Mörka tankar

Usch, jag har tänkt mörka tankar idag. Dom kommer som en blixt från klar himmel ibland och det gjorde dom idag. När jag var i ett annat rum så hörde jag hur maken och barnen pratade och skrattade i köket. Då kom tankarna "tänk om jag inte hade funnits nu" och det kändes som om jag såg och hörde dom från andra sidan.
 
En obehaglig känsla som jag vet bottnar i det där första dygnet då jag inte visste vad det var för cancer jag hade. Hur livshotande det var. Då fanns det bara en tanke i mitt huvud och det var att jag inte skulle få se mina barn växa upp.
 
Jag tänker på att tumören lika gärna hade kunnat ha vuxit i någon annan kroppsdel. En kroppsdel som gjorde att jag inte skulle ha funnits nu. 
 
Jag vet inte om dessa tankar dyker upp nu för att jag snart ska prata med en terapeut på Radiumhemmet eller om det är för att nu börjar Leah bli lite större och all fokus måste inte vara på henne längre. Det ska bli skönt att få komma iväg och prata av sig med någon som är specialist. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
La Candida
2012-10-08 @ 20:34:34 Blogg: http://vimorina.blogg.se

Sådana tankar har jag jämt :/ Skönt att få prata med en specialist!

En till.
2012-10-08 @ 20:54:49

Så kände jag med när jag fick min knöl i bröstet. Jag slutade liksom leva och såg allt utifrån som att allt var för sista gången. Innan jag fått mitt positiva besked så kunde jag börja gråta när solen sken och jag gick över kullerstenarna på stan- för att det kanske var min sista vår. Jag tittade ofta på min sambo och mitt barn på håll och vågade inte komma för nära för jag var helt övertygad om att jag snart skulle lämna dem. Och att tänka att hon skulle växa upp utan mig var outhärdligt.
Hoppas du får träffa en duktig specialist. Ta hand om dig.
/du ser på min mail vem jag är, vill inte skylta med det på den här punkten då väldigt få vet om det.

Lottiz - Fotograferande fyrabarnsmamma
2012-10-08 @ 21:02:10 Blogg: http://lottizdays.blogg.se

Stor kram. Inget roligt med mörka tankar. Jag brukar också kunna känna att tänk om jag inte fanns.....även trots att jag inte haft cancer. Skönt att u har någon att prata med.

Martina
2012-10-08 @ 21:18:38 Blogg: http://ytterligare.blogspot.com

Vilka jobbiga tankar. Jag tänkte sådär ibland innan operationen jag gjorde förra året, också efter att jag visste att det inte var en malign tumör utan ett hamartom som jag hade så var jag sjukt stressad över nedsövningen.

Hoppas att det är något som släpper iom samtalet med terapeuten! <3

Susanne
2012-10-08 @ 21:58:57 Blogg: http://mittlivsomsusanne.blogspot.com/

En massa styrkekramar <3

Heidi
2012-10-08 @ 22:49:08 Blogg: http://livetenligtheidi.blogg.se

Kram till dig! <3

dianasdrömmar
2012-10-09 @ 07:15:47 Blogg: http://xn--dianasdrmmar-cjb.se/

Stor stor kram/Diana

meh.blo.gg
2012-10-09 @ 11:55:26 Blogg: http://meh.blo.gg/

Vad jobbigt, har ju hyfsat nyligen börjat läsa här så jag har missat att du haft canscer. Har du en länk där man kan läsa om det? Kram!

Mamma Maria
2012-10-12 @ 21:59:44 Blogg: http://mammamaria.nu

Åh fy vad obehagligt. Läste om det dygnet också, va hemskt allt!
Hoppas att det känns bättre när du får prata med någon!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback










Beauty Planet