bambi

Vinn lego-julkalendrar!
 
För ett par veckor sen fick vi hem ett jättefint paket från Klossbutiken med bland annat två fina julkalendrar till barnen. Efter det att barnen såg dom så frågar dom hela tiden om det är december snart, så att dom kan börja öppna dom.  
 
Nu har även ni chansen att vinna fin-fina julkalendrar till barnen från Klossbutiken! Jag tävlar ut en Star wars Lego adventskalender och en Lego City adventskalender. För att vara med och tävla om en av kalendrarna så behöver ni bara lämna en kommentar till detta inlägg med en kort motivering till varför just ni ska vinna och vilken kalender ni vill vinna.
 
Den 19 november utser jag två vinnare av varsin Lego adventskalender.
#1 - michaela-med syskon i magen ♥

jag skulle gärna vilja vinna en kalender! min egen son är för liten men jag har en systerdotter och systerson som jag gärna skulle vilja ge den till. vi har fått så otroligt mycket saker från dom när vi fick barn och det känns verkligen fint att kunna ge lite smått tillbaks då och då.

tror att dom gärna skulle dela på en citykalender! :)

#2 - Beata

Hej Bambi! Har följt din blogg i några år nu och vill bara säga att det du skriver tillför något bra för mig, att du öppnat dig om din uppförsbacke har gjort det att jag kommer våga ta tag i min :) Vill önska dig lycka till och krya på dig på din väg mot ljusare tider. Jag skulle gärna vilja vinna lego city till mitt barn i Julklapp, skulle bli glad då jag själv inte har ekonomin för sådana presenter. Ha det bra!

#3 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Jag skulle vilja vinna star wars-kalendern till trollen. De tjatar varje år om en sån kalender men ekonomin tillåter inte mer än en med choklad. Det skulle göra dem superglada.

#4 - reggi

Skulle vilja vina lego city julkalander för att jag tror att bonusdottern skulle bli glad av en sådan. För i år säger ekonomin stopp för en julkalander med små leksaker och choklad kalander tycker jag är onödig.

#5 - Madeleine

Min son skulle bli helt överlycklig över en fin Lego city-kalender. Tyvärr blir det en knaper jul i år, så en sådan kalender skulle verkligen lysa upp julen i år för honom <3

#6 - kristin- vivre la vie

Min systerson skulle bli överlycklig om han fick en star wars kalender.
Jag har alltid fått oändligt mycket hjälp, saker och stöttning av min syster och hennes familj, så det skulle kännas kul att kunna ge något tillbaka. min egen son är för liten för smålego så att kunna få ge bort den till en underbar liten kille på 7 år hade varit en perfekt julklapp...
Hoppas du får en fin dag!

#7 - Camilla

Jag skulle bli glad om jag vann star wars kalendern till min dotter! Vi har precis sett filmerna tillsammans så nu är det star wars som gäller :)

#8 - Emma

Jag skulle verkligen vilja vinna lego-kalendern med Star Wars till min son på 8 år då den verkligen står högst upp på hans önskelista just nu. Han vill ha allt med Star Wars på och har varje gång vi varit i affären önskat att vi ska köpa den till honom. Hoppas på tur nu ;-)

#9 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Åh jag hade velat vinna den city till Ebba. Hon är nämligen sjuk nu i halsfluss och hemskt magont och att få en sån här att se fram emot hade ju inte vart fel =)

#10 - Anette

Skulle vilja vinna lego city till dottern. Hon älskar lego men pengar finns inte att köpa en sån kalender

#11 - Longevity - en blogg om hälsa

Åh min son skulle bli urlycklig över att få en sådan kalender, vilken spelar ingen roll, LEGO är grejen liksom :-)

#12 - Camilla

Om jag skulle vinna skulle jag ge bort lego city-kalendern till min fina brorson!

#13 - Erika

Åh kidsen hade älskat denna! Stora pojken börjar nu bli såpass att han hade uppskattat det :)

#14 - Pernilla

En Lego City adventskalender skulle varit fantastiskt att vinna till min underbara son som snart ska bli storebror. Det har inte blivit så många julklappar i år, men en adventskalender hade verkligen lättat upp det :)

#15 - Tess

Jag skulle vilja vinna Lego City julkalendern till min brorsdotter som är i perfekt ålder för den där! Lillebror skulle bara ta sönder ;) kram!

#16 - jessamy

Jag skulle vilja vinna en lego city kalender till min dotter då hon förtjänar det för hon är den bästa dottern och den bästa storasystern.

#17 - Marie S

Åhh vad roligt att du tävlar ut dessa!
Skulle gärna vilja vinna (som alla andra) Vi har haft ett riktigt skitår och känns som både vi och barnen hade behövts muntras upp. Som det är nu så kommer vi inte ha pengar till att köpa vars en sådan kalender till barnen då min man har "bytat" jobb (mao uppsagt men hittat ett nytt) och han får ingen lön alls i nov. Så vi får leva på våra sparade pengar och då kommer vi inte ha pengar till onödiga utgifter.

#18 - Emlisch

Jag är med. Skulle vilja vinna lego city till min son. De fyller ju båda år i december och sen kommer jul så lär inte kunna köpa honom någon sådan :(

Han fullkomligt älskar att leka med lego ju :)

#19 - Lotta H

Åååh, det här är en tävling som jag verkligen vill vinna! :) Jag och 4-årige sonen älskar lego och jag vet att han skulle bli överlycklig om han kunde få Lego City-kalendern!

