bambi

Feminint
 
Igår var jag på ett mycket trevligt och lyxigt event som MGroup PR & Event anordnade (dom anordnar verkligen underbara events!!) för att fira underklädesbutiken Feminints 1-års dag! Det fanns så mycket fint i butiken, inte bara underkläder heller utan även underbara doftljus, necessärer och mycket annat.
 
 
Lyxiga påsar som fick följa med mig hem!!
 
 
Jag handlade lite grann (hade kunnat handlat såååå mycket mer!). Vill inte visa er allt då vissa elever läser bloggen, men jag köpte bland annat strumpbyxorna Spanx som jag har hört så mycket gott om. Det ska vara dom ultimata strumpbyxorna, som inte korvar sig, som håller in och lyfter och ja, ni fattar kanske, värsta mirakelstrumpbyxorna. Jag letade efter dessa när vi var i New York förut men fick inte tag i dom men nu ska jag äntligen få testa dom!!! Är det någon av er läsare som har testat Spanx?
 
 
Goodiebagen innehöll också en massa massa trevligt! Bland annat en present från Simone Péréle och en god chokladtryffel.
#1 - ALiCE med ICE

Det låter mycket spännande! De här eventsen du går på, får du inbjudningar till dom via bloggen? :)

Nu har jag en till cupcake-fråga här... ;) Jag tänkte servera cupcakes på söndag, men har inte riktigt tid att baka dem på lördag och egentligen inte på fredag heller... Jag undrar, du som är så duktig på cupcakes - hur länge håller de sig? Kan man baka dem idag (torsdag) och de fortfarande är goda att äta på söndag? Eller kanske kan man baka själva muffinsarna och frysa in och ta fram på lördag kväll, och göra frostingen i förväg och spritsa på och fixa allt sånt på söndag? Hur gör du? Hur långt innan brukar du göra cupcakes? :)

Svar: Jag skulle baka dom idag, frysa in dom och ta fram dom söndag morgon och spritsa på frostingen då!
bambi

#2 - ♥Mamma till Oliwer och mamma till tvillingar♥

Jag såg dig, försökte söka ögonkontakt men det gick inte ..synd :(

Kram

Svar: Åh, va synd! Jag var väldigt stressad igår eftersom maken skulle iväg och träna så jag hade lite tidspress :)
bambi

#3 - dianasdrömmar

Kul att ses igår, mycket trevligt event. kram Diana

#4 - Michaela Anita

Ni fick inte hem en bh i storlek 70D som ni skulle vilja byta mot en i 75D? :) Kram

#5 - Longevity - en blogg om hälsa

Vad trevligt :-)
Hoppas MGroup förflyttar sig söderut :P