bambi

God morgon fredag!
 
God morgon fredag! Idag är det en massa inbokat! Först så ska jag och Zack på hans (försenade) 4-års kontroll. Sedan ska jag till Radiumhemmet för att prata med en samtalsterapeut angående sköldkörtelcancer, Det ska bli jätteskönt att få prata med någon om alla tankar som snurrar runt i huvudet.
 
Det är nollgradigt här i Stockholm så jag tror faktiskt att det är premiärdags för vinteroverallerna! Blä, jag vill inte att vintern ska vara här redan!! Har ni börjat med vinteroveraller än?
#1 - dianasdrömmar

Han är ju för söt, lycka till med båda dina besök idag stor kram Diana

#2 - Karoliina - med K och två i

Brrr! Här i Småland har vi faktiskt nästan -5. Kallt!
Men jag hade nog fortsatt med det fleecefodrade stället, det är ju inte minus hela dagen. Svårt så här när det är något mellanting!
Tur vi är lediga... :)

#3 - Lotta H

Underbar bild på Zack! :)

#4 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Maja har termobyleggins under sina byxor och Leo kör med överdragsbyxor på dagis. Overall tycker jag är lite tidigt, vad ska de då ha på sig när det blir -20?

#5 - Longevity - en blogg om hälsa

Vi har overall på den minsta dagar som denna. Lite tunnare kläder under bara. Milla har en fleecefodrad regnoverall som funkar dagar när det är kallt och blött.
Är det 0-gradit och snö så tvekar ju ingen att sä'tta på overall så varför tveka när det är nollgradigt nu :-)

Svar: Ja, precis! Jag tänkte också imorse "om det skulle vara samma temperatur som idag men i januari så hade dom ju haft overaller på sig!"
bambi

#6 - Mammis

Mina har ullunderställ och fleccekläder och sen skalkläder över det. Vindtät mössa och ullvantar.

#7 - Anna, Gbg

Vi har inte börjat med overaller än trots lite minusgrader. Vi kör med fleecefodrad galon eller fleece+skalkläder ännu. Overallerna tas på när det ligger på minusgrader även på dagen.

#8 - Tindra

Hej på er hoppas dagen går bra & lycka till med ditt besök.
Torsdag passar bra :) Fika/Lunch?

#9 - Line

Här blev det overallpremiär idag, trots ett par plusgrader. Men lite tunnare kläder under. Är blåsigt på förskolegården och med overallen slipper man ju glipor. Sen finns det andra kläder, överdragsbyxor, skaljacka, regnkläder och fodrade regnbyxor på förskolan så de kan byta om det blir varmare under dagen. Men att frysa in hösten har jag slutat tro på. Är det kallt så är det, overallen andas dessutom bra så mycket bättre än fodrade galonkläder om det inte är riktigt blött ute. Sen i vinter får det bli fleecekläder som mellanlager, varmare mössa och varmare kängor+vantar..

#10 - jenny

igår började vi med overall, och alla barn på dagis har det med..

Kanske är annorlunda med äldre barn, men mina som går på småbarnsavdelning behöver iaf riktiga vinterkläder i denna kyla. (ca -2grader i morse).

#11 - Ejkej

Vi har inte börjat med overall ännu, utan har fleece som mellanlager och sedan överdragskläder över. Inte galonisar helst eftersom det andas dåligt. Här har det varit runt -5 några morgnar, men under dagen blir det varmare. Det känns inte som att sonen fryser i de kläder han har och problemet blir ju när det börjar gå neråt -20 eller till och med -30 vissa dagar under vintern. Har man då kört overall länge så hjälper den kanppt känns det som. Det är naturligtvis annat i de delar av landet där ni sällan får de låga temperaturerna, men här uppe i norr måste vi tänka lite mer på hela vintern tror jag.

#12 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Jag tog fram vinterkläderna igår, då var det minusgrader på morgonen.