bambi

Vad tycker du är roligast att blogga om?
Tidigare så frågade jag er varför ni bloggar... men nu är jag nyfiken på vad ni tycker är roligast att blogga om? Är det personliga inlägg om er dag eller era tankar som är roligast att skriva? Eller är det om mode eller inredning?
 
Själv så tycker jag nog att det är allra roligast att blogga om barnmode. Jag fullkomligt älskar barnkläder och skulle kunna lägga hur mycket pengar som helst på barnkläder. Jag älskar att shoppa barnkläder och älskar att kolla på barnkläder. Om det inte vore för miljön så skulle nog byta kläder på barnen varje dag!
 
Sen så gillar jag även att skriva personliga inlägg om något ämne som jag har gått och tänkt på ett tag. Det är roligt att se vad ni tycker och tänker om saken men sen är det också roligt att sätta ord på sina tankar och strukturera upp sina åsikter om ämnet. Det blir så tydligt på något vis eller jag försöker i allafall förtydliga det när jag skriver ett inlägg om något (jobbskadad? haha).
 
Nå.... vad tycker ni är roligast att blogga om?
#1 - Åsa (Tant Skarp)

Svårt det där.
Jag tycker de flesta ämnen är roliga att blogga om men det som faktiskt gör det kul, i mitt fall, är att kunna twista till språket.
Saker som Bus och LillSmurf har sagt och gjort ligger iofa högt på topplistan mena tt kunna ta exempelvis politik och dra ner det vardagsnivå, även om det är ministrar det handlar om, det tycker jag är kalaskul.
Har ju lyckats hitta en liten läsarskara i och med mitt sätt att skriva. Och nu har ju bloggen flyttat in hos sajten för Skånskan, Norra Skåne och Laholms tidningar, där jag tydligen var mest läst förra veckan. Så himla kul!

#2 - ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

jag är nog åt samma håll som dig gillar shopping åt både mig och barnen så det blir ju en hel del såna inlägg på min blogg sen en del recept och tips och råd
jag tycker de är kul med olika ämnen och olika inlägg på en blogg inte bara "idag gjorde jag..." utan lite blandat =)
Jag är en riktigt funderare och funderar mkt och vågar stå för mina åsikter och ibland skriver jag ett inlägg som kanske vissa tycker provocerar eller att jag tycker helt fel men hej vi alla tycker och tänker olika och ja tycker de är intressant att höra om va andra tycker och att man kan dela med sig av sina åsikter, tips och råd =)

#3 - Reggi

Olika tankar som jag har, min vardag. De är helt olika, jag gillar om skriva om lite olika saker :) Men mest så är de min vardag och min väg till att bli färdig förskollärare.

#4 - Lesthi

Gud vilken svår fråga, hah! Jag älskar min blogg och allt jag bloggar om där :D men outfits är kanske extraroliga för mig eftersom det är kul att titta tillbaka och titta på dem sen.

Vill även tillägga att jag gillar dina inlägg som du funderat ett tag på, man får oftast nåt att tänka på själv då också. Gillar också de gånger di skriver om genus. :D

#5 - Jannice

Bloggen är ju som en typ av dagbok (fast utan sekretessen) och jag tycker det är jättepraktiskt att kunna skriva ner roliga saker som mina barn gör och säger som annars lätt kunnat glömmas bort, renoveringar är kul att bevara och så mängder av kort man knäpper hela tiden. Men sen är bloggen för mig också ett verktyg för att med skrivandet försöka bearbeta sorgen efter min bror och min mamma...

#6 - Sara - Mamma till Max & bebis i magen

Just nu tycker jag det är roligast att blogga om min graviditet och förberedelser inför bebis ankomst =)!

#7 - Helena

jag bloggar ju mest för min egen skull och tycker just nu det är väldigt kul att läsa mina gravidinlägg från förra graviditeten, de tankar jag hade då och jämför med hur det är nu.

Annars är det roligt när jag skrivit om trädgården t ex med ett inlägg av typen "jag vet inte vad detta är" och så kommer någon och kommenterar och säger vad det är, det tycker jag är roligt!

#8 - loova

Det jag bokstavligen älskar att blogg om är bakning och matlagning. Det är en passion i mitt liv :)

#9 - Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

det går i vågor, just nu är det den lilla bebisen i magen och jag gissar att bröllopsplanerna sen kommer att ta över... Så får nog säga de mer personliga inläggen som speglar vår vardag. Det är även de inläggen som är roligast att gå tillbaka till och läsa igen!

#10 - Erica

Jag tycker den bästa bloggen har allt det. Både stort och smått, blandat. Viktigt och oviktigt, shopping och allvar. Som livet :)

#11 - britta bloggar

Saker som gör mig glad! Oavsett om det är barnen, mat, prylar eller något helt annat!

#12 - Dolce Bambini - Änglamamma - jordebarnsmor

Jag måste nog säga som dig, roligast är barnkläder. Men jag har lugnat mig lite med att blogga om det, folk kan ju tro man är galen annars med allt fint jag hittar o vill skriva om. Utöver det så har jag ju skrivit en del om Lova. Kram

#13 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Nu har jag börjat meningen tre gånger med att jag tycker det är roligast att blogga om.......för att sen ta bort det och börja om. Vad tycker jag är roligast att blogga om? Jag vet faktiskt inte för jag tycker allt är roligast att blogga om. Men de inlägg som lockar till kommentarer förstår jag att jag lyckas med och då känns ju de alltid lite mer roliga att skriva. Jag skule kunna säga att mest roligast är nog att blogga om när jag varit i farten med kameran och man får feedback på bilderna man tar att andra med tycker de är fina. Men så har jag ju bilder i alla inägg. Jaja det blev ett flummigt svar, hehe.

#14 - Longevity - en blogg om hälsa

Jag tycker det är roligt att blogga om ämnen jag brinner för. Jag har en kategori som heter tänkvärt och en som heter att leva med autism adhd oh jag får så givande kommentarer på de inläggen. Jan även få spontana mejl som är positiva och det leder självklart att det är roligt att blogga om. Jag gillar att fota med så rena fotoinlägg gillar jag också att göra

#15 - Hondjur

Oj!
Jadu... det är nog först "dagboksformen" - Saker i vardagen som man snubblar över.
Men självfallet saker som berör mig... Som man funderar längre på .. Som de hemlösa. "Monas Universum" länkade till den förra veckan och det är riktigt kul att se att det faktiskt händer någon och att folk vaknar till lite ... Folk är ju gärna generösa men lite ...tankspridda ibland!

Och Ja, det är lättare när någon av Er stora länkar ... Det händer lite mer då! ;) Så jag passar på att slänga in min länk här ... så kanske någon mer uppmärksammar inlägget! :)
(förlåt)
http://etthondjursbekannelser.wordpress.com/2012/10/31/tank-om-du-hade-varit-hemlos/

#16 - Sabine-Välbefinnaren

Jag tycker egentligen att det är roligt att blogga om allt jag skriver om kring hälsa... det jobbigaste är när man inte kommer på något att skriva om. Men om jag ska säga en eller två saker gillar jag att skriva om måltider jag ätit och varför dom är bra för hälsan och så tycker jag det är kul att skriva om böcker jag läst för att sen kunna diskutera med folk vad dom tycker om samma bok. Kram kram