bambi

Vinn en valfri personlig almanacka!
Lagom till jul och det nya året så får ni nu chansen att vinna en personlig almanacka till er själva eller kanske till någon annan? Just nu har personligalmanacka.se ett samarbete med en av mina favoritdesigners Karin Mannerstål!
 
Allt ni behöver göra för att var med och tävla om en valfri personlig almanacka är att gå in på personligalmanacka.se och fundera ut hur du skulle vilja designa din almanacka om du vann. Skulle du välja någon av Karins designer eller skulle du välja en helt egen? Lämna en kommentar till detta inlägg där du berättar hur din almanacka skulle se ut om du vann! Tävlingen pågår till den 14 november.
#1 - Michelle

Åh vilken rolig tävling! Jag skulle helt klart designa en själv. En framsida med bilder på sambo och mig och andra berydande personer. Har en sen tidigare och är kanon nöjd. Den här gången ska jag prova den nya storleken (stående A5), och även ta med min favorit färg lila.

Perfekt för mig som börjat plugga nu under hösten, en hel del att hålla koll på!

#2 - Aviaja

Om jag hade turen att vinna, skulle min almanacka vara svart med pink typografi, var där skulle stå " Run Baby Run" och sen bilden på en strekgubbe - anledningen till dette motiv, är att jag genom en svensk kompis, har truffet världens bästa löptjejer, och kommit med i deres löpargäng - namnet och motivet har jag sågår tatueret på mitt ben - så mycke betyder dessa vänner - och inholdet i almanacken blir såklart alla inplaneret resor/lopp som vi skall delta i 2013..
Hälsninger
Aviaja - Danmark :-)

#3 - felicia

Jag skulle vilja göra en almanacka till min mamma, som hon kan få i födelsedag! Såklart skulle det vara en bild på hennes fina barn på! (;

#4 - Isabelle

Om jag vann skulle jag göra en almanacka till min mamma som hon skulle få i julklapp med en härlig bild på hela familjen från vår senaste utlandsresa och med gröna detaljer eftersom det är favoritfärgen! Känns som att det är välbehövligt med en härlig bild som piggar upp nu när det är som allra mörkast, så man kommer ihåg att det faktiskt blir ljusare och varmare! :)

#5 - Karin

Det här är just vad jag behöver inför det kommande året. Ska återgå till jobbet efter min f-ledighet och jag har lite panik över hur jag ska kunna hålla koll på jobb, barnen, maken och allt samtidigt. En almanacka, som jag själv kan välja innehållet i vore kanon ! Jag skulle behöva en lite större variant, och den skulle nog få vara rosa, nån bild på familjen skulle garanterat få pryda omslaget :)

#6 - Reggi

Jag har redan designat min och den ligger och väntar där på att jag ska ha råd att beställa en. Men den jag har designat så har jag en bild på min brorson på framsidan och i den har jag så att jag kan skriva i när jag jobbar, har tentor och min träning, sen på baksidan en bild på min underbara bonusdotter :)

#7 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Jag skulle nog välja en egen, med kort på barnen såklart. Och ha med en ruta där de står "dagens träning" på så vis kan man ju hålla koll på hur man skött motionen ;)

#8 - Helena i Uppsala

Jag skulle nog göra en egen design med något uppeppande visdomsord som "Bryt mönstret - var glad!" som någon på 80-talet hade klottrat längs järnvägsspåret till Stockholm. Det har följt mig sedan dess.

#9 - Malin

Jag skulle definitivt designa en egen kalender. En bild på min fina plutt. Ett sätt som alltid gör att jag har honom med mig :)

#10 - Lotta H

Ååå, vilken superrolig tävling! :) Har många gånger varit inne på personligalmanacka.se och varit sugen på att beställa, men det har aldrig blivit av. Jag skulle välja en egen design och ha mina barn på framsidan. (Det var väl orginellt ;) ) Men dom är mina solstrålar och det piggar alltid upp mig på jobbet att titta på dom! :)

#11 - Ulle

Jag måste ge ett hett tips. KORR-läs noga innan ni beställer. Jag skrev fel årtal på framsidan när jag beställde en förra året och den blev jättetrist att använda det året... :( Klantigt av mig och synd att det inte fanns en spärr för det...det är ju sällan man beställer en almanacka för året som varit... :) Så om jag skulle vinna så skulle jag ha en bild på min lilla vovve. Med 2013 under, haha!!

