bambi

Vinn nattlampan Gus från BabyZoo
 
Förra veckan så fick vi hem en sån söt nattlampa i form av en sköldpadda från BabyZoo. Barnen älskar verkligen den och slåss om den, så dom får sova med den varannan natt.
 
Nattlampan blir inte varm och man kan ställa in om den ska stänga av sig automatiskt efter 10,20 eller 30 minuter.
 
 
Nu har även ni möjligheten att vinna nattlampan Gus från BabyZoo. Allt nu behöver göra är att lämna en kommentar till detta inlägg där ni berättar vem ni vill vinna nattlampan till och varför. Kanske en julklapp till någon..?
 
Tävlingen avslutas nästa måndag den 3 december.
#1 - Emma Velentino

Jisses vilken underbar lampa. Den skulle min fyraåriga tjej älska. Hon har börjat bli mörkrädd och vill helst sova inne hos oss hela nätterna. Det är inga problem bara att det blir lite trångt nu när det kommit en lillasyster till världen. Kanske denna sköldpaddekompisen kunde ge lite extra trygghet i hennes eget krypin;)

#2 - Tess

Åh vad söt! Och praktisk! Skulle vilja vinna den till min svägerska och hennes mans ofödda barn. Bara en månad kvar! Längtar så för deras skull, dem har försökt så länge med IVF och äntligen tog det! :)

#3 - ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

denna lampa hade varit toppen till min Vincent här hemma som inte gillar när de är mörkt i hans rum, och han vill gärna sova med alla lampor tända
en sånhär hade ju varit perfekt att ge till han då den inte bara sprider ljus från sig utan oxå är söt och han kan få en liten kompis som sällskap i sin säng =)

#4 - Veronica

Åhh en sån fin lampa hade varit perfekt till min lilla mörkrädda snart 4-åriga son. Vaknar ofta mitt i natten av att han tänder sänglampan vid lillasyster säng (vilket oftast resulterar i att hon vaknar) MEN denna söta lampa hade varit perfekt för honom. Hoppas på vinst och tack för en härlig blogg.

#5 - michaela-med syskon i magen ♥

åh jajaja. perfekta tävlingen för mig! sonen har en nattlampa som vi använder varje natt. den är verkligen toppen! nu kommer snart lilla syskonet och nattlampa till henom är fortfarande inte inköpt men står på to do-listan (som en HEL del annat). skulle bli SÅ glad om vi hade turen att vinna denna söta :)

#6 - kristin- vivre la vie

åh vilken ljuvlig lampa!
Jag skulle ge den till min son då han precis kommit in i en period där allt är läskigt och han drömmer mardrömmar om spöken och andra monster.
Att mamman är minst lika mörkrädd gör ju inte saken bättre heller!
Hans nattlampa från ikea gick precis sönder så att få en ny hade passat perfekt!

#7 - Petra S-H

Jag vill vinna den fina lampan till min dotter som är 1 år och 1 månad. Vi har inte köpt så många julklappar åt henne än men denna tror jag verkligen att hon skulle tycka om =)

#8 - Jennie

Jag har letat en bra lampa att kunna ha nu när det ska nattammas snart igen (utan att 4-åringen blir alltför störd), men har inte hittat någon! Väntar andra barnet, bf 4/12, och det skulle vara en perfekt present till mig och min familj,

#9 - Fröken M

Här hemma har vi haft besök av ovälkomna "nattliga gäster" den senaste tiden - Monster !?
Den enda som ser dem är Viggo och han blir lika ledsen varje gång !
I samma veva har hans älskade "barba nattlampa" som han haft sedan han var nyfödd gjort sitt, slocknat och lämnat jordelivet för gott !
Så jag håller tummar och tår för att "tomten" kommer tidigt i år, men en NY - LYSANDE - VÄN till vår lilla mörkrädda kille !

#10 - Maja

Jag skulle vilja vara med och tävla om nattlampan till min dotter. Det skulle bli en perfekt julklapp. Hon har precis fyllt fyra år och har blivit väldigt mörkrädd, ja eller rädd för väldigt många saker som tigrar, monster, vargar och döden. Så en nattlampa skulle göra henne gott.

