bambi

Tävling: Vinn en tre-månaders prenumeration av Glossybox!
Ny vecka - ny tävling! Denna gång är det en tävling som ger lite lyx till oss vuxna istället för bara barnen  :)  
 
Ni kanske minns att jag fick testa Glossybox? En lyxig liten ask som innehåller fem nya skönhetsprodukter varje månad. Nu har ni chansen att vinna en tre månaders prenumeration.
 
 
Allt ni behöver göra för att vara med och tävla om en tre-månaders prenumeration av Glossybox är att lämna en kommentar till detta inlägg där ni lämnar en kort motivering till varför ni vill få möjligheten att prova Glossybox! Tävlingen avslutas nästa måndag den 15 oktober!
 

Vinnaren av ett valfritt regnställ från Geggamoja blev:
 
Den som inte behöver regnställ till sina barn bor nog inte i Sverige :) Vår familj bor i vad alla säger är Sveriges regnigaste stad, Borås. Jag brukar säga att det inte är så men just denna sommaren och hösten känner jag att min uppfattning ändrats :S Min killar älskar precis som alla andra barn att plaska och leka i vatten så ett regnställ är allt välkommet, speciellt ett så snyggt som dessa :)
#1 - Longevity - en blogg om hälsa

Jag prenumererar redan men det skulle vara roligt att vinna tre månader till min mamma

#2 - Johanna - Från förort till Förort

Åh, detta skulle vara den ultimata vardagslyxen! Vi har det väldigt snålt nuförtiden och rent generellt som småbarnsförälder ekar ego-kontot tomt. Jag behöver mer lyx och mer ego-tid, och detta vore verkligen den bästa kombinationen av dessa två!

#3 - Jennie

Skulle vilja vinna detta pris då jag helt enkelt är sämst på att ta hand om mig själv, skulle behöva känna mig lite fräschare efter förlossningen som förhoppningsvis sker nästa vecka!

#4 - laila

Jag skulle super gärna provat glossybox. Jag behöver något som piggar upp mig i höst rusket.
både jag och min hud käns lite glåmig :(

#5 - Viktkamp

Åh ja jag vill vara med =) Jag har precis börjat bli en kvinna som min man säger, efter att ha haft massa övervikt och dålig självförtroende till att börjat bry mig massa om mitt utseende. Vad vore inte bättre än en glossy box för att lära mig vad som finns? =)

#6 - Jessica S

Life is like a glossybox, you never know what you are gonna get! Jag är trött på att ha fullständig kontroll över mitt liv och alla inköp, vill ha fler överaskningar i mitt liv!

#7 - Emma Mamma till Eddie & bebis i Oktober 2012

Som snart nybliven mamma vore det kul och få unna sig denna lyx och få hem lite skönhetsprodukter ..

#8 - Sanna

Vi har precis flyttat in i vårt fina hus och jag har fått ett mitt drömbadrum. Att får njuta av detta badrum och lyxiga produkter skulle verkligen förgylla min vardag. :)

#9 - Emma

Åh, jag fyller år imorgon (tisdag den 9:e) och det hade varit en så himla fin present om jag vann! Glossybox är en typisk sådan sak jag hemskt gärna vill ha, men som jag aldrig skulle unna mig själv, alltså den perfekta presenten hihi. Kram

#10 - susanne

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta. Mest pågrund av att min sambo (som många andras) jobbar borta varannan vecka och det är hemma-veckorna familjen lever upp, både huset, hunden, 3-månader bebisen och självklart föräldrarna. Just därför vore det roligt att vinna lite lyx i ask att även kunna piffa upp ensam-veckorna. Speciellt när höstrusket blåser i knutarna. Kram

#11 - Rebecka

Åh, den här tävlingen är ju perfekt! Jag har tittat på att köpa en prenumeration, men behövde istället lägga pengarna på en finansiell miniräknare (snyft, snyft). Då en sådan inte kan anses vara vardagslyx så vore det trevligt med lite skönhetsprodukter istället :)

#12 - Sofie

Åh skulle bara älska att vinna denna till min underbara svärmor. Hon är inte bara min svärmor utan en av mina bästa vänner. En underbar farmor till mig barn och bara BÄST! Hon behöver skämmas bort och detta skulle vara en sånn grej.

#13 - CL

Åh! Att vinna den prenumerationen låter som den ultimata pick me up presenten. Jag väntar vårt andra barn och den här hösten har tyvärr av jobbig graviditet och andra oförutsedda händelser blivit väldigt tung. Ett litet lyxpaket i form av skönhetsprodukter skulle verkligen förgylla vardagen och ge en liten, välbehövlig ego-boost.

#14 - Alfva - nu även med Barnprylsbloggen

Skulle någon öppna dörren till mitt badrumsskåp är det inte direkt så att någon ens skulle gissa att jag var vuxen eller kvinna för den delen. Klart det vore kul att få pigga upp sig själv med lite riktigt lyxiga produkter!

#15 - felicia

Jag har kollat på glossybox ungefär tusen gånger, det verkar så fint, men det har liksom aldrig blivit av mellan studiebidrag och körkortskostnader, så det vore sjukt kul att få testa!

