bambi

Bloppis (strl 92-104, vinterstövlar och mössor)
Har gjort en stor utrensning ur barnens garderob. Så, här kommer en bloppis. Alla priserna är inklusive frakt! Om ni är intresserade av något av plaggen maila mig på: bambi_111@hotmail.com
 
Vossatassar jumpsuit strl 90 (stor i storleken) Nypris: 629 kr. Använd en gång så i NYSKICK, men tyvärr fattas en "ring" på ena fickans dragkedja (inget som syns om man inte tittar noga, vet inte om den var så när jag köpte den?). Pris: 300 kr.
 
Vossatassar jumpsuit strl 100 (stor i storleken) Nypris: 629 kr. Använd en gång så i NYSKICK. Pris: 320 kr.
 
Pyjamas från Snoffs. Ugglor i mossen. Storlek 92 men stor i storleken! NYSKICK!  Pris: 120   Såld!
 
Me & i t-shirt i jättefint skick! Strl 98/104. Pris. 100 kr   Såld!
 
Tröja från Po.P. Strl 98. Använd och när jag studerade den väldigt noga så hittade jag nån liten "prick" (alltså ingen fläck). Detta är absolut inget man tänker på bland alla färgglada bilar! Pris: 150 kr   Såld!
 
Tröja från me&i designad av Cecilia Blankens. Storlek 98/104. Fint skick. Pris: 150 kr   Såld!
 
Fin tröja med knappar och ficka från eBBe. Storlek: 100. Pris:100 kr
 
Helt ny Moln-klänning i plysch från JNY design. Storlek 98. Pris: 180    Såld!
 
Helt nya moln-leggings från JNY-design. Storlek: 98  Pris: 120 kr.   Såld!
 
Viking vinterstövlar i fint skick. Jättefina och varma stövlar! Perfekt till 1-1½ åringen! Storlek 20. Pris: 400 kr.
 
Vinterskor från Vincent Shoe Store. Storlek 22. Pris: 150 kr.
 
Nova Star mössa i fint skick. Strl M 44/46 Pris: 70 kr   Såld!
 
Nova Star mössa i fint skick. Strl M 44/46 Pris: 70 kr    Såld!
 
Sen så har Leah blivit så stor nu så att hon inte behöver någon barnstol längre så jag säljer även denna:
Hög barnstol från Svan of Sweden i fint skick. I körsbärsträ med bygel och bord och skyddsbricka till bordet (syns inte på bilden). Finns även en röd dyna till. Nypris: 2300 kr.  Mitt pris: 1200 kr. Avhämtas!
Söndag
Zack hittade en liten kompis idag på bussen
 
Idag tog vi faktiskt oss iväg och reklamerade den där mattan som hade blivit rosa. Det var inga problem trots att vi inte hade kvar kvittot. Tack, Åhlens! Men däremot så hade mattan utgått så vi kunde inte få någon ny så istället fick vi ett tillgodokvitto.
 
Sen hämtade vi ut lite paket, bland annat Missoni-kläderna som jag lyckades beställa på Lindex-hemsida. Alla plaggen var jättefina, så jag blev jättenöjd! 
 
Nu ska jag planera lite och rätta lite! Mina elever har läst boken 1984 och ska diskutera den imorgon så några diskussionsfrågor måste förberedas  :)
 
P.S. Glöm inte att vara med och tävla om blöjpaket från Libero, två stycken vinner! Vinnaren av hemstädningen kommer så fort städbolaget har utsett en vinnare!
Tävling: Vinn ett presentkort hos Zalando
Dags för en till tävling! Denna gång är det ni själva som kan välja vad ni vill ha i vinst då det gäller ett presentkort hos Zalando värde 500 kronor! Där finns allt från barnkläder, damkläder, herrkläder, accessoarer, skor, mm. Utbudet är verkligen stort!
 
 
Jag fick själv ett presentkort och jag var snäll och lät maken välja ut en ny väska. Han börjar på en ny avdelning på tingsrätten på måndag så det passar ju perfekt då! Det fick bli en skinnväska från Rebels & Legends.
 
Så, nu har även ni chansen att välja ut något fint till er själva eller till någon ni tycker om. Allt ni behöver göra är att anmäla er till Zalandos nyhetsbrev och sen lämna en kommentar till detta inlägg. Skriv gärna en kort motivering till varför just nu ska vinna! Den 14 oktober så utser jag en vinnare!