bambi

Äntligen fredag!!
Åh, äntligen är denna dagen kommen! Gud, va jag har längtat! Jag har längtat massor till Underbara Barn Mässan, att få gå och strosa runt en massa fina barnkläder (ni vet hur jag är tokig i barnkläder) men också att få knyta kontakter. Jag ska ha med mig en hel hög med visitkort och dela ut till allt och alla  :)
 
Sen så blir det lunch där Årets Konditor kommer att avgöras. Där vi får provsmaka finalisternas tårtor!! Bäst att lämna plats för en massa tårta i magen  ;)  
 
Lunchen hålls på Nordiska Muséet där även Chokladfestivalen hålls!! Så det blir nog en hel del choklad också imorgon... *längtar, längtar*
 
Sen så har jag beställt lite film från CDON.com och utnyttjade rabattkoden xY4ekmMa som ger 20% rabatt på all film. Ni var många som rekommenderade Fem Myror... och att det är så bra när det gäller att lära barnen alfabetet så jag klickade hem den och så en ny Bamse-film!
 
#1 - JessicaS

Hej!

Själv hinner jag varken gå på mässan eller lunchen... Man har ju ett arbete att sköta också :-) !!!

Hoppas du får kul!
KRAM!

#2 - Longevity - en blogg om hälsa

Åh njut för mig också :-)
Jag skall iväg imorgon på FAB mama :-)
Det ser jag fram emot. Ikväll blir det sällskapsspel och filmkväll hos oss. Det blir det varje fredag, ungarna gillar traditioner :P

#3 - Hanna E

Beställde också från CDON.com, men det blev tv-serier till maken och mig. Ibland när det inte är något att se på TV så tittar vi på någon av våra boxar med TV-serier.

Fast det blev något fel så koden kom inte med, men jag skickade ett meddelande till kundtjänsten och jag fick svar under fm dagen efter (jag skickade meddelandet ganska sent på kvällen) att de skulle justera detta. Väldigt bra kundtjänst.

#4 - Ulle

Kul med lite nya filmer! :)

Wow, vad många bloggaktiviteter du hinner med varje vecka, jag är imponerad! Hoppas du får det toppen! Chokladfestival lät ju inte helt fel! =)