#12 - alexandra

Haha vad roligt! Jag satt och visade min sambo igår hur snygga dom var (pikade lite). Jag hade velat ha bilder på mina nära och köra som bor 150 mil bort så jag ändå får ha dem "nära" Jag vill ha den layoten med mycket plats att skriva på varje dag. Jag gillade verkligen Karins layouter också.. tål att funderas på :)

#13 - Sussie

Hade det gått skulle jag ha kombinerat eget foto tillsammans med Karins design med hjärtat, bara för att bära med mig mina hjärtan överallt ;)

Med när det inte går skulle jag ta ett foto på familjen, sonen, sambon och hunden. Svartvitt foto och en stark färg inuti, grönt kanske. Och sen förskoleplaneringen och 10 sidor målarbok, bra tidsfördriv för sonen och jag när lusten kommer. Och det bästa är att man har en allt i ett bok, perfekt när jag just nu skriver mina dikter i utkastet på telefonen, inte samma känsla som med penna och papper. En kalender i A5 formatet också eftersom jag ty cker dom andra är lite små i formen

#14 - Camilla

Min älskade mamma och bästa vän lider av en svår whiplashe, fibromyali, struma och nu också nedsatt hörsel tillföljd av nackskadan. Men hon är en super kvinna och driver sin egen redovisningsbyrå som kräver dygnet runt arbete i vissa perioder. Hon har alltid ett leende på läpparna trots att hon ibland har så ont att hon inte kan mer än ligga ner. Hon gör allt för att dölja smärtan men det är omöjligt att missa den i hennes ögon. Jag hade gjort allt för att få henne att värdesätta sig själv lite mer men jag bor 30 mil hemma ifrån och vi träffas inte så ofta även om vi varje dag talar i telefon. Att henne en kalender med bilder på familjen och vackra citat kommer inte göra så att hon mår bättre men det hade underlättat i hennes kaotiska liv.

#15 - jessamy

Hej. Jag är med. Jag skulle välja en modell liten och designa själv med kort eller så :) Vore ju toppen för att hålla ording på sig själv :)

#16 - mia

Jag skulle designa en egen med mitt favoritmotiv som jag tagit själv, en bild från Jökulsárlon på Island.
Gillar smidigheten att själv välja lite olika grejer som ska finnas med i kalendern, annars är det svårt att hitta någon som passar så perfekt.
Det skulle iaf bli den mest praktiska och snyggaste kalendern jag ägt! :-)

#17 - Anna-Carin W

Om jag vann så skulle jag den till min mamma som alltid för små anteckningar om vad som har hänt varje dag, som en liten minidagbok. Så då skulle hon få en med barnbarnen på framsidan och text i turkos som är hennes favoritfärg. Även baksidan skulle få vara turkos. Och designen på uppslagen skulle få vara svart med färgglada prickar. Hoppas verkligen på tur nu för min mamma skulle bli så himla glad!

#18 - Therese

Åh, jag har redan designat en kalender som jag skulle vilja beställa men inte har haft råd att göra än, så jag vet precis hur jag skulle vilja ha min!
Jag skulle välja den nya i A5 format med en egen framsida på mig och min fästman. Hela kalendern skulle gå i ljusa färger och det skulle finnas plats att planera in både nöje, jobb och min träning:)
Håller verkligen alla tummar och tår för att jag har turen på min sida den här gången:)

#19 - Elin

Om jag vann skulle jag vilja ha en färgglad almenacka så man blev glad varje gång man tog fram den!

