, den är helt fantastisk! Älskar lukten och den är jättebra! Köpte kroppsoljan också men den är lite mer skarp i doften..

#3 - Ankis

Till mitt barns 1 årsdag som var igår, gjorde jag din regnbågstårta och jisses vad stor den blev! Fick ta 3/4 av tårtan av till jobbet och bjuda. Men fin blev den och uppskattad.

#4 - a-k

ot men hur går det med vikten och dina powerwalks? Sneglade just lite bakåt här, läste om slanka.... jag ser ju såklart att du bakar men har du bättre kontroll över sötsuget nu?

#5 - Johanna

Hej Rose-Marie! Jag känner dig inte men känner mig orolig över dig när man märker att uppdateringen är låg och även du verkar låg. Önskar dig allt gott! MVH trogen bloggläsare

#6 - Jenny i Dalby (mamma till fyra)

Jag använder också Weledas produkter, har faktiskt gjort det ända sen tonåren (och det är ett bra tag sen ;) ). Har både ansikts-, hand- och hudkräm och babysalvor, olja o schampo till yngsta barnen. Gillar Iris-serien lite extra nu eftersom min yngsta heter så :)

Hoppas på uppdatering från dig snart, undrar precis som Johanna ovan och hoppas att du kommer med goda nyheter.

#7 - Lisa

Även jag hoppas att allt är ok :/

#8 - dianasdrömmar

Använder Weleda till barnen men aldrig provat själv kram Diana