bambi

God morgon tisdag!
Några familjebilder från lite olika events...
 
God morgon alla fina bloggläsare! Va skönt att höra att det inte bara är min 4-åring som inte vill samarbeta. Det var ju en hel del andra som också måste gå på ett andra besök för 4-års kontrollen. Men jag tycker faktiskt att det är bra att Zack säger ifrån för han är oftast en sån som vill vara till lags och nästan alltid gör som vi säger. Så det känns nyttigt att han visar lite egen vilja och vågar säga emot.
 
Idag blir det en massa arbetslagsmöten och omprov (ja, vissa elever får komma in under lovet och skriva omprov!). Resten av veckan består av rättning, rättning, rättning och omdömesskrivning. Förhoppningsvis så kan jag utföra det mesta av det arbetet hemma så slipper jag pendlingstiden. Det ska bli så skönt att komma ikapp med all rättning och planering! Det är alltid som ett mörk moln som hänger över en som måste göras.
 
P.S. Senare idag kommer ett recept på världens godaste kakor!! Håll utkik!!
#1 - Hanna

Jag sitter också hemma och planerar idag. Men skåpspöket ropar på mig hela tiden....."kom och äta nåt". Nu dags för lunch och lite bloggläsande :)

#2 - En kvinnas dagbok

Fina bilder på en fin familj! :)

#3 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Fina familjebilder på er :-)

#4 - anna

på tal om 4 års kontrollen. Min brorsdotter satt bara helt knäpptyst och kollade på BVCsköterskan och min bror blev mer och mer nervös. Efter typ en halvtimme så säger Tindra bara lugnt, när BVCsköterakan ber henne göra något, gör det själv! Sedan vänder hon sig till min bror och frågar om de kan gå hem.