#16 - Martina

Jag vill hemskt gärna vinna tävlingen för att få testa på lite nya sminkmärken trots att jag är en "fattig" student!

#17 - Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Jag skulle så gärna vilja vinna och få unna mej något, bara för mej.. Egen tid och lyxig känsla. :)
Det skulle göra mej gott och i sin tur min familj gott.
Roligare med en gladare mamma. :)

Hoppas på tur!

#18 - Johanna

Jag har nyligen blivit student efter flera år på ett riktigt skitjobb och har nu studentekonomi med allt det innebär. Är en bloggföljare av rang och ser alltså dessa glossyboxes överallt och skulle bli så himla glad av att få tre egna :) tack för en bra blogg!

#19 - Lina

Det vore höjden av lyx. I egenskap av mamma och studerande står skönhetsprodukter rätt långt ner på prioriteringslistan. Det vore väl underbart att få hem en glossybox i brevlådan i stället för den sedvanliga kurslitteraturen. =)

#20 - Martina

Åh har "alltid" varit nyfiken på Glossy Box men gillar oftast inte att köpa grisen i säcken. En vinst skulle ge mig möjligheten att prova om det verkligen är något för mig. Dessutom så rensade jag ut i princip allt i sminkväg när vi flyttade i slutet av september så mina sminkhyllor ekar tomt (det säger till och med min make haha).

#21 - Anonym

Lyx i vardagen som passar alla
en liten glossybox mig i smaken falla
Hud, naglar, hår
händer, fötter eller tår
får en liten extra puff
och jag kan känna mig höstigt tuff

//Suzanne

#22 - Matilda

Hej. Jag är nu höggravid med mitt andra barn dessutom pluggar jag samtidigt. Jag älskar skönhetsprodukter och speciellt att testa nya produkter. Det vore underbart att få hem glossybox en gång i månaden. Speciellt nu under den här gråa årstiden. Kram

#23 - Sara

Jag vill gärna vara med och tävla! Lägger mest pengar på inredning eller kläder till dottern och prioriterar aldrig att köpa skönhetsprodukter till mig själv.Det känns alltid trist när man står framför spegeln på morgonen med en gammal kladdig mascara och fnasig i huden som resultat av en alltför bilig och dålig hudkräm, så det skulle alltså passa perfekt med en prenumeration på Glossybox! :)

#24 - Clara

Som student är plånboken ganska snål för att unna sig sådan lyx som glossy box. Har flera gånger varit inne och fyllt i mina upppgifter för att pröva detta, men varje gång stängt sidan när jag kommit på att jag egentligen inte har råd. Skulle vara en helt underbar känsla att få pröva olika små tester varje månad utan att känna att det svider i plånboken. :)

#25 - therese

jag är usel på att skaffa mig sådana här saker till mig själv. Alldeles nyss tappade jag mobilen i golvet så skärmen gick sönder, blir till att lägga pengarna på ny skärm eller ny mobil tråkigt nog. Inte en glossybox som jag suktat efter länge.

ps för någon vecka sedan köpte jag faktiskt från lush krämen som ljusar upp under ögonen efter att du skrivit om den. Fantastisk!! Bra tips.

#26 - Sanna

Åh detta skulle jag behöva !
Blek, trött och grå och med risigt hår :-(
Sover dåligt på nätterna för min Molly håller mig vaken.
Har 3 barn och är mammaledig just nu.
Skulle behöva detta för att kanske se lite pigg och fräsch ut igen :-)

#27 - LittleMissWitty

Gör gärna ett litet försök. Min motivering är att jag har varit påväg att beställa en sådan här box i en evighet nu men varje månad är det någon utgift extra som man inte har räknat med. :( Och lillkillen växer så det knakar så majoriteten av pengarna går faktiskt till hans kläder. HELT galet! :-S

#28 - Ida B

Jag älskar att testa nya produkter, har faktiskt varit inne på glossybox.se då flera utav mina kollegor tipsat om boxen, har dock inte fått ändan ur vagnen och beställt för det är ju så att man måste prioritera sina pengar som ensamstående, då är inte glossybox så högt prioriterat, tyvärr. Men det verkar vara en jättesmart och kul idé!
Mvh Ida

#29 - Hanna - Miosliv

Var ett tag sen jag va med o tävlade! Har ett otroligt hektiskt liv just nu med högskolestudier (till lärare) kombinerat med ensamstående (Magnus kommer hem ungefär var tredje helg) och ekonomin är la inte den bästa, så utseendet hamnar inte högt upp på prioriteringslistan, hade vart awesome att få testa på, hört mycket gott om glossybox! Kram

#30 - Susanne s

Åh vad jag skulle vilja få lite vardagslyx :-). Är ensam med två småttingar och hösten känns så mörk och lång. En glossybox skulle lysa upp tillvaron massor. Håller tummarna!

#31 - Helena - mamma tull storA och lillA

Är det något jag aldrig unnar mig själv är det skönhetsprodukter. En lyx som är alldeles för dyr! Därför skulle det vara roligt att vinna lite lyx till mig själv!

#32 - Helena

Möjligheten att få prova på nya produkter, en uns lyx i den annars så grå vardagen vem önskar sig inte det?! Jag gör jättemycket iallafall!

