bambi

Djävulens påfund
Det har varit lite dåligt med bloggande idag eftersom jag inte har mått något vidare idag (ni som följer mig på Twitter har ju sett det). Det började med att jag vaknade mitt i natten och kräktes två gånger även maken mådde riktigt riktigt illa. Barnen mådde bra så vi var så säkra på att det var matförgiftning det handlade om då vi hade ätit hamburgare till lunch på mässan igår och barnen endast ville ha strips.
 
Men när messade min kompis som också hade ätit hamburgare så mådde hon bra även resterande av sällskapet. Så, vi fattar ingenting. Om det är magsjuka är det inte lite konstigt att både jag och maken blir sjuk inom samma timme och att vi är sjuka men inte barnen?!? Det har ju gått magsjuka på barnens förskola, förra veckan, men är det inte lite sent att vi får symtom nu? Och bara vi, inte barnen?
 
Jag har i allafall inte kunnat ätit nåt alls och bara legat och mått illa. Ännu värre är det ju när barnen, som är pigga och friska, vill leka och aktiveras. Puh, matförgiftning/magsjuka måste vara djävulens påfund... speciellt i kombination med barn!
#1 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Jag är så glad att jag verkar vara immun emot magsjuka. Sist jag hade det var innan jag var tonåring. Som mest har jag haft alla tre barnen sjuka samtidigt utan att jag blivit dålig.

#2 - Ulle

Ja fy, magsjuka och illamående är hemskt! :( Tycker ibland att man inte alls fattar var eller vad det är som utlöst det... man får chansa och hålla sig isolerad till man tror faran e över... Krya på er!!!

#3 - Sara - Mamma till Max & bebis i magen

usch och blä!! hoppas du känner dig bättre imorn och att barnen fortsätter vara friska!

#4 - Mia - mammaliv, träning och husplaner

Usch för magsjuka. Krya på er!

#5 - anna

fy vad jobbigt. skickar massa krya-på-er kramar

#6 - Susanne

Kryakramar

#7 - Longevity - en blogg om hälsa

Usch då, kanske något annat ni två ätit utan att tänka på det? Krya på er hur som, det där är aldrig roligt :-(

#8 - Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok

Usch för magsjuka! Tredagars magsjuka den veckan som jag var ensam med min då sexmånadersbebis när min man var bortrest - det kvalar helt klart in på värsta-listan. Hoppas du kryar på dig snart!

#9 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Uach stackare. Hoppas ni kryar på er snabbt.

Vill passa på att tipsa om en fototävling inne hos mig. Vore roligt om du ville vara med http://lottizdays.blogg.se/2012/october/fototavling-tavla-med-din-basta-hostbild.html

#10 - Jenny - mammaliv I nashville

Hua!! Stackare!! :( hoppas ni kryar på er snart. Jag & lilla August hade magvirus samtidigt för några veckor sedan & FY så kämpigt det är!!
Kram!

#11 - dianasdrömmar

Åh, din stackare skickar över en stor kram Diana

#12 - Hanna E

Det kan vara någon form av matförgiftning ändå, även om inte alla som åt samma mat blev sjuka. Jag har varit med om det då jag och några kompsiar blev sjuka medans maken och sonen inte blev det.
När det är lättare matförgiftning så reagerar inte alla på samma sätt. Det är vid större utbrott och värre bakterier som alla blir sjuka.

#13 - emma sofie

Vi har haft en konstig magsjuka här hemma då min yngsta hade magsjuka bakvägen så att säga, förra veckan på tisdagen. Sedan blev min sambo magsjuk i fredags förra veckan men han kräktes bara ett par gånger och mådde sen pyton hela dagen. Jag och min äldsta pojke har inte blivit sjuka alls.
Skumt...

#14 - Mamma Maria

Ja fy, det kan ju inte vara någon bra kombination alls! Hoppas att du mår bättre snart och att barnen kan aktiverar sig lite själva tills dess!

#15 - Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Usch stackare :( Matförgifning ska ge symptom inom 6 timmar. Annars är det magsjuka. Typiskt när vi pratade om magsjuka häromdagen. Fick svar på mitt test och jag är inte immun mot vinterkräksjukan....tyvärr :(
Krya på er!!