bambi

The English Shop
 
Igår var jag till The English Shop, som flera av er har tipsat mig om angående chocolate chips. Lite konstigt att jag aldrig har varit där förut om man tänker på att jag bara bor 10 minuter ifrån Söderhallarna!
 
Jag hittade chocolate chips där, dom hade även vit choklad chips och butterscotch chips men såna har jag redan här hemma. Men jag tyckte faktiskt att det var äckligt dyrt där! Påsen som jag köpte (på 360 g) kostade 79 kronor, nu jämför jag med USA, men där kostar en liknande påse ca 3 dollar (alltså lite över 20 kronor)!! Och dom vita choklad chipsen och buuterscotch chipsen kostade 4,60 dollar (ca 30 kronor) i USA men hos The English Shop så kostade dessa 99 kronor. Jag tror jag får be min syster packa en väska full med sånt när hon kommer hit ;)
 
 
Men dom hade mycket roligt där på The English Shop och vissa saker hade ändå okej priser. Som dessa bakmixer som kostade runt 40-50 kronor.
 
 
Sen blev jag lite nostalgisk när jag hittade dessa Mr-böcker  :)
 
Så, även fast dom hade hutlösa priser när det gällde chocolate chips så kommer jag säkerligen gå dit igen och handla bakprylar eller andra nostalgiska saker  :)
#1 - Hanna Karlsson

Kul butik. Synd att det är så dyrt...

#2 - Elin

oj vilken prisskillnad :-/

#3 - Caroline

Jag såg att den lilla Coop affären jag har nära har fått in sådana, både ljus, mörk och vit choklad. De var inte så dyra heller. Men om till och med små Coop butiker har fått in dem så borde ju även andra börja få det. Så ett tips är att titta där. Har däremot inte sett det på ICA än..

#4 - Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Sånna chocolate chips köpte jag på Citygross för en betydligt mindre slant.

#5 - therese

Ja det var dyrt. Kakmixerna kostar 1,68 pund på tesco här bakom knuten. Vi har prövat ett par, men de smakar verkligen inte gott. Barnen gillar dem dock och det är smidigt att allt ingår.

#6 - Madeleine - hemmafru och gravid i the OC

99kr?!?!? GULP! Min mamma jobbar på ICA kvantum och hon har sagt att dom säljer sånna där när jag frågade för nåt år sedan.

#7 - Frida

Jag har sett choklate chips inne på coop extra. Inte speciellt dyra heller vad jag har för mig. De hade de på en hylla med en massa amerikanska godisar, drycker etc. Kolla upp det vet ja! :-)

#8 - Tess

Åh underbart! Den butiken måste jag besöka nästa gång jag är i trakterna! :-)