#33 - Amanda

Jag vill gärna ha en chans på denna underbara vinst. Jag har inte råd med sådan här lyx själv så jag får helt enkelt hoppas på turen. :)

#34 - Angelica

Åh, jag vill verkligen prova denna möjlighet. Jga har flera gånger varit inne på hemsidan för att beställa, men varje gång jag ska klicka på beställ så backar jag, min ekonomi håller inte men jag vill så gärna, så kan jag prova detta i 3 månader och se vad man får för pengarna så ska jag absolut överväga att dra in på vissa saker för att kunna beställa hem min alldeles egna glossybox så gör jag det.
Hoppas verkligen på att kunna få prova detta i 3månader <3

#35 - Catharina

Jag har varit nyfiken på Glossybox länge, men inte vågat prova. Om jag vann skulle jag kunna utvärdera och se om det är så bra som det verkar Det känns som en så bra present att ge till andra!

#36 - Line

Ligger här hemma i sämgen brevid sonen, genomförkylda är vi. Är dessutom gravid i v.22 och har väl haft roligare dagar...graviditeten i sig känns underbar, men gör att förkylningen som hängt med hela familjen i drygt en vecka känns extra jobbig! Ingen energi alls just nu, särskilt inte som jag kombinerar den med jobbig foglossning, dålig sömn, kliande ögon och supertorr hud som kliar som vansinnigt om jag inte smörjer hela tiden. Har känt mig piggare och fräschare kan man säga! Att få en lyxig Glossybox varje månad under typresten av den här jobbiga graviditeten skulle ge mig lite extra energi och känsla av vardagslyx ! Jag vill vinna!

#37 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Jag älskar Glossybox. Prenumererade tidigare men var tvungen att avsluta den då mina resor till sjukbehandlingen går på ca 400kr/månaden.

#38 - Spacegirl

Därför att jag har sett andras glossyboxes i bloggar och avundats dem, kan inte dra på mig en fast utgift och prenumerera men vill SÅÅÅÅ gärna prova Glossybox :-)
Vardagslyx i sin bästa form!

#39 - Tess

Åh jag vill jätte gärna vinna! Funderat länge på att prova men som fattig student inte har råd. Läser till lärare ;) Kram!

#40 - Martina

Åh, vad jag skulle vilja vinna! Jag vinner aldrig någonting, och sist jag vann något var jag 12 år, nu är jag snart 25. Den gången skickade jag in en korsordslösning och vann! Jag var väldigt förväntansfull på att få hem mitt pris, men döm om min besvikelse när jag fick hem ett kastspö med tillhörande drag... En Glossybox hade jag mer än gärna fått vinna denna gång, då vet jag att jag inte hade blivit det minsta besviken!

#41 - Emmie

Jag har nyss blivit lämnad av min sambo och bor ensam kvar i vår lägenhet.
På så sätt så dubblades mina utgifter på kort tid och jag har inte råd med någon vidare vardagslyx längre.
Hade känts skönt att få bli bortskämd och få tankarna på annat.

#42 - Caroline

Jag skulle vilja ge denna prenumeration till min fina mor som under hela min uppväxt funnits där för mig o mina syskon. Vår pappa lämnade oss när jag var fem år, min bror tre och lilla systeryster bara ett par månader. Hon har slitit hårt under dessa år (jag är 25 idag) utan att klaga. Lite vardagslyx skulle göra henne gott! Det är hon värd min mamma

#43 - Emilie

När man har barn är det lätt att glömma bort sig själv. Vilket jag gör hela tiden! Jag minns inte när jag köpte någonting till mig själv sist. Är så upptagen med att ta hand om min dotter och köper hellre kläder och annat till henne att jag nu lappat ihop mina byxor inte mindre än 4 gånger! Haha! Så att kunna få någonting som bara är till mig hade varit underbart:)

#44 - Helena H

Jag älskar att piffa till mig, men sen min son föddes för 8 månader sen har jag totalt tappat greppet. Han är en riktig vilde och håller igång mig dag som natt. Behöver jag säga att jag utseendemässigt har åldrats tio år under dessa 8 månader och att mina påsar under ögonen är så stora att jag kan bära hem matvaror i dem? ;) Jag behöver en makeover med hjälp av Glossybox!

#45 - Isabelle Hahne

åååh, jag har varit och kikat på glossybox och varit sugen på detta jätte länge, men eftersom jag lever som fattig student har jag inte råd till detta. skulle vara så kul att få vinna något sådan eftersom jag älskar att få prova nya saker och tipsa vidare på olika saker. så skulle bli så sjukt himla glad om jag kunde få vinna detta! DU HAR EN JÄTTEFIN BLOGG BTW. kram Isabelle :D

#46 - Frida

Åh, vilket vardagslyx, tänk att få en fin och spännande box kommandes! Hoppas, hoppas, hoppas att jag vinner denna tävling:-) tack för en bra blogg

#47 - yaiza

Jag skulle gärna vinna detta fast då inte till mig själv, utan till min lillasyster som just nu går hemma mamma ledig med sitt fjärde barn, hon skulle behöva lite lyx i vardagen mellan ammningar och blöjbyte.

#48 - Fina Frun

Åh Jag har funderat över om jag ska börja prenumerera på Glossy Box men inte kommit till skott ännu. Med en prova-på i tre månader kan jag ju testa om det är något för mig och sedan fortsätta.