#20 - Matilda

Jag vill vara med och tävla om en lego-kalender :)
Min 5-åring skulle bli överlycklig om han skulle få en sådan för han älskar lego ! =)

Ha en bra dag ! :)

#21 - Sara

Jag skulle vilja vinna lego city kalendern till en av mina söner. Eftersom vi måste köpa två stycken till detta hushållet (vi gör så för att slippa slagsmål bröder emellan) så blir det ganska dyrt, och i år tillåter inte vår ekonomi ordet dyrt.
Hoppas på tur!
Kram Sara

#22 - Ylva

Vore j helt underbart att vinna Star Wars kalendern så vi fick ännu en grej att vara osams om! Skämt åsido så gillar både 3 och 4,5 åringen att bygga med duplo och lego.så detta vore kanon!

#23 - Maria

Skulle vara roligt att få ge en kalender till min fina brorson som mer eller mindre bor i Lego :-)

#24 - Lisa Bergkvist

Jag läser din blogg för att vi är så olika, jag förundras och imponeras av din organisationsförmåga. Hur allt är fixat, kalas, kläder, mat etc. I mitt liv kämpat jag gärnet för att vara på ruta minus bara lite....jag har tänkt tanken julkalender under december månad, så antagligen får jag till det i mars! ha-ha!

att vinna skulle vara kul för att då skulle mina barn få en julkalender!!!

Tack för en inspirerande blogg, som påminner mig om hur jag blir liiiite mer uppstyrd!

MVH Lisa, med 2 barn 4 1/2 o 2 1/2 år.

#25 - Annica L

Sonen älskar att bygga med lego. Fick han en kalendermed en liten grej att bygga varje dag skulle lyckan vara total.
En Star Wars kalender skulle jag vilja vinna till honom.

#26 - Emilia - Ung mamma till Tatum Angel.

Vi vill vinna Lego City :) Min lillasyster skulle uppskatta den massor :)

#27 - Linda m 3

Jag skulle vilja överraska min blivande sexåring med en legocity-kalender så att hon kan få påbörja en egen legosamling.

#28 - Anna-Linda

Hej! Först vill jag tacka dig för en jättebra blogg! Följer dig varje dag! Känner igen mig så mycket i det du skriver.
Min lille kille på 3 1/2 år skulle bli överlycklig för en Lego city-kalender. Han är redan full av förväntan inför den kommande julen. Förra julen blev nämligen ingen riktig jul för honom för hans lillebror föddes just på julafton av årets alla 365 dagar. Så vi vill att denna julen ska bli riktigt speciell för honom. Och vad vore bättre än en "nedräkning" med lego, som han bara älskar?
Ha det så bra du bara kan!
Mvh
A-L

#29 - Emma

Jag skulle vilja vinna Lego-city kalenderna till min 7-årige bonusson som är helt galen i lego. Han bygger sällan efter instruktionerna utan bygger om sakerna helt efter sin egna fantasi och han är otroligt duktig! Så en Lego-kalender skulle verkligen vara roligt för honom :)

#30 - Emma - mamma till två vildar

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna Star Wars-kalendern till min grabb. Han fick en Lego City av farmor men det var ju HELT fel tydligen.. ;) han vill ge den till lillebror istället så han också får något att se fram emot under nedräkningen fram till jul. :)

#31 - Mona Ruth

Oooh! Jordan, min pojkväns femåriga pojk älskar lego! Jag skulle vilja vinna det här till honom! Jag har en kampfisk som döptes till lego. Det är lego lego legofevah här hemma, och då är han här bara några få dagar i veckan! Men legofebern råder 24/7. Känns fint att även om han inte är min son så är han så viktig för mig och jag tänker hela tiden på vad han skulle kunna tänka sig att gilla (Inte bara i legoväg) Det här skulle nog göra hans dagar när han är hos oss ännu mer supermegaroliga!:) Det skulle nog inte spela någon roll om det blev lego city eller star wars! He loves it all!^^

#32 - Belinda

Jag hade gärna gett en citylego kalender till min mellantös Olivia 7 år, hon kan sitta medsitt lego i timmar! Hon skulle bli jätteglad! :)

#33 - Åsa

Har börjat fundera på julklappar till barnen och köpt lite på loppis.

Ekonomin är ju så att vi precis klarar oss så adventskalenderar blir det nog inga.
Bebis är ju för liten men fyraåriga tjejen älskar ju lego.
Tänk att få se henne öppna en lucka med lego varje dag i december.
Det hade betytt väldigt mycket.

#34 - Anna, Gbg

Jag skulle gärna vilja vinna Lego City kalendern. Jag har två barn på 3 och 5 år som skulle älska att få en sådan kalender. Båda mina barn är helt förälskade i Lego just nu och visst är det en helt fantastiskt kreativ leksak!

#35 - En kvinnas dagbok

Hehe jag och sambon såg dem på Coop, märkte att det började klia ordentligt i fingrarna på honom. Helt plötsligt fick han en till sak att se fram emot med att skaffa barn ;P Det blir inte än på ett par år dock..

#36 - Ulle

Jag skulle vilja vinna båda två, haha! Nä, skämt åsido, men om jag vinner så spelar det ingen roll vilken det blir. Barnen skulle gilla båda! :D

#37 - Jennie

Har en 4,5 åring här hemma som skulle bli själaglad för en Lego-julkalender! Håller tummarna för att "Tomten" är extra snäll i år! ;-)
//Jennie

#38 - maya

vill vinna starwars kalendern, 10-åringen skulle skrika sig hes av lycka...