#11 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Ebba har en, som Hugo nu tagit över. Fast inte populärt från storasysters sida att han tagit "hennes" lampa, så för husfridens skull så skulle en till dom var vara bra =)

#12 - Alla-mamma till Gustav

Vem jag skulle vilja vann denna myslampa? Min egen lilla älskade (Gus)tav såklart. Det var fullmåne när han föddes och hela den natten för snart 8 månader sedan satt jag med ett litet pyre i famnen, som hur jag än bar mig åt och så liten han var, bara vred huvudet för att se på den starka månlampan! Han är fortfarande besatt av att ha en svag ljuskälla hos sig vid nattning och denna vore helt perfekt!

#13 - Veronica

Vad söt den är! Den hade verkligen varit toppen för min lilla Molly. Hon är väldigt mörkrädd :(

#14 - jessamy

Jag vill vinna den till min son Leo. Han vaknar nätterna och är orolig. Kanske att en söt nattlampa får honom lugn.

Mvh [email protected]

#15 - Malin- Mamma till Kalle och Klara <3

Jag skulle vilja vinna den till min Kalle, 4 år, som helt plötsligt har blivit mörkrädd. Nu när vi ska flytta oxå så skulle det vara en perfekt present att ge honom till nya rummet.

#16 - Lisa

Jag vill gärna vinna den söta lampan till min minsta son som alltid sover med en lampa tänd i sitt rum.
En liten sköldis-kompis kanske ger ännu lite mer trygghet i rummet å kanske kan man hoppas på lite bättre sömn för oss andra också? :D

#17 - Helena

Jättesöt lampa, såg den på barnens hus förra helgen och blev jättesugen på en sån till min kommande bebbe. Så jag skulle gärna vilja vinna den till Bäbisen i magen som kommer ut i februari. Verkar ju toppen att man kan ställa in när den ska slockna också!

#18 - Therese

jag vill vinna den till min dotter som plötsligt har blivit mörkrädd =( hon vaknar ofta i panik om natten sen lillasyster kom, hade varit bra att ha en svag lampa att ha tänd när hon somnar om!

#19 - Emma

Den nattlampan skulle jag gärna vilja vinna till min 20 månaders son. Han ska nämligen bli storebror om en månad och jag oroar mig redan för hur det ska gå att natta honom samtidigt som jag ska ta hand om en nyfödd bebis. Kanske en fin nattlampa kan underlätta. :)

#20 - susanne

Jag skulle vilja ge den här till min brorsdotter, perfekt julklapp nu när hon sover själv på sitt rum och snart ska bli storasyster <3 då kan hon tänka på faster som bor 80 mil bort varje gång hpn dka sova. dessa förbaskade avstånd

#21 - Therese

Till min 3,9 åriga son
Då han är inne i en period nu, då han pratar mycket om döden, onster och spöken..

<är mycket som hänt i hans liv detta året. mormor dog av cancer i feb, lillasyster kom i april, byta avdelning till storabarn avd i maj..

Och en grodlampa hade varoit perfekt att jaga bort monstret under sängen, och det gröna sspöket som gömemr sig under mattan..

#22 - Världens bästa Maria

Jag skulle vilja vinna en sådan åt min sambo och mitt barns far. En natt då vår dotter sov skulle han visa mig något från balkongen. Så han sprang genom en nedsläckt lägenhet och helt plötsligt hördes ett BRAK och det lät som en explosion. Jag rusade ut för att höra något som rasslade över golvet. När jag tände ljuset stod min sambo i ett hav av krossat glas. Det visade sig att han i mörkret rusat igenom en vitrinlucka vi har i tv-bänken som stod öppen. Stackarn fick gå genom krossat glas och vi kom osökt att tänka på Die Hard-filmerna. Efter den händelsen har sambon letat febrilt efter en nattlampa för att unvika liknande händelser.

Sa jag förresten att vår dotter sov sig igenom hela händelsen? :-D

#23 - Susanne s

Min lilla kille skulle verkligen behöva en sådan lampa. I dagsläget får jag inte släcka taklampan så han vill somna i ett ljust rum vilket går sådär... Så om du vill rädda mina kvällar vinner vi :-)

#24 - KisseGirl väntar smått igen

Min 5 åriga son är väldigt mörkrädd och sover alltid med en lampa tänd, tyvärr har vi ännu inga dörrar i vårat hus vilket gör att vi vuxna störs lite av sonens lampa som lyser hela nätterna.

