bambi

Enklaste pizzorna - Fredagsmystips!
 
Igår så testade vi Santa Marias nyhet Pizza Tortilla. Jag köpte även tomatsås till som var riktigt riktigt god (överraskande god)! Sen så gjorde jag iordning fyra olika toppingar: kyckling, salami, fetaost och oliver. Men man kan förstås även ta köttfärs (kanske med lite tacokrydda) eller vad man nu vill ha på pizzan.
 
 
Barnen tyckte det var jätteroligt att få välja egna toppingar och ha på sina egna pizzor!
 
 
Resultatet blev förvånadsvärt bra måste jag säga! Min pizza med kyckling och fetaost blev supermumsig! Så detta gör vi om snart igen! Perfekt om man har kylen full med rester  :)
 
Pizzorna är något små bara, så till dom vuxna så kanske det behövs två men till barn var det rätt så lagom med en.
#1 - Jannice

Har varit skeptisk till den där pizza-tortillan men det kanske inte är så dumt ändå. Just att alla får välja topping själv och komponera sina egna pizzor lär nog bli populärt. Japp, måste testa! Tack för tipset! =)

#2 - ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

oh de där såg inte dumt ut =)
de är så gott me home made pizza

#3 - Lesthi

Vad roligt, jag har gjort pizza på tortillabröd i flera år så praktiskt för mig att det har kommit en som är ämnad för det nu. :D

#4 - Världens bästa Maria

Har också gjort tortillapizza flera år (tror det är något som hängt kvar sedan min tid som viktväktare) och undrar vad det är för skillnad på dessa och vanliga tortillabröd? Ser ut som det står Extra Thick på dessa? Är de mycket tjockare än vanliga tortillas måtro?

Svar: Ja, dom är lite tjockare så dom blir lite mer som en riktig pizza.
bambi

#5 - Caroline

Tyckte faktiskt inte de var så mycket att ha. När jag först hörde talas om att de hade kommit så hade jag förväntat mig att de skulle vara tjockare än vad de är. Tycker inte det skiljer speciellt mycket faktiskt. Nä, då föredrar jag pizzakiten som finns att köpa med riktig deg :-)

Svar: Men pizzasåsen tyckte jag gjorde mycket!! Det blev verkligen asgott!
bambi

#6 - Sara - Mamma till Max & bebis i magen

jag har köpt hem pizzatortilla för de sålde så billigt i affären häromdan så detta var ju jättebra tips. ska köpa såsen också och det såg riktigt gott ut med kyckling och fetaost på.

#7 - Lilli Nyfiken - Fotbollsfru, småbarnsmama med fotografdrömmar!

Också ätit det där, helt kanon med barnen! Såsen är faktiskt riktigt god... Dock så har vi slutat med pizzatortillan, då det är 4 för samma pris som 12 vanliga... De vanliga är tunnare och blir mycket frasigare så vi kör med dem för det : )