#39 - Världens bästa Maria

Jag skulle jättegärna vilja vinna Star Wars-kalendern till min dotter! Hon är lite för liten än men den går ju att spara :-) Jag och min sambo älskar SW och hoppas att vår dotter kommer att göra detsamma. Tyvärr inriktas ju SW-produkterna mest till killar och jag har en känsla av att vår omgivning kommer att köpa mycket dockor, "tjejlego" osv till vår dotter så vi vill gärna väga upp med lite "killiga" leksaker så att hon har möjlighet att själv välja vad hon vill leka med.

#40 - s p i n d e l t j e j e n (och livet som nybliven mamma)

Jag skulle bli jätteglad om jag vann en kalender att ge till min lilla gudson som är 7 år och det största fanet av Lego i hela Sverige - han vill ha ALLT med Lego :)

#41 - Anna

Hej! Tack för en underbar blogg och vilken grym tävling nu när juletider snart vankas och desto närmre står första december på tur. Jag skulle vilja vinna en julkalender, citylego, till min älskade bonusbror som är åtta år gammal som föddes med ett handikapp och fick svår diabetes för ett år sedan.. Han är såå värd den legofantast som han är och jag skulle för en stund vara världens bästa syster trots vår åldersskillnad på 12 år.
Håller tummarna för att turen är med mig. Kram! :)

#42 - Petra S-H

Oj jag skulle vilja vinna en kalender. Dock är min dotter bara ett år ännu men jag tror att maken skulle bli glad att få en legokalender ;) Vuxna måste ju ha lite kul också ;)

#43 - CL

Jag har bara ett barn i mitt liv, min kusin på 3½ år.
Tyvärr träffar jag honom inte så mycket längre, eftersom jag har flyttat 20 mil bort...

Jag är livrädd för att han ska "glömma" bort mig och att jag ska bli främmande för honom :( Många gånger har det varit tänkt att vi ska ses och leka, men lika många gånger får antingen jag eller hans familj förhinder.

Hade varit perfekt att ta med sig en kalender nästa gång jag kommer, så kan han kanske tänka på mig varje dag under december fram till julafton? Det hade känts bra i mitt lilla kusinhjärta :)

#44 - CL

PS. Vilken kalender spelar egentligen ingen roll, men kanske helst city?

#45 - Sandra

Min dotter som fyller 7 år har äntligen förstått det roliga med Lego. Hon och lillebror kan sitta i timmar och skapa olika kreationer. Så det hade varit jätte roligt att vinna Lego City Advent Calender!

#46 - Sara

Hej. Jag skulle vilja vinna en Lego city julkalender att ge till mina fina systerson. Han fick en liten legomotorcykel av mig förra månaden och han blev överlycklig då han precis upptäckt lego och knappt pratar om annat! Jag bor i England och får därför inte träffa honom så mycket som jag skulle vilja, så detta skulle bli en perfekt present :)

#47 - storasyrran

Vår dotter som är 4 år har precis börjat intressera sig för lego (har lekt mycket med duplo innan). Denna kalender med Lego City skulle lätt inspirera henne vidare i det pysslandet! Lego är toppenbra leksaker tycker jag. Pyssel, tänkande och konstruktion, allt i ett liksom!

#48 - Maja

Min son älskar star wars och skulle bli så glad om han fick en lego kalender med just star wars!! Han har det ganska jobbigt i höst eftersom jag mått väldigt dåligt och börjat äta anti-depp. Jag hoppas att jag snart är tillbaka där jag var innan och orkar visa och leka. En kalender hade piggat upp höst i mörkret!

#49 - Carolina

Jag håller tummarna för en Lego City som båda mina små hjärtan kan ha mycket roligt med, tillsammans!

#50 - Therese

För att Isak önskar sig klossar & lego i julklapp ^^

#51 - Monia - mamma till Tuvalie

jag vinner gärna Lego City så jag kan ge till syrrans pojek och flicka, så skulle dom få dela på den :)

#52 - Hanna

åh, jag önskar vinna lego starwars till min lilla lillebror. vore perfekt till busungen som också fyller år nu i december. :)

#53 - Hanna

åh, jag önskar vinna lego starwars till min lilla lillebror. vore perfekt till busungen som också fyller år nu i december. :)

#54 - Emma & Wilma

Hej!

Min dotter älskar Duplo så detta är hon tyvärr för liten för, men det vore den perfekta julklappen till hennes kusin som är galen i Lego. Han skulle gilla City.

Kram Emma

#55 - Sandra Åkerström

Min son älskar lego och skulle bli så glad för en lego city kalender!:) Med vänlig hälsning, Sandra åkerström

#56 - Emelie och lilla familjen

Har ännu inga barn i rätt ålder för en lego-kalender (varför finns det ingen duplo-kalender?) däremot har sambon sagt att han ska sluta äta godis så det blir ingen chokladkalender i år. Som den nörd han är skulle han älska att samla på Star Wars-lego.

#57 - Caroline

Vad jag önskar att en Lego City kalender fick förgylla min dotters dagar i december månad,

#58 - Marlene W

Vår 4-åriga son har precis börjat visa intresse för smålego och sitter varje dag vid köksbordet och bygger och leker roll-lekar med de små gubbarna. Så otroligt härligt att se! Han skulle älska Lego City kalendern. Perfekt timing nu när han är helt inne i detta! :)

#59 - Anna-Carin W

Min 3-åriga dotter har blivit helt galen i lego och bygger så fort hon kommer hem från förskolan. Och så pratar hon mycket om både Star Wars, Spindelmannen och Batman så jag vet att hon skulle bli superduperglad över en kalender med Lego och gärna då den med Star Wars. Vi håller tummarna för det :)

#60 - Jessica Hellström

Det finns inget som slår en Lego City julkalender, det skulle vara så roligt att få en överraskning varje dag ända fram till jul (min son hade hoppat högt av lycka)

#61 - Emma - mamma till Meja och Alvin

Dottern älskar att bygga med sitt lego, hon kan sitta länge och fixa och bygga. Hon skulle bli superglad för en Lego City adventskalender. Vore underbart att få se glädjen i hennes ögon om jag vann en sån till henne!