Kram/finafrun.se

#49 - Madelene

Åh så himla kul det skulle vara att vinna! Jag har lämnat en riktigt dålig och jobbig vecka bakom mig (bland annat opererades min son och gamla, gamla fina hunden fick avlivas) och skulle vilja börja den här på ett bättre sätt. Håller tummarna!

#50 - joanna

Jag skulle vilja vinna Glossyboxen till min älskade mamma som alltid offrat sig själv som ensamstående från stunden vi kom till Sverige för 18 år sen. Hon har bara för någon vecka sedan fått reda på att hennes avdelning ska läggas ner och att hon förlorar jobbet och jag vet att hon själv aldrig skulle lägga "onödiga" pengar på sig själv, och själv har jag inte råd med något så fint som en Glossybox!

#51 - Maria

Tänk vilken mammalyx! Då man själv kommer i sista hand, så prioriterar man inte pengar på sånt här. Vore en dröm att få prova på och piffa till vardagen lite!!!

#52 - liselotte

Är gärna med och tävlar, skulle vara roligt att vinna detta för jag är inte så haj på det här med skönhetsprodukter. Här skulle man ju få chans att testa lite olika produkter, och kanske fastna för någon.

#53 - Anna Hagelin

Oj vilken dröm! Precis vad jag skulle behöva för att få lite ny inspiration på make-up fronten. Håller tummarna.

#54 - Emlisch

Ok vad jag vill vinna. Har precis börjat använda smink på fritiden igen och upptäckt hur dyrt det faktiskt är om man vill ha kvalitet. Och ja, bara att inse att mammans skönhet kommer att komma sist ett bra tag framöver nu när december månad närmar sig- 3 av fyra här hemma fyller i början av december o lägg sen till julen på detta. Vore Kul att få testa nya produkter i tre olika omgångar ju :)

#55 - reggi

Det skulle vara lyx för mig som pluggar och få prova på de här :) Man har inte riktigt råd att ge sig själv lyx och speciellt inte nu, när vi bara har sambons lön :/

#56 - Karin

Sömnlösa nätter och trotsiga ungar, ja nog skulle jag må gott av lite lyxiga produkter just nu. Men de slantar som finnes måste sparas inför vinterns elräkningar.

#57 - mathilda

Just nu känns livet som det går på högvarv, jag har fullt upp på jobbet, dubblade min klass vid hösterminens start, och hemma roddar jag det mesta runt hem och tre barn själv eftersom sambon startat eget. Jag vet att detta är självvalt och jag vet att det är för en begränsad tid, men det skulle vara så lyxigt att vinna dessa boxar som en liten "shit vad du gör det bra" klapp till mig själv!

#58 - Lesthi

Jag är en nyutexaminerad arbetslös konditor sen ett tag tillbaka och har inga pengar alls att lägga på mig själv just nu så det skulle vara helt underbart att vinna detta! :)

#59 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Åh jag en tävling för mammorna , vad skoj!
Jag hade så behövt detta! Mycket av min sminkväska tappades i toaletten för ett tag sedan och puder och ögonskuggor gick åt skogen :( Att prioritera sig själv med nya inköp är la kanske inget jag är jätte duktig på.
Hoppas på tur!

#60 - Teresa

Åh det skulle jag vilja vinna
jag skulle i så fall förvara dem i min troslåda så tonårsdöttrarna inte hittar dem (jag har tre ) De brukar nämligen "låna " make up produkter av mig
Mvh Teresa

#61 - Thina

Jag har länge varit intresserad av Glosybox men inte kommit mig för att beställa dem. Det skulle vara så otroligt kul att kunna expremintera med sådant man inte köper normalt sätt. Jag köper samma färger, samma produkter som jag har gjort de senare 15 år. Behöver förändring

#62 - Annika K

Varför??

För att jag aldrig sminkar mig.

Men skulle behöva. Glåmig och blek
som man är.

Har tittat på dessa boxar men tänkt Nää.

Och att nu få chansen att prova dem...

Så Surprise me!!

#63 - Olivia

Jag är precis som de flesta tävlande en trött småbarns mamma som skulle älska att vinna denna tävling.
Jag är säker på att varenda en av oss förtjänar att få skämma bort oss själva lite extra med glossybox gåvan.
Kan bara hålla tummar och tår för att jag blir den lyckliga vinnaren på måndag ;)
Tack för en härlig blogg! Kram

#64 - Lottiz - Fotograferande fyrabarnsmamma

Trött, sliten fyrabarnsmamma som aldrig unnar sig något och någon förändring lär det nog inte heller bli om jag nu inte får chansen att prova glossybox och inse hur mycket lyx jag går miste om. Jag håller tummarna och hoppas jag har lyckan med mig :-D

#65 - Maria

Precis som alla andra skulle denna slitna, heltidsarbetande, ensamstående småbarnsmamma vilja vinna något så lyxigt som en glossybox, det hade varit kul ju! :D

#66 - Aniika

Försöker köra en formtopp nu, äter nyttigare än vanligt och tränar mer än jag brukar. En glossybox skulle funka som ett utmärkt substitut till min "vanliga gamla" godispåse"...