Jag tror en sådan där nattlampa skulle ge honom trygghet då han skulle kunna ha den nära.

Men drivs den bara med batterier? Är det en adapter med så man kan ladda den igen? Annars tycker jag tyvärr det är slöseri även om det är led lampa i den (energisnåla), visst man kan sätta i uppladdningsbara batterier men det känns omständigare än bara sätta i sladden och ladda den inför nästa natt. Isf lämnar jag min lott åt någon annan :)

#25 - JustPixie

Skulle vilja vinna den till min väns son på 1.5 år, pojken ääääälskar djur i alla former och är jätte faschinerad av dem, han har dessutom som många barn skräck för mörkret vilket denna lampa skulle mildra extremt mycket, och det skulle vara så kul att få chansen att ge honom något han verkligen skulle uppskatta :)

#26 - Åsa

Åh, perfekt nyfödingpresent t grannen i lägenheten under nu när det är bebis på väg.
Lugnare bebis och om föräldrarna ser lite i mörkret så kanske de inte snubblar i mörkret, välter saker och därmed väcker oss.
:-)

#27 - Jenny i Dalby (mamma till fyra)

Åh, skulle vara en perfekt julklapp till min fyraåring som flyttade in i eget rum när lillasyster kom. Han tycker själv att det blivit för trångt i vår säng, men är ändå lite mörkrädd och skulle behöva en liten nattkompis! :)

#28 - Longevity - en blogg om hälsa

Åh vad söt! Skulle vara perfekt till Milla nu när hon skall sova mer och mer i sin egen sängf på nätterna, börjar bli trångt i vår haha

#29 - reggi

Skulle vilja vinna den till min brorson som är 1,5 år och efter nyår flyttar dem till hus och han ska få eget rum och en sådan lampa skulle passa perfekt då :)

#30 - storasyrran

Jag vill vinna den till min dotter som skulle tycka om den mycket! Håller tummarna!

#31 - TeachMom

Åh, den perfekta julklappen till mina två pojkar som tycker att det är för mörkt inne i sovrummet om nätterna. Den var verkligen jättesöt & det låter bra att den inte blir varm heller!

#32 - N

Jag skulle vilja vinna den till min mörkrädda dotter :)

#33 - mathilda

Den här vill jag vinna till min 6årige Alfons så vi återigen kan få lugna nätter. Han har börjat drömma mardrömar och tycker mörker är läskigt och kommer tassande mer eller mindre varje natt, jag ligger efter med omdömesskrivningar och behöver sova!

#34 - Veronica S.V.

Vilken underbar söt liten nattlampa! Min dotter, 4,5 år, har blivit så otroligt mörkrädd under det senaste året och från att ha kunnat somna själv utan problem är vi nu där igen och ska ligga kvar tills hon somnar, lampan ska vara på + andra "specialönskemål". En sådan nattlampa skulle passa henne perfekt ,känner jag- och kanske underlätta nattningen lite.

#35 - Katja

Jag vill gärna vara med :)

Jag skulle vilja vinna den åt min son,den skulle han antingen få i julklapp eller födelsedagspresent när han fyller år den 28:de december.

Han är en liten kille som är rädd för monster och spöken vilket leder till orolig sömn både för honom och min som mamma.Denna vore super bra som nattlampa,en lampa som äter upp alla monster och spöken.Han vill ge honom denna för att vi ska få lunga nätter här hemma.

#36 - Hannah

ÅHH ~ den skulle passa PERFEKT i lillebror Sigges NYA rum. 2.5år och har ÄNTLIGEN fått en egen "stor" säng i sitt nya rum. Men det är fortfarande lite mörkt på kvällarna ~ en liten sköldis som lyser upp skulle vara TOPPEN! KRAM Hannah

#37 - Anna-Carin W

Så fin! Jag skulle ge den till min son för han har varit så snäll och gett bort sin nattlampa till sin lillasyster men nu har han upptäckt hur himla mörkt det blir på vinternätterna så han saknar den enormt... Han skulle bli superglad över en ny nattlampa!