#20 - Ch

Eftersom jag har väldigt mycket på gång hela tiden skulle jag göra en väldigt peppig design som man blir glad och känner sig peppad av :) En härlig bild med någon bra motiverande text :)

#21 - Isabel

Jag som ska börja plugga till skk nästa år hoppas verkligen på att vinna detta då jag kommer behöva något att skriva upp en massa kom-ihåg i =)=)

Jag skulle ladda upp en egen bild, med något färgglatt mönster -prickigt skulle jag tro! =)
Storlek mellan hade jag dessutom valt =)
Min almanacka skulle vara väldigt färgglad och härlig från början till slut.

#22 - saga påhlsson

Min almanacka skulle ha en stor bild på min fina sambo och dotter. För varje gång jag ska ta fram almanackan och kola möten och när skolarbeten ska vara klart blir jag bara stressad. Sådet skulle sitta bra med en ständigt påminnelse om varör jag gör allt det där, och att det är värt det :)

#23 - frubalken.blogg.se

Åh en almanacka skulle inte sitta fel med allt jag har att skriva ned. Min skulle ha alla 7 dagar på lodrät med vanliga ränder nedanför i två kolumner! Jag skulle nog välja en av Karins framsida eller så skulle jag skriva något snyggt själv som kanske Studenten..

#24 - Lina Eckerström

Åh detta håller jag tummarna för. Är rädd att jag glömmer mej själv annars, lite snurrig.
Jag hade designat den med min favoritbild på mej & dottern.
Kalasfint blir det :)

Ha en fin kväll.

#25 - liselotte

Jag skulle välja att göra en personlig almanacka, med härliga bilder på mina barn och barnbarn. Då skulle jag bli glad varje gång jag tog fram almanackan.

#26 - Ylva Nilsson - stadigare

Åh vilken bra tävling.

I och med att jag redan köpt en till min familj så hade jag gärna unnat mig en almanacka till mig själv då jag inte äger någon. Viktigaste kriterierna är att man måste få plats att skriva mycket i den, här gillas det att planeras! Så storleken under a4 hade varit perfekt. Sedan har jag velat ha den stilren utanpå, gärna i färger som brunt eller grönt med någon fyndig text. Mycket möjligt en av Karins designer, gillade skarpt hennes nyaste till exempel. Sedan hade jag velat fylla den med personliga härliga foton på glada minnen från 2012. Så att man kan känna att varje år är underbart på sitt vis!

#27 - Heidi

Gud va roligt det skulle vara att vinna detta! Igår fick jag ett mail från Personlig Almanacka där det stod att min nuvarande börjar ta slut och eftersom pengarna på kontot också verkar sina skulle detta vara en fantastisk vinst! Jag tycker Karins designer är skitfina, men skulle nog ändå välja en med ett foto på vår tremånadersskatt på! Han har blivit fotograferad gaanska många gånger så det finns en hel del att välja bland... Gärna i kombination med några fina bruna och gröna nyanser. Jag älskar funktionen där födelsedagarna sparas - perfekt när man är så virrig som jag! Sen kan man lägga in en ruta för träning vilket också är toppen! Hoppas fru Fortuna ler mot mig! ;) Kram

#28 - Rebecca

Jag är nog en riktig almanacksnörd...
Teknikens värld är underbar, visst skriver jag in mycket i min iphone-men jag litar inte till 100% på den, så den är nr.2..min almanacka går jag ingenstans utan, o där står allt, jag menar ALLT uppskrivet!!...där går det dessutom inte att ´radera´utan att det verkligen är meningen... ;)
Jag är egen företagare och med allt vad det innebär, mycket att hålla reda på, förutom alla bokningar och liknande. Jag är dessutom väldigt petig och kinkig med saker som almanackor, block, pennor mm...så det brukar ta en bra stund innan jag hittar en almanacka som det verkligen ´klickar´med!!..
Jag tycker Karins designer är jättefina, tuffa o roliga o härliga glada färger. Eftersom jag alltid har min med mig så måste det vara lite färg på, så att den inte blir solkig o ser sjaskig ut efter ett tag.
Jag älskar även bra o roliga budskap, och att försöka att vakna varje dag positiv och ta vara på livet. Särskilt tyckte jag om hennes omslag där det stod: Ýou are here´
Det tycker jag var tänkvärt, att komma ihåg att ta vara på nuet. Vi lever här o nu. O visst är livet ganska underbart?
Kram!