#62 - Thina

City kalender skulle vara guld värd här hos min lilltjej. Då får storebror hjälpa henne och han skulle så gärna göra det. De har tillsammans börjat utforska smålegot hon för liten, 3 år och han för stor 12 år men det är ändå en gemensam sak det kan ha roligt med

#63 - Marika

Min son är 4år och tokig i choklad kalendrar!! Jag är väldigt trött på dem, då Sockerkick direkt på morgonen inte är något att se fram emot. Min son påverkas mycket av socker, hade hoppas på att vinna en legokalender istället, slippa kicken av sockret istället kicken av kreativitet och lek.
Tack för en toppen blogg med bra blandning av olika ämne.

#64 - Pernilla

Åh vilken underbar tävling. Jag skulle vilja vinna en Lego City kalender till sonen som är en underbar storebror. Han gillar att räkna och bygga så det här skulle vara perfekt. Han kan räkna ner dagarna till jul och varje dag har han något att bygga.

#65 - mathilda

Har tre st här hemma som suktar efter legokalendrar, tyvärr blir det för dyrt med tre men om vi har turen att vinna kan de nog få sin önskan i uppfyllelse i år :-)

#66 - Janette

Hej Bambi, skulle gärna vinna Lego City adventskalendern till min Julia. Känns som i år blir det extra noga med nedräkning mot jul, siffror förstås, sammanhang som idag, igår, imorgon förstås och lego är tekniskt roligt mysigt!

#67 - Veronica

Jag skulle vilja vinna en Star Wars kalender till mina söner. Den minsta är 4 år och älskar att bygga lego tillsammans med sin 13-åriga bror så det hade varit en perfekt present till dem båda. Lego att bygga och tid tillsammans till det. :D

Hoppas på tur! Tack för en underbar blogg!

#68 - Sanna

Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna julkalendern med Star Wars till min lillebror Kalle, 6 år, som älskar Star Wars. Han skulle bli helt överlycklig, precis som jag skulle bli utav att få ge honom den.

Kram Sanna

#69 - liselotte

Är gärna med och tävlar om Lego city kalendern, vill vinna för jag har ett litet barnbarn som skulle bli så glad varje dag i December fram till julafton, över en fin sak i varje lucka.

#70 - Malin

Hej!
Sonen har önskat sig just star wars lego i julklapp så en sådan skulle vara perfekt! Är inget vi har råd med tyvärrr, då vi just nu lever på ett studiebidrag och inväntar lillasyster i magen :)
Håller tummarna!!

#71 - Sandra S

Som liten var lego det absolut bästa jag visste, jag kunde sitta i timmar och åter timmar och bygga upp, riva ner och bygga upp igen. Jag vill gärna tro att min dotter kommer dela detta legointresse och varför inte börja med den fina City-kalendern?

Tack för en underbar blogg!

/Sandra S

#72 - EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag är gärna med och tävlar. Melvin älskar lego och har precis börjat försöka bygga efter beskrivning... en sån här kalender skulle han älska.

Hoppas på en Lego Star Wars

Har tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/11/12/lego-kalender-1911/

#73 - Spacegirl

Har jag turen att vinna vill jag ha LEGO-city kalendern. Jag vill vinna därför att det vore roligt att få överraska min kompis barn med en rolig kalender.

#74 - Lotta

Mina barn är totalt legotokiga och skapar de mest otroliga farkoster och byggnader. Vore jättekul att överraska dem med en Lego City-kalender.

#75 - Elina

Lego City vill min lillasyster helst ha. Lego är väl ändå leksaker för både vuxna och barn. Jag kommer dåaldrig bli för stor för att bygga med de färgglada "klossarna".

#76 - Emelie med Hugo&Vilma

Hugo har längtat efter julen sedan... hmm... januari? han ÄLSKAR julen och adventskalendern blir som en sista nedräkning inför hans bästa tid på året!

Önskar oss:
Star wars Lego adventskalender

Hälsningar,
Emelie

#77 - Therese

Skulle gärna vilja vinna Star wars kalendern. Min son skulle bli jätteglad för han gillar allt med små lego. Tänk att då få något små lego varje dag. Han är dessutom en underbar storebror. Håller tummarna för vinst

#78 - sabrina

Jag skulle vilja vinna Star Wars kalendern, jag är en studerande tjej på 23 som inte har råd med att skämma bort min lillebror men skulle mer än allt vilja göra det. Han är 6 år och älskar allt som har med Star Wars att göra, vi skulle båda bli jätteglada om jag vann :) Och jag skulle vara sååå tacksam!

#79 - Erik

Lego är nostalgi för mig och en lektradition som jag gärna för över till mina barn. Jag visste inte ens att en sådan kalender fanns! Häftigt! Så klart jag vill vinna en City till min dotter! Ha det gott och krya på dig!

#80 - Erik

Lego är nostalgi för mig och en lektradition som jag gärna för över till mina barn. Jag visste inte ens att en sådan kalender fanns! Häftigt! Så klart jag vill vinna en City till min dotter! Ha det gott och krya på dig!