#38 - Maria E

Vore det inte helt toppen att få vinna denna "gos"-lampa till min två-åring som snart ska få "stor" säng. En lysande mjuk kompis som håller henne sällskap i mörkret. Att hon också både fyller år och ska få julklappar med två veckors mellanrum i december skulle göra att det passar extra bra. För vad ska man hitta på och ge? I leksaksväg finns det mesta, lycka för den som hon, är barn nummer tre med både storebror och storasyster, men som gör det svårt för oss som vill köpa henne något som hon inte har och som blir hennes eget. Men jag har mina aningar om att storebror och storasyster kommer bli långa i ansiktet av avundsjuka så kanske det slutar med att vi får köpa varsin till dem med? :)

#39 - louise mamma till hugo

Skulle verkligen vilja vinna denna till min son. Han är mörkrädd så vi måste alltid ha ljuset på i hans rumm när han ska sova. Kanske kunde denna hjälpa honom att inte bli rädd för mörket.

#40 - Tilda

Vilken mysig pyamas Zack har :)

#41 - Linda m 3

En perfekt lampa för mitt mellanbarn som är mörkrädd och inte kan somna om rummet är helt mörkt.

#42 - Thina

Jag skulle vilja vinna lampan till min lilltjej som har otroligt svårt att sova och aldrig sover riktigt sammanhängande. Sen hon kom för tre och ett halv år sedan har jag haft fyra nätter när jag sovit fem timmar i sträck. Jag provar allt

#43 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Jag skulle vilja vinna den till min son, för han är lite mörkrädd och vill helst sova med lampan på, men då har han så svårt att somna att han bara blir liggandes och stirra i taket. Så också vi, eftersom vi måste vara i rummet tills han somnat. Det hade varit så skönt att låta honom mysa med lampan tills han somnar och så släcks den av sig själv och vi slipper gå in och störa honom. Vilken bra idé!

#44 - Idah

Men åååh vilken söt. Skulle så gärna vilja vinna denna till min son Max som lagom till jul ska få flytta till eget rum. Han tycker det är lite läbbigt när det blir mörkt och sover alltid med en liten lampa tänd. Kanske kan det nya rummet och sängen locka mer med en söt liten lysande sköldpadda.
Tack för en bra blogg!!!

#45 - EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag är gärna med och tävlar. Melvin måste ha nattlampa, annars vägrar han sova. Den som han har nu är glapp och han litar inte helt på den vilket blir jobbigt vid nattning. Hoppas på tur att vinna en ny till honom.

har länkat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/11/26/nattlampa-312/

#46 - Diana

Jag skulle ge bort den gulliga lampan till min snart 3 årige son som fyller år början av året. Hoppas hoppas.. :) man vinner!

#47 - Sara - om att vara mamma och ha en bipolär sjukdom.

Min dotter skulle bli stormförtjust i en sådan lampa. Om hon fick bestämma skulle hela husets alla lampor vara tända när hon skall sova - hon är lite mörkrädd. Den där ursöta lampan kanske kunde vara en början till en kompromiss ;)

#48 - Ida S

Min underbara dotter blir 2 år den 20 december. Hon både älskar djur och är smått rädd för mörker, så hon skulle bli överlycklig för denna söta lampa.

#49 - Jenny

Oooh, den är ju ljuvlig! Den hade passat lillebror perfekt, han är väldigt mörkrädd o sliter ut ljusslingor på löpande band :)

Jenny

#50 - Anna - Mamma till Emilia med albinism

Åh, vilken söt lampa! Att det är en sköldpadda gör att den hade passat min dotter perfekt. Hon är 2 och har nyligen börjat intressera sig för filmer. Nu ser hon Sammys äventyr om och om igen. Jag hittar inget med honom att köpa. Hon har en sköldpadda som sjunger och kan simma i badkaret så den springer hon runt med och vill gärna ha med honom i sängen, aj! Hon hade blivit så glad för en "Sammy" som lyser och som hon faktiskt kan ha i sängen då hon måste ha en liten nattlampa för tycker inte om mörkret.

#51 - Linda Persson

Är gärna med och tävlar. Om jag vinner denna lampa ska min dotter på 4år få den. Hon håller på att bli fri från blöjan på natten just nu och den lampan hade varit perfekt för henne att tända och ta med sig när hon vaknar om nätterna. Håller tummar och tår att jag vinner.
Och tack för en helt fantastisk blogg, läser flera gr i veckan.

Hälsningar Linda
[email protected]

#52 - Malin

Åh, den skulle jag vilja vinna till söta lillasyster som tyvärr blivit mörkrädd då hennes kompis skrämde henne.