#29 - Marlene W

Varje år säger jag att jag ska skaffa mig en almanacka för att få lite ordning och reda i vardagskaoset, men det blir aldrig av! Om jag vinner så kommer jag att ta en mellan-storlek med stående layout. Det ska finnas moduler för tex förskola och jobb samt det viktigaste - mina två små stjärnor på omslaget! Dom får mig att kämpa trots motgångar, skapar lycka i vardagen och motiverar mig till allt som är bra. Precis vad jag vill känna när jag tittar på min almanacka!

#30 - Longevity - en blogg om hälsa

Jag är gärna med och tävlar. Jag hade gjort en stor närbild på en tecknad Joker (från batman) och namnet Bob på. Min dotter kallar sig Bob, hon kallar sig asexuell och vill inte tillhöra något specifikt kön och jag tycker det är så strongt att stå fast vid sina val fast hon är i en ålder där det är tungt att vara annorlunda (snart 15). Om jag vinner skulle hon få almanackan!

#31 - Mawj

om jag fick en almanacka skulle jag då ha en bild med pappa och mamma och syrran eller skriver nått "budskap" på den. skulle vart kul att vinna en sån, har altid velat köpa men de kostar dock för mycket för mig annars skulle jag har köpt. Kram! :)

#32 - Thina

Jag skulle villja ha den röda Love is the air 2013 med bilder på alla mina nära och kära. Det blir den mellanstående layouten med stående sidor och mycket bilder på barnen, syster (som jag saknar väldigt mycket ofta), syskonbarn

#33 - Anna mamma åt Victor

denna skulle passa mig perfekt då man ha tusen saker om inte mer att komma ihåg både på jobbet och med pojkens förskola..
skulle göra en personlig med egna bilder på min son, sen anpassa den så man ha lite koll på allt man behöver ha koll på som fastighetskötare, och sen alla juniors saker på dagis...sen även kunna skriva in min träning dom få gånger man ha tid till de :/
å självklart ska den vara rosa och i storlek A5 så ja ha mycke att skriva på :)


#34 - Emma & Wilma

Hej!

Jag behöver verkligen en fin almanacka nu när det riktiga livet börjar efter jul då min lilla dotter börjar förskolan. Jag skulle vilja ha en bild på henne på den eftersom hon är det viktigaste i mitt liv och sen kan jag skriva ner viktiga saker i almanackan.

Hoppas nu på tur!

kramar

#35 - Petra

Oj vilken trevlig tävling. Jag skulle välja en kalender med egen bild på framsidan för en sådan har jag aldrig haft. Storleken skulle vara A5. Timplan och rosa bakgrund! Gärna med personliga datum och en massa "att göra" rutor att skriva i =)

#36 - Maria H

Underbart, jag som tänkte fixa en ny almanacka!

Även om Mannerståls kollektion är fin och lekfull så skulle jag välja att använda ett eget foto som framsida då jag älskar att fota! :) Jag skulle välja storlek A5, målarbok à la SMÄM och för att lyxa till det lite extra ett skinnfodral att alternera med!

Hoppas hoppas! :)

#37 - Sanna

Jag är väldigt gärna med och tävlar, för detta är en vinst jag verkligen skulle vilja vinna och behöver inför det kommande året med tanke på alla mina bollar och projekt som jag alltid har i luften.

Skulle jag få designa en egen almanacka skulle den faktiskt få den snygga designen av Karin som är färgad med flera olika färger tillsammans med 2013 med stor text och sen min bloggadress mammasvardag.se med mindre text på framsidan. Inuti skulle det vara färgglad design med många rutor som veckans att göra, listor osv. eftersom det verkligen behövs eftersom jag alltid har en massa listor med "att göra".