#81 - Johanna

Jag skulle vilja vinna Lego City-kalendern.

Har en systerson som älskar dessa Citydelar och jag tycker att han är så värd denna kalender. Hans liv har förändrats så mycket de senaste åren med separation och att denna sommar bli storebror. Det är helt fantastiskt vilken kille han är! Han är världens finaste storebror (och systerson såklart) och jag skulle verkligen vilja ge honom denna kalender. Det är väl som man säger, tomten kommer till de snälla barnen. Tomten lär ha måånga klappar till denna fina kille i år <3

#82 - Carola

Jag skulle vilja vinna Star Wars-kalendern till vår Sheena då hon är väldigt förtjust i de figurerna. Plus att hon precis nu har börjat leka med "smålego" som hon säger.

#83 - Annica

Jag vill vinna detta till min systers son som jag träffat typ en gång om året men tänker väldigt mycket på honom. :)

#84 - Emma

Jag är gärna med och tävlar!

Jag skulle vilja vinna en kalender till min underbara syster och hennes underbara tre söner. Att vara ensamstående mamma till 3 bustroll är inte alltid så lätt och inte alltid billigt! Både hon och hennes barn skulle bli superglada av att få en sån här!

En star wars skulle passa perfekt för dom :)

Har tipsat i min blogg: http://kiwigiirl.blogg.se/2012/november/tavling-lego-kalender.html

#85 - Pernilla W

Klart jag vill va med i denna utlottning :)
Jag vet en kille som skulle bli Sååååå!!!!! GLAD om hans mamma detta pris kammar Hem !

#86 - Annette

Är en av dina trofasta, dagliga läsare som sällan kommenterar något. Vet inte varför dock. : ) Jag skulle i alla fall bli väldigt glad om jag kunde vinna en Star wars-kalender, den hade jag gett mina barn som en rolig bonus till deras paketkalender som barnens mormor är så gullig och fixar med. : )
//Annette

#87 - Helena

Förra året fick storebror en Star Wars kalender, och det fanns då en liten lillebror som var enormt nyfiken på alla gubbar och små skepp. Att få låna denna legoask av sin storebror och få leka med den då och då är hans största intresse. Därför vore det superkul om han detta år fick en egen :-)

Att vinna vore att lysa upp novembermörket :-)

#88 - Nina Bergquist

Jag är med!
Skulle vilja vinna star wars till Theo som fyller år den 25e. Han önskar sig allt som har att göra med star wars och spindelmannen. Han skulle bli toklycklig.
Kram Nina

#89 - Jennysen

Åh vad glad min Gudson skulle bli om jag kom med en fin Lego City-kalender. Han älskar att bygga lego! :D

#90 - felicia

jag skulle jätte gärna vilja vinna lego city kalender till min lillebror. Det skulle nog betyda jätte mycket för han att få den! Han har sett den på reklamen och han har sagt flera gånger att han skulle vilja ha den! :) Så jag tror det skulle betyda en massa för han om han skulle vinna den!
kram

#91 - Maria

Jag vill vara med i tävlingen och få chansen att vinna en city kalender till mina två små. Dom älskar lego och hade blivit super glada :-)
Vi har köpt lite city lego innan och dom gillar det skarpt och jag gillar oxå lego :-P

#92 - Linda w L2K

Åh! Jag skulle vilja vinna en Lego City kalender. Eller nä, en Starwars. Fast city kanske passar alla barnen bättre.... Jag vill gärna vinna en kalender. Med fyra barn som tycker det är superskoj med lego vore det här den perfekta vinsten till dom! Oavsett vilken det är. :-)

#93 - Caroline Andersson - Mamma till Elias

Jag vill vinna kalendern lego star wars till en kille vi brukar sitta barnvakt åt, lego (speciellt star wars) är det ända han tjatar om när man går i affärer så jag tvekar inte en sekund på att han skulle vara världens lyckligaste om han vann detta! :)

#94 - Chatrin

Jag jobbar på förskola och vi har startat upp en ny avdelning denna terminen. Vi har fortfarande inte komplett med bra material för barnen och detta hade du såklart älskat!

#95 - Linda Persson

Jag skulle vilja vinna lego kalendern till min dotter
och son som älskar lego. När man är ensamstående är det inte alltid man har råd att ge barnen det dem önskar. Så tar såklart chansen nu när man kan vinna en :) Håller alla tummar och tår!

#96 - Mrs Buchholtz

Jag är gärna med :) Vinner jag så skulle jag vilja ha en Lego City. Våra barn har hittills bara lekt med duplo, det här vore en bra inkörsport till att börja leka med vanligt lego för lite större barn, det tror jag de skulle gilla!

#97 - Sofia

Hej!

Jag skulle vilja vinna Star Wars lego kalendern :-) Pappan i huset är ett stort Star wars-fan och då är såklart dottern det med! Det skulle vara så roligt att de får ha den lilla stunden på morgonen och öppna kalendern ihop :-)

#98 - Stina

hej jag viil ha en star wars kalender. För att då vaknar jag och min Lillebror Gurra glad varje morgon. / WILLIAM.