#67 - Tess

Vore häftigt att få testa, hade inte hört talas om det förrän jag läste om det i din blogg :-)

#68 - Titti

Jag skulle vilja vinna denna lilla prenumeration till min goa och älskade storasyster som jobbar heltid och samtidigt som hon pluggar vid sidan om. Hon har haft det ganska tufft den sista tiden och förtjänar något trevligt och lite lyxigt i sin vardag - detta skulle vara en perfekt present för henne! :-)

#69 - Maya

Åhhh ... sett så många på facebook som snackar om dem ..men helt missat vad det egentligen är... men nu gjorde du mig nyfiken. Jag älskar ju prova nya saker så detta kan ju va nåt just för MIG! Så ...Självklart vill jag vara med och tävla om Glossy Boxarna ♥
Kram Maya

#70 - Solveig Lundin

Tänk att ibland ponnykartonger, Bamse, Kalle anka så dessa motortidningar finna ett packet till mig. De är mer än vardagslyx för mig. Det är att få bli riktigt överraskad.

#71 - Shopaholic - Nybliven Mamma Till Tre!

Som nybliven trebarnsmor vill jag inte glömma bort mig själv som Matilda. Det är så lätt att skämma bort barnen men jag har lovat mig själv att bli bättre på att skämma bort mig själv också. En glad mamma - en glad familj ;)
Detta skulle verkligen göra mig jätteglad!

Kram

#72 - Charlotta

Oj vad jag har suktat efter den där boxen! Men som student är ekonomin tajt och vardagslyx kommer knappt på fråga. Den skulle verkligen bli uppskattad och komma till användning!

#73 - Sanna W

Hej! Nej jag är faktiskt inte intresserad av att vinna denna gång. Då kunde jag väl ha låtit bli att kommentera, eller hur? Jag vet, men jag kunde inte låta bli...

Tack för en bra blogg! Det enda som är dåligt med den är att mitt yngsta barn (5 år) seriöst vill byta mamma när hon ser bilder på dina bakverk!

#74 - Sofia P

Jag är allt annat än glossy just nu,
vabbar med sonen som har drabbats av oförklarlig diarré (mysigt värre). Sömnen är det sparsamt med, mannen jobbar skift och dottern vill ha sin tid. Det är inte ett dugg synd om mig, det är sonen som gråter när han måste på toa det är synd om men mamman skulle gilla att hotta upp mysbrallorna med lite lyx!

#75 - Camilla W

Åh skulle gärna prova lite lyx!
Återhämtning pågår efter akutsnitt och inte ens blodtransfusioner ger färg på mina kinder...
att få prova lite ny makeup skulle göra mig pigg som en lärka på stubben ;-)

Hoppas på tur!

#76 - Maria

Jag vill gärna vara med och tävla.

Sådan här lyx och glamour,
Behöver denna deppiga mor.
Att sätta lite glans på en grå dag,
Borde för varje nybliven mamma en lag.
Att få produkter hem till bara mig,
Finns det nått bättre, så säg?

#77 - Malin

Som mamma till två barn, en flicka på snart 4år och en pojke på snart 6 månader, finns det lite tid för mig själv och skönhet. Jag prioriterar barnen just nu. Därför skulle en sådan här glossybox passa mig alldeles utmärkt!

#78 - Josefine

Jag skulle vilja överraska min gravida syster, som pluggar och kanske inte har så mycket pengar att lägga på sig själv, för att göra henne glad och pigga upp henne i höstmörkret!

#79 - Camilla

Jag har precis börjat prenumerera på Glossybox, mycket tack vare att du tipsade om den :-) nu skulle det vara jättekul och få vinna detta till min dotter. Hon går just nu igenom sitt första brustna hjärta då pojkvännen gjort slut. Tyvärr på ett omoget sätt utan att vilja prata om det vilket gör att hon har svårt att riktigt släppa och gå vidare. Att då få ge henne något skulle vara så kul!

#80 - a-k

det skulle va jättekul å prova!

#81 - Maria Lilja

Jag skulle verkligen vilja vinna! Jag borde ta lite bättre hand om mig själv och skämma bort mig lite, men det är alltid andra som blir bortskämda av mig istället =) Dessutom skulle det vara roligt att prova lite nya märken, när jag kommer in i en affär har jag ingen aning om vad jag ska välja, här har man ju chansen att prova sig fram!

#82 - Isabell

Jag är i akut behov av lite lyx, glam och gloss i mitt liv helt enkelt för att jag är värd att bli lite bortskämd ibland! :)

#83 - Sandra

Det hade varit så kul att vinna, är nybliven mamma till en söt flicka på nu 3 månader, det hade varit kul med lite lyx till sig själv, h

#84 - Magda

Jag tycker att jag är värd att vinna detta för att det senaste året har det bara hänt mig massa positivt. Skaffat körkort, tagit examen och fått ett jobb!
Hårt arbete ska löna sig!

Sen älskar jag också allt som har med skönhet att göra! :D

#85 - Russin

hej hopp...

oj vad jag vill vinna detta.. varför ? jag menar vilken kvinna skulle inte vilja få paket varje månad med kvinnlig LYX som bara är ens eget.. :)

Trevlig dag !!