Kram Sanna

#38 - Emelie med Hugo&Vilma

Min almanacka skulle innehålla små quotes som inspirerar mig varje dag. Korta citat som gör att livet känns lite lättare.

Ja, framsidan är väl given - en bild på min fina familj!

//Emelie

#39 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Oh jag älskar personlig almanacka och beställer alltid därifrån. Om jag vann skulle jag välja en i det nya formatet A5 eftersom att den jag brukar välja är lite liten. Jag använder min almanacka jämt och känner mig naken om jag råkar glömma den när jag går hemifrån, kallar den för min hjärna.

Jag hade haft bilder på barnen på framsidan och sen bloggens header på baksidan. Linjalen skulle vara rosa och även gummibandet, och jag skulle välja rutan daglig träning på varje datum. Längst bak skulle jag ha randiga sidor där jag kan skriva ner sånt som inte hör ihop med ett visst datum men som jag ändå behöver ha med mig.
Modulerna på varje uppslag skulle vara linjerade.

#40 - Mamma till Eddie & Wilton

Om jag skulle vinna skulle jag göra en egen kalender på framsidan skulle jag ha en bild på mina 2 söner så man har dom i fokus och kan se dom sen när man ska börja jobba. Och på baksidan skulle det vara en bild av min sambo och våran son Wilton. Sen på framsidan skulle det stå Emmas Kalender 2013 i Lila. Och grå gummisnodd. Linjer uppe & nere i kalendern så man kan skriva in alla aktiviteter i kalendern som kommer ske nästa år !! Väder och jobb rutor skulle jag ha med som man kan fylla i. Sen uppe skulle jag ha det lila med stjärnor så himla fint. Sen skulle jag lägga in alla viktiga födelsedagar. Modul 1 förskoletider och 2 & 3 bara linjer

#41 - Malin

Jag vet faktiskt inte - för om jag vann hade jag gett den till min syster! Men hon hade definitivt gjort den konstnärlig och haft olinjerade fält i den och hon hade dessutom blivit överlycklig!

#42 - Maria H. Olsson

Förstasidan skulle vara en bild på mig och min lilla prins när vi är på väg hem från BB. Det strålar av lycka kring hea bilden och det är just det jag vill känna varje gång jag tar fram almenackan. LYCKA!
Sedan skulle jag fylla den med cupcakerecept, fallskärmsbilder, familjebilder, små citat mm för att göra den fulländad :-)
Kram Maria

#43 - Maja

Jag skulle vilja vara med och tävla om en almanacka som skulle bli en julklapp, jag skulle då välja Karin Mannerståls röda "top secret" almanacka.

#44 - Monia - mamma till Tuvalie

Jag skulle låta svärmor bestämma, eftersom jag tänker ge den till henne om jag vinner :) Hon är lärare och är i ständigt behov av almanackor, och att kunna skräddarsy sin egen är nog väldigt uppskattat när man har det yrket :) Men känner jag henne rätt så blir det nog en bild på barnen och barnbarnet (min dotter) på framsidan och sedan en del lila skulle jag tippa på :)

#45 - Maria

Åh vad jag skulle vilja vinna! Vardagspusslet är en utmaning! Lite hjälp att hålla reda på skiftgång, träning och dagistider vore underbart! Almanackan skulle prydas med mina barn samt älskade make! :0))

#46 - Ida

Fantastisk idé att skräddarsy sin egen almanacka. Jag skulle valt att ha ett A5-format med träningsruta, hämta/lämna dagis, härligt grönt på uppslagen med Karin Mannerståls design högst upp, målarbok-blad i slutet. Hur bra som helst att man själv får bestämma vilken månad den ska börja och hur veckodagarna ska ligga på uppslagen.

