bambi

Nya drycker till höstmyset
 
Vi har ju en Tassimo-maskin här hemma och ända sen vi fick den så har den gått varm. Vi slängde ut vår gamla kaffebryggare direkt! 
 
Jag dricker ju inte kaffe (trots mitt kaffelöfte...) men maken gör det och han tycker då att det är så smidigt att kunna brygga bara en kopp. Själv så brukar jag då och då unna med en Chai Latte i Tassimon (dom är sjukt dyra men också sjukt goda).
 
Förra veckan så fick hem lite Tassimo-nyheter för att prova och det tackar man ju inte nej till! Två nya kaffesorter till maken och en ny te-sort till mig nu till höstkvällarna. 
 
Jag gillade verkligen teet Twinings L'apres midi d'orient som har en fruktig doft och smakar som Söderte! En gammal favorit!  :)
 
Maken gillade kaffesorterna, speciellt Gevalia Indonesian Lava som var av en lite starkare sort (något som småbarnsföräldrar behöver på morgonen...haha). Med en styrka på 7 på en 7-gradig skala.
#1 - Cissi - mamma till Emma och smurfen

Så gott! Dyrkar verkligen tassimon! Så gott kaffe

#2 - Johanna

Älskar oxå Tassimo. bästa köpet!!

Du... har du lite tips att ge när man ska köpa egen domän eller är det enklare att blogga gm blogger eller blogspot?
Tack för bra blogg.
kraam

Svar: Jag kan nog tyvärr inte ge dig så många tips angående eget domän. Jag bloggar ju via blogg.se men den skickas vidare till Allt för föräldrar.
bambi

#3 - Rebecca

Härligt med nya smaker till Tassimon. Jag har också en, och behöver införskaffa lite nya kapslar