bambi

Torsdag
God morgon alla fina bloggläsare! Idag tror jag att jag har ett gäng nervösa elever, för idag är det nationella prov i engelska. Jag slutar relativt tidigt idag och sen tar jag helg. Skönt att min sjukskrivning äntligen har ordnat sig så nu är jag ledig två dagar i veckan. Imorgon blir det samtal och kanske ett avkopplande bad eller långpromenad, det ser jag verkligen fram emot!
 
Det är kanske lite larvigt men jag känner mig tacksam över att jag får möjligheten att bearbeta alla mina tankar. Jag är glad att vi lever i ett samhälle som är så förstående och som ger mig den möjligheten. Jag och den andra psykologiläraren pratade en hel del om kriser och hur viktigt det är att verkligen bearbeta dom, annars mår aldrig riktigt bra.
 
#1 - dianasdrömmar

Skönt att du får bearbeta dina tankar i lugn och ro kram vännen/Diana

#2 - Ylva Nilsson - stadigare

Citatet på bilden var ganska klokt tyckte jag. Tycker själv att jag har en jobbig period just nu och tänker ofta "om ett halvår så har nog det mesta ordnat sig", istället kanske jag borde infinna mig här jag är nu och vara nöjd, istället för att längta bort någon annanstans.
Sist men inte minst, så hoppas jag att dina elever inte är allt för nervösa idag och att de går bra för dem!
Kram!

#3 - Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Ja, visst är det bra att man får den hjälpen man behöver :)

Jag bakade förresten dina chocolate marsmallow cookies igår, helt underbara ju! Jag hade kunnat äta upp allihopa direkt :D

#4 - Luxxie - Kreativt Kaos

Vad skönt att det har ordnat sig för dig med sjukskrivningen, och jag läste tidigare att det börjar bli bättre med tabletterna också. Det är verkligen bra att man lever i ett samhälle där det finns möjligheter att få hjälp.
För mig tog det ett tag innan jag fick hjälpen jag behövde, men när man hittar rätt är det så skönt att få sätta ord på tankarna. Dessutom är jag väldigt glad över mina tabletter, jag har samma som du (har jag för mig, du skrev ut namnet tidigare?) men jag fick inte så att jag mådde mycket sämre när jag började med dom. Men när dom började verka märkte jag tydlig skillnad, nu vet jag inte hur jag skulle orka utan dom :)

#5 - Emelie

skönt ändå att det börjar kännas bättre <3

#6 - Ulle

Så skönt att det går åt rätt håll! Ta hand om dig. :)