#47 - Sara Sjölund

Skulle antingen välja egna foton och designa själv eller välja någon snygg färdig design. Helt klart i A5-formatet som jag tycker är det perfekta formatet för almanackor. Inuti skulle jag anpassa efter mina behov. En lite ruta för träning som en ständig påminnelse och i övrigt väldigt lite linjer, gillar när det är lite fritt att skriva hur som helst. :)

#48 - Sara Jonsson

Jag är, precis som du, lärare och jag är helt beroende av min kalender! Nu när terminen lider mot sitt slut är jag i behov av en ny kalender inför nya läsåret. Jag använder verkligen min kalender till fullo - skriver jag inte upp det så finns det inte! ;-)Jag har varit inne på sidan och klickat mig runt tidigare och jag har testat mig fram och hittat min drömkalender. :-) En dröm vore att få beställa den så jag håller mina tummar i tävlingen! Kanske har jag tur denna gång? Hälsar Sara

#49 - kristin- vivre la vie

jag hade valt en framsida med en bild av min son, en fin färgglad bild som kan få vardagen att kännas lite roligare.
Inuti skulle jag välja mkt färg. flugsvamp högst upp, rosa linja, plats för förskola,träning och att göra lista.
Längst bak skulle jag välja att ha anteckningsblock.

hade varit perfekt att få en ny kalender lagom till januari då jag förhoppningsvis börjar jobba efter 3½ års studier. och då gäller det att ha koll på tider och planeringar.
KRAM

#50 - care69

Jag är gärna med!
Hade gärna valt den stora prickiga av Karins kollektion.
Inuti vill jag ha plats för väder, träning och det få gärna vara i blått....
Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/11/14-nov-vinn-en-personlig-almanacka.html

#51 - Jenny

Jag tror att Karins design skulle göra sig perfekt på min almanacka, troligtvis "top Secret" som är klatschig och småkul :) Men om jag får för mig att vara givmild och ger bort den till min mamma så skulle det passa bra med ett foto på vår sommarstuga som pärmbild!

#52 - Helena

Åhh en sån här skulle jag vilja vinna. Min framsida på kalendern skulle vara prydd av mina barn och maken med texten "Amor vinci omnia"

#53 - Annika - drömmen om 11 barn

Jag skulle välja 2013 års design med prickar, och då menar jag de olikfärgade prickarna. I love it! På framsidan skulle det stå "Familjen KAOS 2013". Sen skulle den fyllas med alla våra tider hit och dit, allas födelsedagar samt en personligare touch genom att hela min viktresa kommer dokumenteras där i! :)

Kram Annika
[email protected]

#54 - Johanna

Tror jag skulle vilja göra en blandning av min egen och Karins design. Den skulle passa mig perfekt för att styra upp sista terminen på universitetet, barnens aktiviteter och förhoppningsvis ett kommande arbete.

J.

#55 - Pomea

egen design utan tvekan! skulle gjort en med bilder på släkten till min morfar att ge honom i julklapp!

#56 - Helena - mamma till Eskil och snart en till

Skulle jag vinna skulle det bli en almanacka med eget tema och egna bilder. När jag var gravid med Eskil och första året i hans liv hade jag almanacka från Personlig Almanacka och skrev lite om vad vi hittade på på dagarna. Jätteroligt att titta tillbaka på nu - och nu eftersom jag väntar Eskils syster eller bror så vill jag göra samma sak igen. Skulle välja en almanacka med Eskil på framsidan och på baksidan en bild från vårt sommarparadis en dag i somras, med utsikt över Vänern. Jag hade precis fått missfall då jag tog bilden och mådde skit men ett par dagar på detta paradis fick en trött och ledsen Helena att må bättre. Visste inte att jag bara ett par veckor senare skulle vara gravid igen - är nu vecka 19 och hoppas att inget går fel denna gången..

#57 - EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle designa min egen och ha ett foto på familjen även bebisen (får ta ultraljudsbild)

Länkat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/11/11/personlig-almanacka-1411-2/

#58 - Petra Stenberg

Jag är med och tävlar! :)

jag skulle sno rubriken "things to do" att ha på framsidan. I almanackan skulle jag sätta in egna bilder på mig och min pojkvän och bilder på saker som är typiska mig och som jag tycker är snyggt och tycker om. Den skulle vara lite "fashion" inspirerad för det är den jag är. Jag skulle lägga in några extra rutor med i almanackan för varje vecka där jag kan skriva i saker som händer som gäller för hela veckan och inte bara ett datum. Det kan jag sakna ibland i endel almanackor.


