bambi

Två sorters rulltårtor
 
Maken messade mig idag "Åh nej, jag har glömt att det är min tur att ta med fika till jobbet imorgon!" och jag kände mig som värsta superhjälten när jag svarade "Lugn, det fixar jag!". Så, fixade jag två olika rulltårtor idag efter hämtningen av barn. Just rulltårta går ju snabbt att göra, ska ju bara vara i ugnen i 5 minuter!
 
Jag är inget fan av sylt i bakverk, så jag gör aldrig rulltårta med sylt i. Istället blev det två helt andra rulltårtor, exakt vilka får ni se om ett par dagar då recepten dyker upp i bloggen  :)
 
Nu ska jag smaska på lite rulltårts-ändar och vänta på att Dallas ska börja!
#1 - Helena

Är sämst på att baka, eller nä kanske inte, men intresset finns inte riktigt. Önskar jag var mer pysslig med sånt. Ser dock fram emot receptet på den vänstra, den ser sjukt smarrig ut!!

#2 - Lottiz - Fotograferande fyrabarnsmamma

Rulltårta är enkelt och gott. Brukar kunna göra tårtor av det också med grädde uppe på och jordgubbar.
Gissar på att du i den med chkókladbotten har vaniljkräm i, brukar jag med ha ;-) Blir spännande o se vad du har i. Du verkar så duktig på att baka.

Svar: Ja, man kan enkelt göra en bakelse av rulltårtsbitar :)
Nej, det är inte vaniljkräm i den med chokladbotten ;)
bambi

#3 - Longevity - en blogg om hälsa

Rulltårta var längesedan jag gjorde. Min son den blivande bagarenkonditorn kom dock hem med rulltårta förra veckan med blåbärsfyllning. Det var mumma det :-)

#4 - Ulle

Så smarrigt! Min 8-åring bakade rulltårta igår och den är redan slut. :)

#5 - Mamma Maria

Åh va gott! Härligt att känna sig som en superhjälte :)