bambi

Premiär för Aja Baja, Alfons Åberg på Junibacken
 
Jag måste erkänna en sak. Även fast jag har två småbarn, varav den ena redan är 4 år och vi har bott i Stockholm hela deras liv - så har vi aldrig besökt Junibacken. Igår var det således både premiär för oss och för teaterföreställningen Aja Baja, Alfons Åberg på Junibacken.
 
 
Föreställningen var verkligen perfekt för små barn. Detta var första gången som Leah satt helt stilla och förtrollad av en teaterföreställning. Även Zack gillade det! Jag skulle nog säga att det passar barn mellan 2-6 år. Det var 20% rabatt på alla Alfons produkter i affären så vi passade på och köpte boken som föreställningen är byggd på (med samma namn).
 
 
Barn lekte förstås en hel del i Sagolandet. Dom hade nog kunnat vara där hur länge som helst, men eftersom jag var där ensam med både Zack och Leah så orkade inte jag mer än två timmar. Det är inte lätt att hålla reda på två små barn som vill åt olika håll och lägg till hundra andra barn och vuxna som springer runt så att man inte ser vart ens egna barn är!
 
 
Vi hade med oss lite fika - Dumlemuffins förstås!
 
 
Det var en vacker höstdag så jag promenerade med barnen i vagnen in till stan.
#1 - ❤ TUMADRE - ensamstående mamma till två ❤

Någon gång måste ju vara första gången! :-)
Mina barn har alltid älskar Junibacken; de byter ut inredningen i det stora lekrummet med jämna mellanrum, typ i 1-2 års intervaller. Vi är där ca 1 gång/år, eller när det är ny inredning. Oftare än så blir det inte, för mitt migränhuvud inte pallar trycket där; ljudnivån, luften, intensiteten osv.Junibacken i sig är däremot väldigt kul!

Svar: Nej, det är ju väldigt hög ljudnivå där. Precis som på Andy's Lekland där vi var idag :/
bambi

#2 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Åh va jag önska de fanns lite mer sånna ställen här nära oss!

#3 - Johanna

Vad har du för vagn?

Svar: En Phil & Ted Sport.
bambi

#4 - AnnaSC

åh junibacken älskade Axel när vi var där i påskas. och tåget så toppen. De lyfte bara undan en soffa och så kunde Axels rullstol rullas in. Helt perfekt! De hade verkligen tänkt på ALLA barn. Så ja vi ska dit nästa gång också

#5 - Longevity - en blogg om hälsa

Vad kul! Jag bor inte i Stockholm men jag har ju många barn men vi har aldrig varit där heller. Nu njuter jag av vacker natur i Luleå :-)

#6 - Skrotmamman skrotar vidare - nu med tre barn på tre år

Är också från Stockholm, och bor här men har aldrig varit där. Tycker det är för dyrt helt enkelt.... Och är ofta ensam med barnen på helger, och som du säger, två barn själv och på ett sånt ställe är lite mycket ibland :-P

#7 - tindra

Lyxigt & bo inne i city & ha så nära till allt.
Junibacken är verkligen magisk & vi älskar att vara där.
Men ensam med 2barn :) du är duktig! Mina skulle springa åt varsitt håll :)

Hoppas du såg mitt svar i veckan om rosa bandet????

Ska du på blogg frukosten på fredag??

Svar: Ja, jag såg ditt svar och ja, jag ska på bloggfrukosten på fredag :) Ses vi då, tror du? KRAM
bambi

#8 - Lottiz - Fotograferande fyrabarnsmamma

Kul när barnen blir uppslukade av något sådär.