#53 - bitskemma

åhh den hade min dotter velat ha=) hon e mökrädd som tusan och den där hade vart toppen=))

#54 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Den vill jag vinna. Då skulle min son få den i julklapp, han har blivit så rädd för mörkret nu. I mörkret finns gröna och röda SUPERHJÄLTAR säger han.

#55 - Karin

Jag skulle vilja ha lampan till våran 2åring. Vi har ingen nattlampa just nu och han har fått ny stor säng i nya huset och det skulle nog underlätta nattningen om han hade lite lyse och särskilt när lampan var så fin att ligga och dona med :)

#56 - Marlene

Men, jag spanade ju på den här nattlampan idag!! Den verkar helt underbar! Vår son (som fyller 4 år på onsdag!) har gått från att vilja sova i ett kolsvart rum till så mycket ljus som möjligt. Han säger att han är rädd för spöken och att han vill kunna se dom. Pratade med bvc och det är tydligen vanligt att dom kommer in i en sådan period vid 4 års ålder. Tyvärr så har vi lillasyster sovandes i samma rum som absolut inte vill eller kan sova med lampan tänd så en nattlampa är ett måste! Den här är så fruktansvärt söt och verkar praktisk då man kan ställa in tiden själv. Jag tror att vår son skulle älska den! En sen 4-års present kanske? ;)

#57 - Mathilda

Vill gärna vara med och tävla :) Skulle vilja ge den till min son när han kommer så att han alltid har en vän i mörkret. Och helt ärligt kan nog jag också behöva den ;)

#58 - Emilia - Ung mamma till Tatum Angel.

Tror minsann den skulle hamna bland sonens julklappar :)
Han har börjat bli lite natträdd (mörkrädd kanske det heter hahah) & den enda lampan vi har i sovrummet är min sägnlampa & den är för stark.. så skulle behöva en som inte lyser lika starkt, tror han skulle sova bättre då :)

#59 - Viktoria/ Stjernfall

Jag skulle vilja vinna den och ge den till min lilla Sune i juklapp. På nätterna om han vaknar har vi ingen lampa med behagligt ljus att tända. Min nattlampa är stark och tänder man den så blir man liksom klarvaken ;/

#60 - Elin

Vilken fin lampa. Hade velat vinna den till våran lilla (stora) kille. 3½ år och sover fortfarande med oss i våran säng (visserligen är det ju rätt mysigt), kanske hade det gått lättare att sova i sin egen säng i sitt egna rum med en mysig lampa...?

#61 - Malin

Jag skulle vilja vinna denna till min lilla kusin som flyttar med sin familj nu innan jul. Vore kul att få ge något hemtrevligt även till barnen nu när det flyttar till större :)

#62 - Annika - drömmen om 11 barn

Jag vill helt klart vinna denna till Jonathan. Han är mörkrädd och vi får alltid ha en lampa tänd om natten, vilket gör att jag själv inte kan sova - jag har nojjor i huvudet som gör att jag inte alls kan sova om en lampa är tänd eftersom jag tror att huset ska brinna ner (ja, jag är fånig, jag vet!). Denna lilla nattlampa skulle göra underverk för honom, det är jag säker på!
Att han älskar sköldpaddor gör väl inte saken sämre direkt? ;)

Kram Annika
[email protected]

#63 - Mia

Vill vinna den till mina fina syskonbarn, de sover bäst i mörker, men har svårt att somna om det är kolsvart, vilket ställer till det lite då det är svårt att släcka nattlampan när de väl somnat, för då lyckas man alltid snubbla på en leksak eller så knakar det till i ett knä eller armbåge, eller så går jag in i dörrkarmen och vips så är de vakna och behöver ljuset igen. Jag passar dem då och då över natten i deras eget hem där jag inte riktigt hittar i mörkret. Vi har testat med timer, men den tickade för mkt. En nattlampa med automatisk avstängningsfunktion som denna vore ju guld värd!