#86 - Julia W

Jag älskar skönhetsprodukter.. men som student har man inte alltid råd till dessa. Att få vinns en glossybox vore hur lyxigt som helst. Som en liten överraskning med underbart innehåll :)
Jag skulle bli super glad om jag vann!!!
håller tummarna nu

#87 - Madde - Trucker Mamma Madde

Klart jag är med och tar chansen för lite tur. :)

Jag hoppas på att vinna för just nu har vi så sjukt mycket otur..
Punktering på personbilen, batteritorsk på lastbilen, parkerinsböter fast vi inte stått fel, grannar som gör det omöjligt att få sömn.. Ja listan kan göras lång.
Vad vore då perfekt att lätta upp detta otroligt tråkigt höstväder (jag som annars älskar hösten) som bara regnar bort än hela TRE utskick med lyx?

Jag håller tummarna för dels lite tur i livet, men även lite fint höstmys och en vinst skulle aldrig sitta fel. ;)

Kramar

#88 - Ina

Vardagen tar ut sin rätt och som mamma till tre små pojkar på sex, fyra och ett och ett halvt år går mycket tid till dem och ganska mycket mindre tid till lilla mamman. Att vara mamma är underbart, roligt och hektiskt och det svåraste jag kommer göra i mitt liv. Baksidan är att jag kan sakna att bara få vara med mig själv ibland utan att alltid att ha jour dygnet runt. Jag är en person som trots tidsbristen inte kan låta bli att piffa till mig själv för livet blir så mycket roligare med lite flärd och lyx och man ser alltid lite mindre trött ut med lite färg på kinderna eller glans på läppen. En Glossybox skulle verkligen förgylla mitt liv och sätta lite guldkant på min vardag!
Håller tummarna för tur... :-)
Kram Ina

#89 - Linda m 3

Det hade varit jätteroligt att vinna för att jag oftast prioriterar barnen framför mig själv precis som många andra mammor:).

#90 - Helena Olofsson

Ibland glömmer man bort sig själv.

#91 - Pernilla W

Lite lyx och Flärd, kan en mamma som också vill vara kvinna Värd! Som ett kinderägg är till barnen är säkert denna glossybox för oss mammaor :)

#92 - Veronica S.V.

Oj vad jag har tittat på dessa boxar under det senaste året! Vissa kvällar har jag varit nära att klicka hem en liten, liten prenumeration på dessa vansinnigt fina små lådor med lyxigt innehåll -men sedan blir jag påmind om overaller, fodrade regnställ och danskurser som ska betalas och prioriterar bort det. Förr eller senare kommer glossyboxarna att hamna även i min brevlåda, jag kommer inte att kunna motstå impulsen i evighet! Men tills dess suktar jag vidare ett tag till...

#93 - Jeanettelyckligfruochtvåbarnsmamma

Åh hade varit underbart att vinna lite lyx och flärd till en trött mamma som behöver sova mer, med två älskade småbusar är det svårt. Med hjälp av det här kan man kanske se pigg ut i allafall.....

#94 - Mia

Jag har en kronisk sjukdom som inte går att bota, vilket gör att jag bla har ständig värk och sover dåligt. Lite lyx i vardagen skulle verkligen vara ett välkommet inslag!

#95 - Veronica

Lyx lyx lyx! Vilken kvinna önskar sig inte det?
Jag skulle så gärna vilja vinna glossybox. Tänk att få lyxen ända hem på hallmattan :)
Nu förtiden springer jag mest igenom butiker och får allt som oftast med mig saker till barnen istället för till mig själv. Ibland känns man inte lika viktig som man är! Jag behöver lite vardagslyx mitt i höst/vinter-rusket!

#96 - Liie

Jag kan verkligen ingenting om skönhet och smink, så jag köper alltid bara billiga saker som Nivea och sånt för att jag inte vågar lägga pengar på något dyrare ifall det blir fel och inte passasr mig. Därför behöver jag en Glossybox, så jag får testa på produkter som jag sedan med säkerhet kommer köpa om jag gillar dem :)

#97 - Michelle & GirlZen

Mer perfekt än att få vinna 3 glossyboxar nu när vintern snart är här och man känner sig inte alltid som det ackraste som går i ett par skor!
Men med lite hjälp så :)

Kram

#98 - Jenny Alexandersson

Jag är med!
Har det alltid stressigt i vardagen så jag hinner aldrig ha "ta-hand-om-mig-själv-kvällar". En glossybox skulle vara det ultimata att vinna, tänk att få skämma bort sig själv en gång per månad, det är man verkligen värd!
Man skulle även bli glad av att se en glossybox ligga i brevlådan!
Har även tipsat om tävlingen på min blogg; http://jennystavlingsblogg.blogg.se/2012/october/glossybox.html

#99 - alexandra

jag skulle vilja vinna denna till min flickvän som fyller den 25, det skulle vara så kul att få ge henne denna då hon verkligen har velat ha denna så länge!

