bambi

Tisdag
Dagens Leah
 
God morgon tisdag! Här har förkylningen slagit till! Efter en natt med väldigt lite sömn så känns förkylningen ännu mer påtaglig och jag orkar faktiskt inte palla mig till jobbet idag. Som vanligt råder skuldkänslor över att vara hemma men jag tror att en dag med vila är vad jag behöver. Jag ska försöka hålla mig ifrån diskmaskinen och tvättmaskinen så mycket jag kan.
 
Såg ni föresten på Torka aldrig tårar utan handskar på igår? Gud, så bra det var! Jag är inget jättestort fan av Jonas Gardell men han har verkligen skrivit ett manus som berör. Jag blir även lite sugen på att läsa boken. Jag minns när jag växte upp den där skräcken runt aids men det måste ha varit ännu värre för homosexuella under den tiden. Om ni inte såg första avsnittet igår så kan ni se det på svtplay här.
 
P.S. Och ni missar väl inte att tävla om ett presentkort hos Zalando?
#1 - michaela- med syskon i magen ♥

neeej..jag såg inte! måste se..och jag gillar ju faktiskt jonas ;)

KRYA!!

#2 - Ylva

Jag såg hans make, Mark istället och hans knäppa släkt. Det var vad min hjärna orkade med en måndagskväll. Krya på sig med förkylningen och ligg i soffan HELA dagen och gör absolut ingenting.

#3 - Longevity - en blogg om hälsa

Jag såg det inte men tack för länken, skall kolla ikväll

#4 - Mamma Maria

Jodå, klart att jag såg det! Dessutom min gamla klasskamrat som har en huvudroll, så måste ju tittas på även av den anledningen.
Men det var verkligen bra! Ser fram emot de två resterande avsnitten!