#64 - Caroline Andersson - Mamma till Elias

Men vilken sööt, och även om jag gärna vill vinna den åt mig själv (mörkrädd som jag är) så vill jag ge den i julklapp till min son. Jag vet vilket hinder det är att vara så pass mörkrädd som jag är, jag klarar inte ens av att släcka lamporna när jag ska gå och lägga mig, vaknar jag om natten och behöver gå på toaletten får sambon gå före och tända i varenda rum i lägenheten (så jag skulle behöva en vän om nätterna) Men jag vill försöka undvika att sonen blir lika rädd som jag är och har jag tur kanske jag får låna den ibland, som när jag verkligen måste på toaletten om nätterna ;)

#65 - Thérèse

En sådan söt och praktisk nattlampa skulle vår 4,5 åriga son behöva. Han lider av nattskräck och vi har än så länge inte hittat ngn lampa som lyser såpass bra, men ändå inte lyser upp hela rummet. Nu håller vi tummarna!!

#66 - Camilla W

Skulle vilja vinna den fina lampan till min fina flicka som fyller tre år den 16/12.
Hon vill gärna ha sin "nallelampa" tänd på nätterna, men eftersom vi delar sovrum så har jag svårt att sova då det blir så ljust av den.
En nattlampskompis vore därför perfekt ♥

#67 - Kristin

Åh, den lilla sötnosen skulle jag vilja vinna till min son på 2 år. Han tycker inte om när det är mörkt, men har svårt att somna när det är för ljust. Den här kanske vore lösningen.

#68 - Alexandra

Jag skulle vilja vinna denna till min dotter som är mörkrädd, jag tror att denna skulle bli perfekt då den samtidigt som en lampa är söt!

#69 - Angelica

Detta kanske hade vart nåt! Har en snart sexåring här hemma som inte riktigt vill sova i sin egna säng. Hon somnar där jätte bra men kommer smygandes in på natten. Så jag skulle gärna vilja vinna och testa detta på min dotter Ebba <3

Kram,

#70 - saga påhlsson

Jag skulle gärna vinna lampan till min dotter. Hon har lite nattskräck och sover med taklampan tänd, en sån här skulle kanske göra det lite lättare att börja sova med lampan släckt :)

#71 - sofia

Varje natt
vaknar jag av ljudet av små tassande tår
det är min älskade skatt
som försiktigt över golvet går

Mamma det är mörkt, jag är rädd
får jag ligga hos dig?
Han kryper ned i min bädd
och det stör egentligen inte mig

Men hade vi en sköldpaddslampa kunde vi ju mysa med den tillsammans :)

#72 - Maria Westerberg

Jag skulle vilja vinna den här nattlampan till min bästa väns dotter, som varit sjuk under en längre tid men nu tack och lov är frisk. När hon låg på sjukhus ville de göra det mysigt för henne för att det skulle kännas som hemma och de köpte bland annat en ljusslinga till sängen som hon gillade mycket. Jag är säker på att hon skulle älska att få hem den här söta sköldpaddan till sin säng och det vore så roligt att få ge denna fantastiska tjej den!

#73 - Lisa Bergkvist

julklapp till min 4 1/2 åring!

han skulle älska denna, då han är besatt av lampor, o vi har inte hittat nån bra natt lampa.

denna ser ut att vara perfekt!
hoppas, hoppas, hoppas!!!!!!

kram x

#74 - Karolin

Min pojke vide som blir tre år i mars har börjat få svårt att somna i tid på kvällarna, svår balans de här med att sova middag. Då hade denna lampan gjort honom bra sällskap när han snällt ligger kvar och leker med någon lite leksak och snutten.

#75 - Annica

Jag skulle ge den här till min dotter som är lite mörkrädd och det skulle känna trygghet för mig att ha den än och ha taklampan tänd en hel natt eftersom den lyser allt för stark! plus att den där kan man se till att stänga efter en viss tid.

#76 - Susanne

Denna skulle jag vilja vinna till hela vår familj som knappt får sova pga vår 3-åring som varken vågar sova själv eller i mörker. Detta innebär att vi hela familjen (mamma, pappa, 3-åring och 4-månaders) måste sova med ljuset tänt. Det påverkar sömnen rejält. Det skulle vara underbart att få sova med ljuset släckt för första gången på 3 år!

#77 - Emma N

Hej.
Åhh dessa lampor är underbara! Skulle jag vinna så skulle jag ge den till min systerson. Han skulle få den i julklapp och bli så glad. Aldrig mer behöva vara mörkrädd.