#100 - frubalken.blogg.se

åh jag skulle vilja vinna för att kunna dela denna prenumeration med min mamma, nästan som en överraskning till oss båda =)

#101 - Sara

Som föräldraledig och nybliven husägare ekar kontot tomt, så det vore den ultimata lyxen att få skönhetsprodukter gratis hem i brevlådan :-)

#102 - Suzanne

Så länge som jag önskat att få testa glossybox. Lite extra guldkant på tillvaron. Men som sjukskriven småbarnsmamma är ekonomin skral så varje månad tänker jag att jag kan lägga pengarna på något annat, något till barnen.
Men så roligt det vore att få vinna 3 månadsboxar. Förmodligen skulle jag inte kunna sluta att vara prenumerant efter dessa tre ;-)

#103 - Malin

Jag har hört otroligt mycket positivt om glossybox och skulle verkligen vilja prova på, men tyvärr räcker inte plånboken till då jag enbart jobbar deltid och ska hoppa på en lång utbildning till våren. Behöver verkligen spara varenda krona jag får och inte lägga ut pengar på sånt som jag verkligen inte behöver. Trots detta så är jag fortfarande samma 20 åring, shopping och modegalen som gillar att prova på nya skönhet och sminkprodukter! För att få detta att gå ihop så skulle det vara riktigt härligt att få vinna en prenumeration på glossybox!

#104 - Liza

Som hemmavarande mamma till världens finaste fem månader gamla bebis så ligger fokus på allt annat än mig själv. Glossybox vore perfekt för att få upp ögonen för världen utanför bebiskräkor och f
nappflaskor :)

#105 - Diman Dilir

Jag är med:)
Vill verkligen vinna då jag är trött på de produkter jag använder nu och vill prova på lite nytt. Glossybox verkar innehåller lite av varje vad jag sett i bloggar så skulle vara kul att vinna preumintaionen!:)
[email protected]

#106 - Jessika

Åh, jag är absolut med och tävlar;)

#107 - stina liffner

Skulle bli så glad. Har sparat till ett sådant med gesiha choklad. MEn ja jag hoppas jag vinner älskar små grejer oh små produkter är rätt så sött :D

#108 - Elina

Jag skulle vilja vinna detta till min mamma. Jag tycker hon är värd att få det eftersom hon gör så mycket för mig. Hon fyller snart år och jag vill ge henne något speciellt. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska ge henne och det kan inte kosta för mycket för jag har inte så mycket pengar.
Så om jag skulle vinna detta så skulle både jag och min mamma bli superglada! :D

#109 - Julia

Hej! I nuläget använder jag väldigt lite smink, för jag prioriterar inte att köpa sådant. Men det skulle vara jätteroligt att få testa massa olika produkter och kanske få en ny favorit i höst. KRAM

#110 - Annica

Har aldrig testat och skulle bli väldigt glad om jag vann :D

#111 - Åsa

Jag vill vara med och tävla.

Jag hade velat vinna för att jag just nu inte har råd att unna mig själv någonting. Allt jag tjänar går till hemmet, mat osv. Finns knappt en krona över att kunna ta ett glas vin med mina vänner. Hade velat vinna för att det hade boostat mig lite och jag hade blivit superglad över att kunna skäma bort mig själv lite.

Hoppas på vinst!

#112 - sofia martinsson

som ensamstående mamma med en 8 månaders kille så har jag inte råd att prova massa nytt smik mm. jag är så sjukt väd detta! min kille var otrogen och jag har sedan min son var 7 veckor tagit hand om honom själv.

#113 - Emelie - Mamman som älskar vitt

Min kompis har detta och är jättenöjd, har velat prova på men tycker inte jag haft pengarna till det. Därför vore det så otroligt roligt att få vara med! Är man småbarnsförälder så tänker man ju mycket på vad man har råd till och inte, så det vore så underbart att få vinna 3 månader. Som sagt, man unnar sig för lite lyx till sig själv.

Hoppas på tur! :) Kram

#114 - Dilan Dilir

Jag är gärna med! Jga skulle vilja prova glossybox för att jag ständigt 'r på jakt efter produkter till min hy! Eftersom bra produkter oftast är dyra så kan jag inte köpa det ofta och prova olika sorter. Förpackningarna är stora så köper jag den måste jag använda den fullt ut,vilket ibland inte är bra för hyn. Skulle jag vinna glossyboxen skulle jag förhoppningsvis hitta min drömkräm i nån av boxarna!

#115 - Petra Stenberg

Jag är med och tävlar! :)

Jag skulle jättegärna vilja testa på det, för jag har velat göra det, men har tyvärr inte pengar för det.

Kram!

#116 - Malin Nygren

åh, ja skulle bli så glad om jag vann :) jag hatar hösten, verkligen avskyr den, allt blir grått och tråkigt, deprimerad och ja allt vad de innebär, denna vinst skulle lysa upp mina trista och gråa dagar så otroligt :)

håller tummarna :)

#117 - Zandra Svantesson

Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla!=)

För att mitt störta intresse är smink & skönhet! Och jag ÄLSKAR att få prova på nya produkter!:)
Vore en dröm att få prova på detta!<3
Så nu håller jag alla mina tummar & tår jag har, det hårdaste jag kan!<3 :)

#118 - Malin

Hej!
Vore roligt att testa då jag har många vänner som rekomenderar detta men med två barn finns det annat som pengarna går till i första hand! Så nu håller jag tummarna för vinst!

