bambi

Snart två månader kvar till jul...
 
Denna fina pepparkaksdräkt har både Zack och Leah och dom leker rätt så ofta med hattarna. Jag kan varmt rekommendera denna dräkt, som vi beställde från Ellos förra året.
 
 
Men för dom lite mindre barnen var ju denna Luciadräkt så fin! 
 
Börjar ni längta till jul?
#1 - Sandra

Åh, den Luciadräkten hade Nova, då 1 år, förra året! Den är verkligen super!
Ha en underbar dag!
Kram!

#2 - loova

Jag fullkomligt längtar till jul :) vi har byggt om vårt kök och har ett Nooooot intresse för bakning och matlagning så det kommer bli fantastiskt :)

#3 - dianasdrömmar

Mysigt med jul och glöggen står och väntar i skafferiet..:) kram Diana

Svar: Min också! :)
KRAM
bambi

#4 - ♥ Tirja ♥

Ja lite längtar man nog, mest eftersom stora grabben nästan blir 3 år då och får ut lite mer av julen ^^
Önskar den pepparkaksdräkten funnits i hans storlek, men han har 104/110 och den fanns bara till 104 va jag kunde se :( plus att han går på ett ute dagis så dom har luciatåget ute!
Men dom hade en jätte söt pepparkaksgumma till lilltjejen på 3 månader istället ^^ Eller stjärngossedräkten till bebisar va ju för söt!

Svar: Förra året, då Zack var 3 år, så var hans pepparkaksdräkt för stor så vi fick vika upp ärmar och ben. Så jag tror att den är mer 104/110 och är lite stor i storleken. Den kommer nog passa Zack perfekt i år när han är 4.
bambi

#5 - Mamma Maria

Den dräkten var den sötaste pepparkaks-dräkten jag sett tror jag! Åh, farligt!
Jag längtar verkligen som en galning till jul i år och börjar redan planera och köpa och klura och tänka. Glöggen måste sättas i dagarna och det är första steget :)

#6 - Lina

OJA! Längtar som en tok. Tycker julen är den absolut härligaste högtiden, man träffas släkt och vänner äter gott och ger och får presenter. Är så galet barnslig som har kvar den där super pirriga känslan vid jul och jag älskar´t! Fick fjärilar i magen när jag tänkte på julen igår sambon skrattade gott åt mig.

Vi har den där lucia dräkten, Nathalie fick den när hon var 6 månader och det blev jätte söta kort, älskar att den är så mjuk lucia kronan. Alva fick ha den förre året. Super fick och bra när de är små. I år får de ärva mina gamla lucia kläder och adventsljuset som alla tycker är så roliga att suga på, haha. Hoppas allt är bäst med er! Kram

#7 - Lotta

Åh, den pepparkaksdräkten är ju såå söt! =) Min pojke hade den både förra året och året innan! I år kommer vi vara i Thailand på Lucia, så vi missar luciatåget på dagis..det sörjer jag lite över...

Längtar verkligen till jul! Helt klart mysigaste tiden på året. Men ska vänta med både glögg och must till första advent, annars är jag rädd att lite av magin försvinner.. ;)

#8 - Michaela-med syskon i magen

Åh jag längtar MASSOR! Första luciafirandet på dagis, julkalendern, glögg, julmusik ALLT!! =D

#9 - Tess

Köpte en sådan pepparkaksdräkt till Connor på Gekås i år :-) Han har varit tomte i två år så det var dags för något annat :-)