#99 - Millan - två små och mamma mu

Egentligen skulle jag nog vilja vinna Lego- City kalendern till mig själv, haha, jag älskar Legos lite udda specialbitar , men som tur är har jag en son som börjat upptäcka småLegot mer nu och som jag kan använda som "täckmantel" och ursäkt för att göra legobygget mer accepterat även för mig. 24 dagar är lång tid, men med en ny lucka att öppna varje dag går nog tiden liite fortare i ett barns ögon :)

#100 - Frida

Jag skulle vilja vinna detta till mina underbara små kusiner. Älskar dem så himla mycket och vi träffas tyvärr alldeles för lite pga avståndet till dem. Med med någon utav dessa skulle avståndet inte kännas så långt och även en ned räkning till jul och tills dess att vi träffas igen.

Båda två skulle passa dem alldeles perfekt men om man ska välja så får jag säga heron city legot.

#101 - Isabell

Åh, jag vet att min son skulle bli så himla glad över denna julkalendern. Han älskar allt som kommer från Lego och dessutom så längtar han redan hemskt, heemskt mycket efter julafton och frågar varje dag när tomten ska komma :)
Detta skulle säkert göra väntan lite lättare för min otåliga pojke! ;)

#102 - Annika - drömmen om 11 barn

Jag vill vinna Star Wars

Varför? Jo, för att varje gång vi åker till köpcentrat i stan så stannar Rasmus i fönstret till Clas Ohlsson. "mamma - taaa vaaas!" Ja, star wars alltså. Han vill sååå gärna ha den där kalendern...

Å jag har väl insett att närmare 900kr känns lite mycket att lägga ut - eftersom de stora killarn OCKSÅ vill ha star warsversionen. Kan man vinna en kalender blir det ju aningen lättare att uppfylla deras önskningar ang. just kalendern...

Kram Annika
[email protected]

#103 - Anna Mcl

En City adventskalender vore dunder,
med alla decembermorgonar fram till julafton gjort under.
Barn som äter upp sin mat,
till disken sedan bär sina tomma fat.
Visst man skall inte muta,
men vem mot lite lugna morgonar sig inte vill luta?
Glada barn ger glada mammor och pappor,
Som med glädje får på sig både stövlar, fleecetröjor, tjocka sockar och fodrade regnkappor
Hoppas!

#104 - Carola S

Har tre stycken som älskar lego,och själklart har de sett dessa underabara adventskalendrar.... Men tre stycken blir väldigt dyrt,så jag hoppas verkligen på stor tur,och att vi får en Lego Star Wars kalender på posten :)

#105 - Anonym

Jag är me o tävlar till mitt barnbarn kalenden city

#106 - Mats

Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att introducera star wars än med en lego kalender. Det skulle garanterat göra båda barn och deras far jättenöjda!

#107 - Ing-Marie

Jag skulle gärna vinna en Lego City kalender till mina fyra tjejer.

#108 - Robert Holik

Hej!
Skulle vilja ha vilken som helst av dem... Är visserligen 22 år men älskar fortfarande lego då jag har så fina minnen av allt kul lego som jag tänker spara och så ska jag skapa många fina minnen åt min framtida son också..

Sen äter jag inte godis av något slag, så denna kalendern skulle verkligen passa mig och göra mig oerhört glad! Skulle ju ha min egna mini jul varje dag :)

#109 - Nina

För ett tag sen, berättade min mans systerdotter på 4år om att hon inte gillade Star Wars eftersom pojkarna på förskolan sagt att Star Wars var läskigt och inget för tjejer. Jag försökte förklara för henne att det var struntprat och att Star Wars är en mycket bra film, som både flickor och pojkar kan gilla. Just den dagen hade vi så tur, för att utanför leksaksbutiken Hamleys stod det butikspersonal som var utklädda till just figurer i Star Wars och det blev ett utmärkt tillfälle för oss att hälsa på dem och ge dem en kram och hon förstod då att de inte alls var sådär läskiga som pojkarna i förskolan hade sagt. Att jag, som en stor Star Wars-fantast visade mitt intresse för dem, gjorde att hon också ville göra likadant och det hela blev ganska så spännande. Jag skulle därför vilja vinna Star Wars kalendern åt henne, då hon älskar lego men än så länge är det bara det rosa "tjejlegot" som gäller och jag anser att det är viktigt att få låta henne ta del av båda världarna.

/ Nina

#110 - Johanna Karlsson

Jag vill överraska min söta systerdotter med en Lego City adventskalender, hon älskar att leka med LEGO och sätter ihop alla små bitar så fort med sina händer!

#111 - Mammamu

Jag skulle vilja vinna lego city kalendern åt min son. Han äter ketogenkost för sin epilepsi och får endast äta minimalt med kolhydrater så en chokladkalender är uteslutet. Men en legokalender vore perfekt för honom. :-)

#112 - Anja

Har 4 legotokiga barn som skulle bli överlyckiga när det blir morgon och de få skynda sig upp för att öppna kalendern med överraskning.
Spelar ingen roll vilken kalender om vi skulle vinna.

#113 - care69

Jag är gärna med och tävlar om City-kalendern.
Sonen gillar lego och spänningen med att få öppna varje dag fram till julafton vore mysigt.
Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/11/19-nov-vinn-lego-adventskalender.html

#114 - Jenny Olsson

Star Wars Lego adventskalender vilken grej,
vad tiden till JUL skulle va roligare med dig!
Slippa tjatet om klapparna under granen,
och roa sig med Star Wars flygplanen!

#115 - Niklas

Jag har alltid älskat att leka med Lego och gjorde det under varje ledig stund när jag växte upp. Jag hoppas nu att min underbara dotter också ska få upp samma intresse för Lego som jag hade som liten, så att hon och jag får uppleva många underbara och roliga Legostunder tillsammans, därför vill jag vinna "Lego City adventskalender" åt min älskade dotter.