#119 - Jenny

Hej. Jag vill vara med och tävla. Jag är värd det här priset;) Är en trött småbarnsmamma som behöver lite uppmuntran!

#120 - Jenny

Jag är student och då tänker man efter varje gång man ska slå till på något, man funderar på om man verkligen behöver den här tröjan eller det här nagellacket och ibland så lyckas man intala sig själv att man nog behöver den här saken ändå. Det vore så skönt att bara få hem en box där man inte vet innehållet och inte behöver tänka på priset utan bara ta det för vad det är. Och vem blir inte glad för lite överraskningar nu i höstmörkret!?

#121 - Lena

Har länge hört talas om detta Glossybox och vilken lyx det hade varit att varje månad få hem en present till sig själv!

#122 - rebecka

ÅÅh har varit så nära flera gånger på att börja prenumerera på glossybox! Men eftersom en fattig student har en budget att hålla sig inom har jag alltid varit rädd för att det inte lever upp till mina förväntningar! Därför skulle detta vara hur bra som helst och om jag är nöjd skulle jag absolut fortsätta prenumerera! :D

#123 - Annika - drömmen om 11 barn

Jag lägger verkligen för lite pengar på mig själv. Event och så är det enda jag unnar mig - men jag shoppar aldrig på dom, åtminstone inte till mig själv. Beställer från nätet gör jag ofta, men inte till mig själv...

Ja, jag BEHÖVER verkligen lite mammalyx, eller rättare sagt LYX FÖR MIG SOM KVINNA(!) så att jag inser hur gött det egentligen är <3

Kram Annika
[email protected]

#124 - Josefin Nilsson

Som student är det alltid knapert och det finns aldrig riktigt rum för att sätta lite guldkant på vardagen. Om jag skulle vinna denna 3 månader prenumeration skulle det verkligen förgylla min annars lite gråa studentvardag :)

#125 - Anna-Carin W

Den vill jag vinna så att jag åt min mamma kan ge,
lite vardagslyx i postlådan det vore något de´!

#126 - Kexin

Vill gärna vinna för att eventuellt hitta nya favoriter till min torra vinterhud

#127 - Eva

Jag är gärna med och tävlar!! Jag är dålig på att unna mig själv nåt så lite lyx till mig själv skulle kännas bra :)

#128 - Lotta

Vill kunna unna mig lite lyx för en gångs skull. Brukar inte bli så mycket av den varan, barnen får sitt och sen är det inte mycket över till mig.
Men, iof, mys med barnen är inte illa det heller!

#129 - care69

Jag är gärna med!
Har funderat på Glossy-box till min sjuttonåriga dotter men inte riktigt fått "tummen ur..."
Vore kul att vinna så att hon får testa och sedan se om det är något hon skulle vilja fortsätta med.

Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/10/15-okt-vinn-en-tre-manaders.html

#130 - Emma

Trött, sliten och glåmig småbarnsmamma söker lite glamour i höstmörkret...Behöver jag säga mer :-)

#131 - Celine - Tävla i min blogg

Jag är med och tävlar.

Jag vill vinna för att det är så många som tipsat mig och sagt att detta är bra produkter men jag har liksom aldrig riktigt vågat... Att vinna vore ju ett utmärkt tillfälle att få testa. =)

#132 - Carro L

Känner mig trött och deppig, grå och dyster.
Vill gärna få in lite lyx i tillvaron och skulle få stor glädje av denna vinst.
När man mår som sämst behövs det att man pysslar om sig själv.

#133 - Emma Johansson

Det skulle vara kul att få lite extra lyx i vardagen mellan allt pluggande och tränande. Skulle uppskatta lite nya produkter också :)

#134 - JoHaNNa - Vinstregn På Bloggen, över 50 st vinster

jag är en fattig student som tyvärr inte råd med att köpa så mkt nya skönhetsprodukter. så denna vinst vore toppen! få chansen att prova på nya produkter och att komma hem efter en lång dag i skolan till ett roligt paket med härliga produkter :)

#135 - Marie Öberg

Detta vore den ultimata lyxen!
Efter att ha varit föräldraledig har jag nu gått över till att vara student och därför kommer tyvärr egenlyx ganska långt ner på listan över prioriteringar.
Därför vore hösten ett helt solsken om jag fick skämma bort mig själv lite. En glossybox, ett glas rött och ljuv musik i öronen när lillprinsen gått o lagt sig. Ljuvligt! :)

#136 - Ulrika Renström

Jag är verkligen ingen glam-mom, snarare motsatsen. Priorierar ofta annat framför mitt eget yttre, lider inte heller av att göra så. Men nu har min väninna tjatat sig blå att jag skall skaffa glossybox och jag har sagt nej eftersom att jag inte känner att jag är rätt person att lägga pengar på en sådan sak, men visst är jag nyfiken och skulle gärna pröva. Kanske att jag upptäcker något som gör att jag börjar prioritera mitt yttre lite högre i alla fall.

#137 - tina

åhh detta skulle sitta fint nu när man nyss kommit hem från förlossningen och man könner sig ovacker och fet...=)

#138 - Sandra M Pettersson

En liten box med touch av glamour
skulle göra förvandlingen stor
från ful ankunge till lite mindre ful
så en vinst som den här tycker jag skulle vara kul.