#78 - Anna S

Jag skulle ge lampan till min son och sedan skulle jag äntligen kunna flytta tillbaka fönsterlampan, som nu står bredvid hans säng, till fönstret där den hör hemma.

[email protected]

#79 - Emma - livet med Meja och Alvin

Om jag vinner så skulle jag ge den mysiga nattlampan till min dotter. Hon är otroligt mörkrädd i perioder, och hon skulle tycka att det var så mysigt med en sån här nattlampa!

#80 - Annica L

Vi har två små nattvandrare. Om de hade en mysig nattlampa kanske de skulle somnaom gott i sina sängar och vi alla skulle sova bättre just nu är det lite trångt.

#81 - care69

Jag är gärna med!
Vinner jag blir det min lilla kille som får den, han vill alltid ha lampan tänd när han skall somna.

Har länkat.'
http://care69.blogspot.se/2012/11/3-dec-vinn-nattlampa.html

#82 - Ida

Denna super söta lampa skulle gärna få flytta in till min dotters rum. Hon skulle förmodligen låta honom bo i dockhuset på dagarna och på kvällen skulle han hålla henne sällskap i sängen, så hon kan somna tryggt utan att vara rädd för mörkret.

#83 - liselotte

Vill gärna vinna denna praktiska lampa till mitt barnbarn Hugo, drygt 2 år. Han har plötsligt blivit rädd för att gå och lägga sig, säger att det finns spöken och monster i sängen. Denna lampa skulle kanske hjälpa honom lite vid nattningen.

#84 - Emma S

Jag skulle jättegärna vilja vinna nattlampan till min systerdotter. De har alldeles precis flyttat och hon har därmed fått ett eget nytt rum. Vore ju super att få sig en lampa så de inte känns lika nytt och otryggt för henne :-)

#85 - Spacegirl

Har jag turen att vinna den fina lampan skulle jag ge den till min kompis två små barn i julklapp, därför att jag tycker om att skämma bort dem :-)

#86 - Hanna Of Sweden

Åhhh, vilken söt! ^^ Den vill jag vinna... :D
Sonenes nuvarande går på sista refrängen så en ny hade blivit grymt populär.

Håller tummar och tår!
//Hanna

#87 - Sanna

Jag skulle gärna vilja vinna lampan till min dotter i julklapp som är riktigt mörkrädd, undra vem hon har fått det ifrån? Ja, jag sover själv med lampan tänd om natten. Kanske skulle denna dock hjälpa henne att bli av med lampan nattetid, då det trots allt går lite el när lamporna står på om natten.

Kram Sanna

#88 - Dijana

Heeeeeej
Jag vill vinna lampan åt min son.Han är bara bäst 4år gammal och hjälper sin mamma hemma med allt möjligt även passa lillasystern.Han skulle bli överlycklig...
Tack för en jättebra tävling...

#89 - Ingela

Mitt älskade, och enda, barnbarn har börjat bli mörkrädd och detta vore så fantastiskt att få ge honom i julklapp!
Inte bara en nattlampa dom får honom att känna sig trygg under natten utan också en söt liten vän som alltid kan vara med honom.
Han bor många mil från mig och jag skulle så gärna vilja överraska honom med denna när han kommer till jul.

#90 - Emma

Denna fina lampa vill jag min dotter ska få sällskap av när hon ska somna i sitt rum. Lite ljus ger trygghet och det är precis vad den lilla fina vän skulle göra! Håller nu tummarna för att Wilma kan få en ny vän i mörkret!

Kramar Emma

#91 - lisette

ååh halleda så söt den är!

jag har en liten grabb som är fyra månader. tids nog ska han ha eget rum och denna nattlampan hade ju bara varit så perfekt då!

=)

#92 - Helena Lindgren

Min systerdotter Lea skulle få den hon skulle bli jätte förtjust i denna nattlampa rolig och annorlunda. Hon skulle bli tokig i den. Vet att hon önskar sig en nattlampa i julklapp och jag Älskar att skämma bort henne hon skulle nog ha på denna väldigt ofta.

Kram

#93 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Jag vill vara med. Vi har tre barn som har spöklampor här hemma, varit räddningen varje kväll att få sova. Nu har dock en av lamporna gått sönder och det skulle vara toppen om vi fick vinna en ny. Vår 5 åring skulle få denna då :-D
Håller tummarna.

