bambi

Första julklapparna
So true, so true....
 
Har ni börjat kolla efter julklappar något än? Jag klickade hem barnens första julklappar igår faktiskt! Ni tipsade om Super Mario Kart till Nintendo DS och jag hittade det för 299 kr hos CDON.com (på vissa ställen kostar det 499 kr - en enorm prisskillnad!).
 
Klickade även hem två Nicke Nyfiken filmer till Leah (hon är så besatt av den där apan alltså!), lite lego och lite pussel. Rätt så skönt att ha börjat med julklapparna, faktiskt!  :)
#1 - dianasdrömmar

Har inte hunnit börja med julklapparna ännu men kikat runt lite stor kram Diana

#2 - Isabel

Vi har pratat lite om det, maken o jag, men inte köpt något ännu. Det dröjer nog ett par veckor till, så vi hinner tänka ut vad barnen ska få och vad de kan önska sig av släkten =)

#3 - Longevity - en blogg om hälsa

Jag tänkte börja nu faktiskt eftersom jag har så många att göra nöjda :-)

#4 - Fröken M

Jag har oxå börjat och jag älskar att se "julklappshögen" växa inne i bastun !
Att vara ute och stressa i sista sekund har aldrig riktigt varit min grej !
Kram

#5 - Helena - mamma till storA och lillA

Har varit färdig med julklappar till barnen och syskonbarnen drygt en månad faktiskt! Vi var i Ullared och handlade. Enorm skillnad på mycket leksaker. Tex ett stort paket brio järnväg med tillbehör vi kollat på här hemma för 429:- köpte vi för 189:- där. Så det blir ju att man kan handla mycket mer för samma peng! Sen är det skönt att ha det fixat.

#6 - Världens bästa Maria

Vi började redan i september när vi var på GeKås i Ullared och fyndade julklappar till minstingarna i släkten :-)

Svar: Va smart! :)
bambi

#7 - Hanna E

Vi har börjat diskutera lite, speciellt vad barnen ska få önska sig av far- och morföräldrar. Men vi har en födelsedag i början på december och innan presenterna dit är klara och vi ser vad hen får så är det svårt att köpa julklappar till barnen.
Jag har inte lust att köpa grejer och så visar det sig att det är någon som köpt det i födelsedagspresent.

Det tycker jag är det värsta med att ha ett barn som fyller år i början på december, det blir så stressigt. Kalas som ska passas ihop med julfester och julbord och det är svårt att börja tänka på jul innan födelsedagen är avklarad.

MEN jag har fixat julkalendrar till barnen. De har inte börjat intressera sig för SVTs julkalender ännu (jag längtar tills vi kan bänka oss tillsammans) så jag har köpt Lego City. Jag hittade en webshop som hade kvar av förra årets så båda barnen kan få en Lego City utan att de får samma.

#8 - Helena

Jag har inte börjat än men tänkte så smått börja nu. Vi byter inte med min familj (köper bara till barnen)så det är bara makens familj och oss vi köper till.
Rätt skönt att det inte är så många samtidigt som jag kom ihåg hur mysigt det var när man satt HELA kvällen och delade ut julklappar istället för att ha det överstökat på en timma och sedan satt o kollade tv - som det lätt blir nu :-( Tyckte man la mer känsla i julklapparna då, att se till att den som fick julklappen skulle bli glad och överraskad.. nu är det bara önskelistor.. hmm.. kankse det som är skillnaden mellan att vara barn och vuxen på julafton :-)

#9 - Lola

Har inte börjat ännu och det ser lite mörkt ut i ekonomin så den här julen kanske blir lite sparsam.

#10 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Jag har köpt en julklapp till Leo än så länge, men fler ska det bli. Ekonomin går inte med på att köpa allt på en gång några dagar innan jul så jag får sprida ut det lite.

#11 - Heidi

Vi brukar börja med julklapparna i mars och vara klara ganska tidigt. Inte för att vara pretto utan för att vi har så kass ekonomi och om nåt skulle hända, typ en extrem sluträkning på vattnet eller nåt (den räkningen kommer alltid lagom till jul) så vill vi vara helt säkra på att barnen får julklappar och allt ändå. Även julmaten brukar vi handla tidigt, sånt som man kan ha i frysen då såklart. =) Detta system har alltid funkat fint då ungdomarna uppskattar presentkort och grejer, som man kan köpa när som helst. DOCK fick vi ju en liten bebis i juli och har kört samma princip där, men köpt mycket kläder och sånt... Problemet är bara att han bestämde sig för att växa så det knakar, så de flesta av julklapparna har han fått redan! =) Lite konstigt att köpa presentkort till honom liksom! Haha! kramiz

#12 - Sara - Mamma till Max & bebis i magen

Vi har inte börjat med julklappar ännu men måste ta tag i det nu i november. Till Max ska vi bara köpa nåt litet till julstrumpan. Han fyllde år nyss och fick så mycket och på jul får han mycket från släkten. Vi planerar att köpa cykel till honom efter vintern så sparar pengarna till det också.

#13 - Tess

Klockren bild! Har fortfarande kvar mitt 8-bit Nintendo så kör lite nostalgikvällar ibland :-)

Svar: Vi har också ett Nintendo 8-bitars här hemma men det var länge sen vi spelade på det :)
bambi