Håller tummarna! :)
Kram!

#59 - Mathilda

Jag är gärna med och tävlar :) Skulle vilja vinna skulle jag välja en av Karins designer, den med ett hjärta på :) /Mathilda ([email protected])

#60 - Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Vilken passande tävling!
Jag behöver verkligen en ny almanacka nu när jag har tre barn att hålla koll på, förutom min själv och maken! Det kräver en bra almanacka.
Jag skulle designa en själv. En fyrkantig med ett collage på barnen på framsidan och en bild på mig och maken på baksidan. Underbart att ha de viktigaste i världen med sig vart man än går!

#61 - Dessie

Åh vilken vinst! Jag skulle nog designa helt själv för att få med allt jag vill ;) Tycker dessa almanackor är suveräna! Hoppas!! :D
Tipsat i min tävlingsblogg!
http://dessie-tavlingsblogg.blogspot.se/2012/11/14-november_4281.html

#62 - Malin

Jag skulle designa min själv! Hoppas på att få en hel del bra foton när jag åker till solen med familjen över jul och nyår. Förhoppningsvis skulle ett strandfoto få pryda framsidan, det lyser ju upp vintern lite grann att få drömma sig bort varje gång man tar fram almanackan! :)

#63 - Annica

Skulle ha en bild på min dotter som jag älskar mest av allt. Det ska stå Planer 2013. :)

#64 - Elina

Jag gillar verkligen Karins designer, speciellt den med kaninen på! Men jag skulle nog ändå välja att designa en egen. På framsidan skulle det vara någon galet knasig bild så man blir glad varenda gång man tar fram almanackan. Även på baksidan ska det vara en bild, men där ska det vara en bild på något man saknar, men ändå blir glad av så man liksom suckar glatt. Som man gör när man tänker på ett bra minne man har. I Almanackan ska det vara lagom färgglatt så den inte blir tråkig men ändå inte för mycket.

#65 - Viktoria

Hejsan!
Jag är gärna med och tävlar!
Jag skulle vilja designa en egen almanacka och skulle ha en vacker bild på min hund på framsidan. Eller någon bild som gör mig på bra humör varje gång jag ser den eftersom jag skriver i almnanackan varje dag (:
Kram!

#66 - Jennysen

Jag skulle välja ut bilder från min otroliga Australienresa som jag gjorde nu i september för att minnas den fantastiska tiden där. Förmodligen någon vacker solnedgång eller strandbild.

#67 - emlisch

vilken tävling. Skulle vilja vinna en och designa med en fin syskonbild på barnen och ge till sambon när han fyller år den 22 november. Han har så mycket möten med kunder och resor inbokade så han är i stort behov av en almanacka.

hoppas på tur nu =)

#68 - Hannele

Jag är med! :)

Jag är en senil mamma som har fullt upp med massa saker i pluggeriet och annars med och jag glömmer bort lätt saker och ting så jag måste alltid skriva in i min kalender osv.
Det jag skulle ha på framsidan är att ha mina barn där för att när jag tittar på bilden så ger dom mer mig styrka tex när man har pluggat och fastnat för länge på något och undrar flera ggr varför man envisades med att ta detta ämne så äre ju bara titta på bilden och inse att jag gjorde detta för att kunna bli det jag vill i framtiden.

Jag har stora framtidsplaner :)

#69 - Caroline L

Jag skulle vilja ha en stor rosa almanacka.
Mitt namn i grå text och grå snodd.
Många kom-ihåg-rutor :-)

#70 - Fredrika

Om jag skulle vinna skulle jag lägga in en bild på min häst på framsidan :) Sen skulle jag ha en massa kom-ihåg rutor i almanackan :P skulle bli så glad om jag vann den här eftersom jag har fullt upp just nu och skulle behöva en almanacka för att inte glömma bort något :)

#71 - Emma A

Jag har en personligalmanacka sen tidigare som jag är jätte nöjd med! På den har jag mina två döttrar på framsidan och bröllopsbilden på baksidan :), så inte särskilt originellt men jag tycker det är toppen! Skulle jag vinna skulle jag välja bilder igen, för jag blir glad varje gång jag tar upp den. Sen skulle jag ha lila färgtema inuti.