#116 - Lotta

Jag skulle gärna vilja vinna lego city kalendern så jag kan ge bort den till min kompis flicka som älskar lego. Hon hade då blivit så glad.

#117 - ann-sofi

jag vill vinna till min son christoffer jag tävlar för min son

#118 - Erika A

Jag skulle vilja vinna star wars kalendern.
Min man, svärfar och svåger är alla helt tokiga i både Lego och Star Wars. Dom säger ju att äpplena inte faller långt ifrån träden och därför har jag en känsla av att även min son skulle älska Lego. Denna julkalender vore perfekt att ha i väntan på att julafton ska komma. Jag vet två personer som skulle bli lyckliga då, min man och son.

#119 - johanna

Lego star wars, because the force is with me.

#120 - Kristiina

LEGO City räknar vi till julen,
hela december bli en kul'en!
Förväntan, spänning och glädje,
perfekt för LEGO gillare är de'!

#121 - Magnus

LEGO City är önskad här hemma,
lika mycket av stora som små!
En lucka om dan, 1-24, toppen byggande
som varar!

#122 - Hilde J

Lego är sonens stora favorit,
nya kreationer, bit för bit!
City är kalendern han gillar bäst,
har vi turen med oss så blir det stor fest!
Nu hoppas vi tomten kommer tidigt iår,
så att sonen finaste julkalendern får!

#123 - Maria

Mitt syskonbarn skulle storkna av lycka om han fick Star wars Lego adventskalender :)

#124 - Maja

Jag tänkte ge detta till min 4 åriga bror (jag är 14 år) för att jag har missat hans födelsedagskalas 2 år i rad pga av utlandsresor och han som är galen i lego skulle bli så glad!

#125 - Caroline

Hoppas inte det är för sent för att deltaga. Men jag skulle vilja vinna detta då min son har blivit mer och mer intresserad av dessa legon. Skulle vara roligt för honom att vinna detta då han precis börjat leka rollspel med olika figurer osv och va passar inte bättre genom att få lego.

#126 - Saga

Nej ingen snö än
Fast sommaren var för länge sen
Och snart är det advent
Men advent utan snö -vilket skämt!
Allt detta har jag fått höra
Och jag tycker synd om mitt lilla öra
Med en legocity kalender blir det tyst fram till jul
Eftersom man varje dag får något nytt litet kul.

#127 - Lina

En kalender med spännande små klossar,
skulle inte bara roa våra små gossar,
även pappa lär få hålla fingrarna i styr,
från att iscensätta egna små äventyr.
Star Wars är dessutom allas favorit,
och om jag har turen att den skickas hit,
lär den uppta alla familjens pojkars tid,
och mamma kan passa på att få lite julefrid!

#128 - Helena Lindgren

Jag vill vinna Lego Star wars adventskalender till min systerdotter som är Star wars tokig. Hon har tjatat jätte länge på en sådan här adventskalender. Hon hade blivit super lycklig om jag hade vunnit en åt henne. Hon sitter bredvid mig nu och håller tummarna.

Kram

#129 - Camilla

Ååå vilken toppen tävling.. En City kalender vore toppen att vinna till grabben som är tokig i allt vad lego heter..

Håller tummarna och hoppas hoppas hoppas..

Kram Camilla

#130 - Annika Nilsson

City önskar vi!

Jag har grannar som är nyanländna till Sverige från ett afrikanskt land. De har aldrig varit med om advent och jul-firande, och jag vill gärna visa dem lite svenska traditioner. Barnen skulle få den här fina kalendern!

#131 - Ulrica J

Hej!
Mina killar skulle bli överlyckliga om dom fick dela på en av kalendrarna. Kanske helst Lego City men det spelar nog ingen roll, lyckan skulle vara gjord oavsett :-)...

#132 - Alexandra med knytten

En Star wars kalender är nog drömmen för min ena grabb! Hoppas han får vinna!

#133 - Linda Andersson

Har en femåring här hemma som är galen i lego... Älskar att bygga, gärna hela tiden. Då är det ju kul att förnya sig lite, och dessa nya samlarfigurer som har kommit tycker han mycket om - för de ser ju inte ut som allt annat. Lego-kalendern har han såklart sett ut, och vi får höra minst en gång om dagen hans fråga om det inte är december... Jag tror att han skulle bli väldigt glad över en adventskalender från lego city!

#134 - Ann-Charlotte

Självklart vill gärna vara med och tävla om en julkalender! Vinner jag väljer jag lego city till killen hemma, älskar lego.

#135 - Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Jag är jättegärna med och tävlar! Skulle väldigt gärna vilja vinna en kalender till sonen, har funderat på att göra egen kalender med små leksaker i men det är så besvärligt och chokladkalender vill jag inte köpa till honom (dessutom får han chokladkalendrar av släktingar så det räcker) Han har börjat tycka det är så roligt med smålego nu och bygga med det så han(och jag) hade blivit väldigt glad över en färdig kalender till jul!

#136 - Louisa

En Lego Citykalender skulle va perfekt,
verkligen få en humörshöjande effekt!
Så spännande saker varje da',
skulle göra grabben riktigt riktigt gla'!
Han älskar verkligen allt som har med lego att göra,
bara bygga ihop och sedan tuta och köra!
Det borde bli fullständig lycka,
det skulle väl varenda unge tycka!
O vips så är det dags för tomte och jul,
ja herre gud - detta skulle va fantastiskt kul!
Vi håller alla tummar vi har
och hoppas det finns någon kalender kvar!

