bambi

Lilla Anna & Långa Farbrorn
 
Idag var vi hela familjen på biopremiär av Lilla Anna & Långa Farbrorn. Det var Loppi.se som bjöd in till premiären eftersom dom firar 3 år!
 
Barnen fullkomligt ÄLSKADE filmen! Dom skrattade och kommenterade den hela tiden. Det är nog första filmen som Leah har sett helt från början till slut. Den innehöll fem kortare filmer så det hände hela tiden något nytt. Dom var alltid väldigt enkla att hänga med på och det var saker som barnen kände igen. En helt perfekt "nybörjarfilm" eller som första biofilm. Den är 47 minuter lång. 
 
 
Vi fick med oss fina goodiebags hem också som innehöll en massa bra. Vantar från Vossartassar (går ju alltid åt), Vanish (en av mina bästa vänner), Body Butter från The Body Shop, mm.
 
Tack till Loppi.se för en jättetrevlig förmiddag!
#1 - Sojka

Tack fina! :) Ja det är så himla skönt. Äntligen kan vi lägga det trista bakom oss.

Hoppas ni hade en mysig söndag med bio! Det hade vi! kram!

#2 - Barnprylsbloggen

Kul att ni kom och filmen uppskattades! :) Jag själv hann inte riktigt titta eftersom jag var upptagen med att packa fram goodiebagsen men min 3-åring hade samma betyg som de flesta andra barn har jag förstått - härligt!

#3 - AnnaSC

Ja helt suveränt gullig film. Såg den förra lördagen och ja en perfekt första bio film skulle jag också säga.

Fisck snackat med en del av dem som har rösterna i filmen och de är ju lika goa. "lilla Anna" var så gullig och så nervös att vara med på premiären den 26 då hon hoppades hon inte snubblade på mattan...

Så ja gå och se den alla småbarnsmammor..

#4 - AnnaSC

och pappor såklart...

#5 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Mysigt med mera biobesök och att ni kunde få gå allihopa idag :-)

#6 - Thina

Låter som det kan bli den första filmen för dottern då, de hade även visning här nere i Göteborg men vi hade tyvärr inte möjligheten att gå, men det kommer fler helger

#7 - Longevity - en blogg om hälsa

Åh vad trevligt, synd att jag missade att det var i Göteborg också, hade varit perfekt för min yngsta kanske :-)

#8 - Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Trevligt att se dig igen. Det var på gränsen att Milou var lite för gammal. Hon tyckte det var bra men märkte att hon var på gräsen. Men det står att det är för barn upp till 6 år och hon fyller ju det om ett par månader. Men det var mycket mysig film.