bambi

Mörka tankar
Usch, jag har tänkt mörka tankar idag. Dom kommer som en blixt från klar himmel ibland och det gjorde dom idag. När jag var i ett annat rum så hörde jag hur maken och barnen pratade och skrattade i köket. Då kom tankarna "tänk om jag inte hade funnits nu" och det kändes som om jag såg och hörde dom från andra sidan.
 
En obehaglig känsla som jag vet bottnar i det där första dygnet då jag inte visste vad det var för cancer jag hade. Hur livshotande det var. Då fanns det bara en tanke i mitt huvud och det var att jag inte skulle få se mina barn växa upp.
 
Jag tänker på att tumören lika gärna hade kunnat ha vuxit i någon annan kroppsdel. En kroppsdel som gjorde att jag inte skulle ha funnits nu. 
 
Jag vet inte om dessa tankar dyker upp nu för att jag snart ska prata med en terapeut på Radiumhemmet eller om det är för att nu börjar Leah bli lite större och all fokus måste inte vara på henne längre. Det ska bli skönt att få komma iväg och prata av sig med någon som är specialist. 
#1 - La Candida

Sådana tankar har jag jämt :/ Skönt att få prata med en specialist!

#2 - En till.

Så kände jag med när jag fick min knöl i bröstet. Jag slutade liksom leva och såg allt utifrån som att allt var för sista gången. Innan jag fått mitt positiva besked så kunde jag börja gråta när solen sken och jag gick över kullerstenarna på stan- för att det kanske var min sista vår. Jag tittade ofta på min sambo och mitt barn på håll och vågade inte komma för nära för jag var helt övertygad om att jag snart skulle lämna dem. Och att tänka att hon skulle växa upp utan mig var outhärdligt.
Hoppas du får träffa en duktig specialist. Ta hand om dig.
/du ser på min mail vem jag är, vill inte skylta med det på den här punkten då väldigt få vet om det.

#3 - Lottiz - Fotograferande fyrabarnsmamma

Stor kram. Inget roligt med mörka tankar. Jag brukar också kunna känna att tänk om jag inte fanns.....även trots att jag inte haft cancer. Skönt att u har någon att prata med.

#4 - Martina

Vilka jobbiga tankar. Jag tänkte sådär ibland innan operationen jag gjorde förra året, också efter att jag visste att det inte var en malign tumör utan ett hamartom som jag hade så var jag sjukt stressad över nedsövningen.

Hoppas att det är något som släpper iom samtalet med terapeuten! <3

#5 - Susanne

En massa styrkekramar <3

#6 - Heidi

Kram till dig! <3

#7 - dianasdrömmar

Stor stor kram/Diana

#8 - Longevity - en blogg om hälsa

Vad jobbigt, har ju hyfsat nyligen börjat läsa här så jag har missat att du haft canscer. Har du en länk där man kan läsa om det? Kram!

#9 - Mamma Maria

Åh fy vad obehagligt. Läste om det dygnet också, va hemskt allt!
Hoppas att det känns bättre när du får prata med någon!