#94 - JoHaNNa - Julkalender på bloggen, 1 - 24 December

jag vill vinna denna nattlampa till finaste gudbarnet Wilma. hon har blitt mörkrädd och sover så dåligt pga. det. så att ge henne denna i julklapp vore en stor hit :)

#95 - Johanna - från förort till Förort

Vår lille ska få flytta över från spjälsäng till vanlig säng inom kort, och denna "gosiga" lampa vore ju perfekt att ha som sova-självpresent!

#96 - Marlene

Vår lille Frank är inne på öroninflammation nr 4 och är vaken titt som tätt på nätterna!
Han älskar insekter och skulle bli lycklig över en lysande vän!

#97 - chanette *pixi-jo* andersson

jag vill vinna denna till mitt gudbarn ENGLA.. hon e 5 år och galet mörkrädd..då hon sover över här vill hon ha tänt i min sons rum men då kan inte han sova.. men med denna vore problemet löst för dom båda...

#98 - Jonna

Hej!
Jag vill gärna vinna en nattlampa åt min niomånaders son Zet som har så svårt att somna. Vi ska också flytta snart och det vore bra om han kunde ta med sig något välbekant och tryggt första natten i nya lägenheten.

#99 - Sandra Åkerström.

Skulle vilja vinna den till min son för han har ingen nattlampa och det blir så mörkt i hans rum. Just nu har han lånat våran gamla fula bordslampa och det blir ju alldeles för ljust och han gillar den inte för varje morgon han vaknar måste vi bära ut den ifrån hans rum:) Med vänlig hälsning, Sandra Åkerström.

#100 - Jennie Hansen Karlsson

Denna söta lampa vore kanon alla nätter till vår större kille som är otroligt mörkrädd och även till våra 2 små som ofta drabbas av besvärlig slemhosta nattetid vid förkylning. Med denna skulle vi slippa tända en stark lampa mitt i natten./ Jennie

#101 - Madde - Trucker Mamma Madde

Klart jag är med.

Jag hoppas verkligen på att få vinna en sån här sötnos till William för han har det otroligt jobbigt nu.
Jag har varit här uppe i Pajala i över två veckor nu och det är drygt tre veckor kvar innan jag åker ner och hämtar dom.
Så just nu känner han att jag har övergett honom, han grinar efter mamma när han är ledsen och han vill knappt prata med mig när vi har chansen.
Han tycker att det är jätte jobbigt att hans pappa ens lämnar honom på dagis för han tror att även pappa ska åka iväg då.
Därför hoppas jag vinna lampan så han inte behöver känna sig ensam på natten om han skulle vakna och komma på att mamma inte är där.

Kramar Madde

#102 - Erika

Jag skulle vilja ge den till min snart tre-åriga dotter i julklapp. Hon har börjat billige mörkrädd och vill gärna ha en lampa tänd när hon ska sova. Denna skulle vara perfekt!

#103 - Pernilla W

Vill gärna vara med i utlottningen av denna gulliga lampa :) Mamman håller nu tummarna att hon denna lampan kammar Hem, hoppas få ge den i julklapp till min kille som är Fem :)

#104 - Lina

Vilken söt! Den skulle min treåriga dotter älska! Hon har precis blivit storasyster och är därför i behov av lite extra trygghet, så lampan skulle vara perfekt!

#105 - Fröken svår- blivande tvåbarnsmamma

Jag är gärna med och tävlar om en mysig nattlampa till min lilla tjej. Sen vi flyttade i somras så har hon tyckt att det är obahagligt när det blir mörkt och det vore perfekt med en lampa som kan ligga i sängen och är lättillgänglig istället för fönsterlampan som ständigt åker i golvet vid tändningsförsöken om nätterna.

#106 - Ingrid - Mamma till Zelda

Åhhh jag har drömt om dessa finingar sen första gången jag såg dem! Jag är JÄTTEGÄRNA med!

Jag skulle ge den till vår dotter i julklapp! Det vore toppen nu när hon ska börja sova i egen säng och kanske tycker att det är lite läskigt i början. En söt vän som lyser upp omkring henne!

Håller tummarna som en toka! Kram, Ingrid

#107 - Jennysen

Åh! Jag tror min Gudson Axel skulle gilla den såååå mycket!!! Skulle vilja ge den till honom! :)