#137 - Josefine

Jag och mina två lego tokiga killar (tre om man räknar deras pappa är gärna med och tävlar!! Vi hoppas på att vinna lego city :)

[email protected]

gillar på FB

#138 - InaStina

Passerade Star Wars-kalendern i leksaksaffären häromdagen och jag sa nej till min son... sedan dess har det gnagt i mig och jag ser hans ledsna blick varje gång jag tänker tillbaka. Hoppas på revansch! ;-)

#139 - Jessica Lund

Hej!
Är gärna med och skulle ge en kalender till min bonusson om jag vann, en lego city :)

#140 - Emma Malm

En liten tjej som på storebrors rum spenderar all sin tid,
behöver nu ha eget Lego så att vi kan få lite husefrid,
därför skulle en egen Lego-City kalender till henne fylla en viktig funktion,
ty alla flerbarnsföräldrar vet att syskonkärlek oftast är fiktion.

#141 - Sarah Axelsson

Jag skulle vilja vinna en Lego City adventskalender till min dotter, hon skulle bli jätteglad över att få nya legobitar att bygga och leka med varje dag.
Då skulle nog tiden fram till jul gå lite snabbare för henne.

#142 - anna

När det är 24 dagar kvar till jul, så går dagarna väldigt sakta, men med en lego city julkalender så skulle dagarna bli mycket roligare.
Vi håller tummar och tår att vi vinner!

#143 - Tove

Jag skulle vilja vinna en lego city julkalender. Jag såg dem i affären men min mamma tycker att jag är för gammal för sådant. Det vill säga både lego och julkalendrar. Jag är faktiskt 17, min sista jul då jag räknas som barn. En finfin julkalender att leka med vid sidan av plugget hade varit kul.

#144 - August Sundberg

Hej!
Jag är en 23-årig singelkille som pluggar och jobbar. Jag skulle se det som en extra julstämning att få öppna en sån här julklapp varje dag. Jag skulle bli oerhört glad.

#145 - E-L

Jag vill gärna vara med och tävla om Lego Citykalendern. Dottern tycker om att sitta och pyssla och bygga med Lego och andra saker. Hon kan sätta ihop och ta isär grejerna hur många gånger som helst utan att tröttna. Hon skulle älska att få ha en sån här fin kalender i år.

#146 - Anna M Rautila

Vår Lilyliten håller verkligen på att bli stor,
har hittills fått ärva allt från sin äldre bror!
Men se, lego är numera även hennes grej,
ja, hon är absolut ingen typisk "barbietjej"
Poliser och ambulanser älskar hon mest,
Så låt oss göra väntan på julen till en fest!
Att få se lyckan när hon luckan upp vänder,
i hennes alldeles egna Leog-Citykalender!

Nu återstår det bara att hålla tummarna och det gör vi hårt, hårt, hårt :) Ha det bra så länge!

Kramar Anna och Lily

#147 - Lena

Legocity vore rena drömmen att få
tänk att varje morgon nya saker kunna hitta på
leka och bygga jättelänge med barnen och bara mysa och må

#148 - Sandra - mamma till Molly

Jag skulle vilja vinna Lego-City till min dotter. Hon älskar att bygga med lego trots att hon bara är 2,5 år. Hon är väldigt pysslig av sig och leker väldigt länge med lego på förskolan när hon får hälsa på inne på den "stora" avdelningen där Lego finns :) Hoppas få vinna, hon skulle bli riktigt glad!

#149 - JoHaNNa - Alltid Nya Tävlingar På Måndagar

jag skulle vilja vinna Lego City adventskalender och ge till mitt älskade gudbarn :) tänk vad hon skulle bli glad och överraskad. delad glädje, dubbel glädje :)

#150 - Lotta m nio

Åh! Min Albin skulle bli alldeles överlycklig för en Star Wars kalender!!!
Med sju systrar blir det lätt lite överflöd av prinsessor, dockor och rosa ;) Han älskar förstås mer grabbigt, även om tjejer oxå gillar Starwars förstås...men det skulle göra honom sååå glad!

#151 - Helene Wiklund

Jag skulle gärna vilja vinna en av dem till min sons kusin som han skulle kunna få i julklapp när vi ses. :) Tror den skulle bli mycket uppskattad!

#152 - Corina - Mamma till Tindra & Maxine <3

Om jag hade haft turen med mig hade jag önskat vinna Lego City adventskalender!

Våra två tjejer är helt galna i lego och har spanat in dessa kalenderna och "ha-begäret" har varit stort ;) Hade varit supermys & spännande för dem att räkna in julafton med en kalender från lego med nya överraskningar varje dag :-D

#153 - Sanna Andersson

Skulle så gärna vilja vinna lego star wars till en av sönerna. Han hade blivit så glad, eftersom hela hans tillvaro just nu kretsar kring just star wars.

#154 - Rebecca Andersson

Som alla andra vill jag vara den bästa mamma,
trots att jag måste jobba heltid och aldrig lyckats helamma.
För mina barn gör jag vad som helst,
den ena önskar sig lego i julklapp, han är äldst.
Snart vi första adventsljuset tänder,
då vill han öppna luckor i Lego City adventskalender!


#155 - Julia Dufvenius

Vårt hopp står till shop-À-Holic mom
Som en fe till oss hon kom
Sådde ett frö om vides dröm att få
Varje morgon som en prins få må
När lucka efter lucka i Lego city adventskalender
Han får öppna en i sänder
Drömmen kan bli sann
Med hjälp av Shop-À-Holic mom

#156 - michael

Min son är nio år han vill så gärna ha en lego
star wars adventskalender .