#72 - Anna

Å vilka roliga almenackor! Det skulle verkligen behövas nu när jag börjar jobba igen i januari efter föräldraledigheten och med tre barn och mig själv att hålla ordning på... Jag skulle göra en egen almanacka med röd framsida och med mottot: "En dag i taget" och ett foto på mina barn på baksidan. På uppslagen skulle jag välja Karins designtema det röda med ett hjärta på.

#73 - Annelie M

Vill vinna en av Karins design. Den röda med hjärtat=)

#74 - jennifer ♥

Jag skulle designa en själv. En rosa såklart! På baksidan något rosa blomstermönster och på framsidan en bild på mig och mina 2 bästavänner <3

#75 - Pernilla W

Min almanacka ska ha ett somrigt motiv med mina älsklingskillar på ;) Min hund och min lillhusse (snart 6 år).

#76 - erika

Jag skulle ta kort på nära och kära och göra ett underbart färgsprakande collage som skulle få pryda framsidan av min almanacka

#77 - Jenny

jag skulle göra en egen design som skulle gå i färgerna rosa och grå :)

#78 - Diman Dilir

jag skulle ha någon av mina tecknade bilder som framsida:)

#79 - Emma

Jag är gärna med och tävlar!

Om jag vann skulle jag vilja designa min almenacka med en bild på min sambo som liten! :)

Har tipsat i min blogg: http://bambi.alltforforaldrar.se/2012/november/vinn-en-valfri-personlig-almanacka.html

#80 - Ronja Marin

Hej!
Vad kul med en så här fin tävlilng!
Jag skulle vilja designa en helt egen, jag skulle sätta en bild där jag har alla mina nära och kära, skulle designa den sockersöt och helt enkelt i min egen stil. Skulle behöva en när allt börjar och man behöver hålla reda på allt, så att man inte glömmer något viktigt! Jag skulle följa mina egna motiv och göra den så fin som möjligt, så att jag kan använda den för fullt.

Har även tipsat här på min blogg : http://tavlingstipsaren.blogspot.fi/2012/11/vinn-en-valfri-personlig-almanacka.html

Tack!:)
(Du har en väldigt fin och söt blogg förresten!)

#81 - Elina andersson

Min almenacka skulle vara i storleken liten.
Sen skulle jag ha ett eget bildomslag på mig och min ponny på framsidan och att det står, ''Elina'' och ''2013''.
Och gummisnodden skulle vara vit. Sen skulle det vara en annan bild på mig och min andra ponny på baksidan om det går, men om det inte går så skulle den vara ljusrosa. Inuti skulle den vara ljusrosa. Utan några dagliga grejer. Som modul skulle jag ha '' veckans prov'' och ''träning''. Och på slutsidorna skulle det vara notblad fall i fall jag behöver anteckna något till en läxa eller något i skolan. På min ägarsida skulle det stå, Hej snygging, Jag är en personlig almanacka! Snälla du, lämna tillbaka mig om jag verkar vilsen... och sen mitt namn och adress och numer.
Kanske lite svårt att förstå...

#82 - Julia

Hej!
Om jag vann skulle jag designa den med ett utav mina egna foton jag har tagit, jag har ett väldigt stort intresse för fotografi och fotar ofta! Jag skulle använda den flitigt till skolan, skriva in alla läxor, prov och händelser. Det skulle också vara en perfekt hjälp i vardagslivet där jag kan skriva in alla mina tider till träningar och matcher som jag har 3-4 gånger i veckan. En behövlig vinst helt enkelt som jag skulle bli överlycklig om jag vann! Hoppas på det bästa. Kramar från Julia!