bambi

Ny samlingar till samlingen
 
Idag hämtade jag ut två paket, båda innehållandes nya böcker till barnen! Bland annat Astrid Lindgrens nya efterlängtade bok! Men också två nya samlingar, ena med favoriter från Mamma Mu och den andra med Mulle Meck favoriter.
 
 
Stora boken om Mamma Mu och Kråkan innehåller dessutom en CD där man kan lyssna på Mamma Mu-sånger (sångtexterna finns i boken också). En jättefin bok, kanske ett julklappstips? Finns hos Bokus.
 
Vi har ingen Mulle Meck bok sen tidigare, men besöker ofta Mulle Meck-parken så Zack tyckte det var lite roligt att få en bok om Mulle Meck. Även denna är en samling med flera av Mulle Meck-böckerna. Finns också hos Bokus.
 
 
Tomten är vaken är alltså en ny Astrid Lindgren-bok! Ett manuskript som tidigare inte har utgivits. Det är en underbar liten saga om vad tomten brukar göra när alla andra sover. En supermysig bok som jag tror kommer att läsas sönder fram till julafton  :)   Även den finns hos Bokus.
#1 - Världens bästa Maria

Har du några bra tips på barnböcker för mindre barn, under året? Jag har tänkt att införskaffa lite böcker av Stina Wirsén och så fick jag tips om Pija Lindenbaum. Jag tror att du och jag har lite samma tänk kring genus osv så därför ber jag dig om tips ;-) Vill liksom bygga en bra grund från början och det finns så himla många böcker för barn att man drunknar nästan i utbudet.

Svar: Rundis och Randis har varit stora favoriter här hemma, hos båda barnen. Speciellt ljudboken!
bambi

#2 - Världens bästa Maria

Tack så jättemycket för tipset! :-)

#3 - Susanne

Kikar in och skickar lite söndagskramar

Svar: Nej men, tusen tack!! :) Massor med kramar tillbaka! :)
bambi

#4 - En kvinnas dagbok

Kul med lite nytt i bokhyllan! Jag älskar böcker (både för barn och vuxna) och längtar så tills jag har studerat klart och får tid till att läsa böcker för skojs skull!

#5 - Nadja Karademir

Älskar jul böcker för dem små. Så magiska :)