bambi

Min Frukt från Nestle
 
 
Har ni hunnit testa Nestlés nyhet Min Frukt? Det har vi och jag är jätteglad över den! Det är ju 100% frukt utan tillsatt socker. Perfekta mellanmålet!
 
Vi har ju bokat in två flygresor nu med barnen (till London och till Egypten) och jag tänker att då är det perfekt att ha med några Min Frukt med sig! Till dom flesta länderna får man inte ta med frukt in till landet och ofta får man vänta länge på bagage och att komma igenom passkontroller då är det ju perfekt att ha med sig. 
 
Zack väntar på bagaget - här hade det avrit perfekt med en Min Frukt för att göra väntan liiiite lättare!
 
Vi har tidigare haft med oss smoothies på flyget när vi har flygit med barnen och det har verkligen varit toppen! Man slipper kladd (vilket man gärna slipper när man är ute och reser) och så enkelt att bara ta fram ur handväskan.
#1 - Anonym

Vätskor brukar ju vara förbjudna att ta med i handbagaget?

Svar: Barnmat får man ta med sig och där räknas puréer in, men frukt brukar man inte få ta med sig då det kan innehålla sjukdomar eller insekter som kan angripa det landets odlingar.
bambi

#2 - Longevity - en blogg om hälsa

De där är perfekta. Vi har dem på långa bilresor. Ingen risk att de sätter äppelbitar i halsen då. Jag tycker de är bra och dessutom gillar min yngsta dem bättre än att tugga på ett äpple. Inte till vardags men perfekt när det är lite väntetid.

#3 - Karin

Har inte testat just den där men andra liknande och jag hålelr verkligen med om att de är toppen på alla sätt! Brukade alltid ha en sån i skötväskan förut, dom blir ju inte mosiga eller gamla så som frukt och perfekt på resor! Perfekt också att båda barnen älskar dom och att det är frukt!

#4 - Mamma Maria

Jag brukar alltid ha en sådan eller liknande liggande i min väska ifall att lilleman blir hungrig och det inte riktigt passar med mat eller jag har glömt banan. Perfekt nödmat!

#5 - Flisan

Åh, det verkar ju toppen! Måste testas!

#6 - Anna L

Tack för tipset :)