bambi

Sugen på jordnötssmör
Hmm... jag är så sugen på att baka något med jordnötssmör och jag kom och tänka på dom där "million-dollar cookies" som jag bakade förut. Dessa kakor vann en stor baktävling där första priset var en miljon dollar! Och visst är dom smaskiga, så testa gärna dom om du inte har gjort det redan! 
 
 
Double Peanut Butter Cookies  <---- receptet finns där
 
En annan favorit är ju den goda kombinationen choklad och jordnöttsmör:
 
 
Läsare som får gå på bio
Puh, jag har fått rätt så mycket gjort idag och det känns jätteskönt! Bara lite kvar att rätta och sen omdömen att skriva!
 
Det var ju omöjligt att sitta här hemma och jobba med allt borrande. Blev helt konstig i huvudet av allt oljud så jag gick och satte mig på ett café och rättade en del. Snart är det hämtning av barn, men först... här kommer dom tio läsarna som får hem biobiljetter till Lycka till och ta hand om varandra:
 
Lina, Kian & Neville, Maria, SofiaMia - mammaliv, träning o..., Evelina, Carro, Emmie, Caroline, Sandra och Jessica S.
 
Grattis, och jag har mailat er redan!
Polarn o. Pyret släpper en kollektion i samarbete med Finsta
Polarn o. Pyret släppte idag en kollektion tillsammans med streetkonstnären Finsta. Superhäftigt att dom vågar testa något nytt! Synd bara att det inte var så många plagg i kollektionen (bara sju olika plagg, varav två är accessoarer och två andra är underkläder). Men jag gillar det jag ser, speciellt denna snygga huvtröja som kostar 399 kr.!