bambi

Tvillingar?
Jag förstår inte varför folk tjatar om att Zack och Leah är så lika? Det är dom ju inte alls....?  ;)
 
 
Det är ofta som dom gör exakt samma sak på bilder eller har samma ansiktsuttryck och/eller kroppsställning. Det har faktiskt varit så ända sen Leah var bara ett par månader gammal (t.ex. här när hon bara var 4 månader gammal), så det är verkligen inget jag styr över eller försöker styra över! 
 
P.S. Nu finns dessa fina monsterull-underställen hos Ellos!
#1 - Mia - mammaliv, träning och husplaner

Ja, jisses var lika dom är. :-)

#2 - Frida

Tycker inte att dom är så jätte lika. När jag började att läsa din blogg var det svårare att skilja på dom haha.

#3 - Longevity - en blogg om hälsa

Haha de är superlika. Ser man dem en och en kan inte jag skilja på dem i varje fall :P

#4 - Anonym

Jo men nog är de lika vid första anblicken. Sen är båda kortklippta så det bidrar ju också. Det ör ju gulligt. Tycker du att det är jobbigt att folk tycker de är lika?

Svar: Nej då, inte alls!
bambi

#5 - michaela- med syskon i magen ♥

haha..alltså det är helt sjukt! jag ser inte skillnad på dom (förutom på storleken då)!

#6 - storasyrran

När man ser dem tillsammans så går det bra att skilja dem åt. Jag tycker det är svårare när du har bild på någon av dem i ett inlägg, då får jag fundera. Oftast skriver du ju vem det är =)

#7 - Johanna

FIna ungar :-) De är verkligen jättlika!!!

#8 - Helena - mamma till Eskil och snart en till

Jättefint underställ, fick upp ögonen för Vossatassar efter att jag vann en goodiebag hos dig :-) Det var ju med en t-shirt därifrån...

Tycker Zack och Leah är jättelika och supersöta! :-)

#9 - Sarah Fredriksson

Som tvillingar! :)

#10 - Sara

De är verkligen jättelika! Otroligt att det kan bli så... :) tänkte på en sak - pratar du någon engelska med barnen? Är ditt modersmål svenska eller engelska? Nyfiken:)

Svar: Nej, vi pratar tyvärr ingen engelska alls här hemma. Jag hade en tanke att jag skulle prata engelska med barnen när jag var gravid med Zack men så blev det ju inte....
bambi

#11 - M

Haha tycker det är lite knasigt.. som bilden du lade upp på Leah och männskorna trodde det var Zack? Nä. De är inte lika. Förstår faktiskt inte vad det är som gör att folk tycker så, då de definitivt har olika utseenden. Vissa syskon har ju sådana där nedärvda superstarka släktdrag, då alla barn i en familj ser likadana ut i princip, bara olika frisyrer/storlekar. Sådana är ju inte Zack och Leah, de har ju verkligen olika utseenden. Nä. Vet du vad.

Svar: Haha, ja, jag håller med och tycker inte att dom är så lika! :)
bambi

#12 - Hanna E

Det blir ju ofta så att folk tycker att ett par personer är lika, speciellt när det handlar om syskon, när de har ungefär samma färger. Jag har alltid fått höra att jag är väldigt lik min pappa, men när jag funderar på det så inser jag att det måste vara för att vi har samma färg på håret och ögonen. Annars är jag mer lik min mamma.

Jag tycker att mina barn är mer lika varandra till utseendet än vad andra tycker, men det kanske för att jag ser förbi det där med ögon- och hårfärg. Sen märker jag skillnader och likheter i hur de rör sig på ett helt annat sätt.

#13 - britta bloggar

lika gulliga iaf!

Svar: Tack :)
bambi

#14 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Tycker dem är jätte lika, men kläderna gör ju mycket också när de har precis likadana :-) Kul med syskondrag :-)