bambi

Biff à la Lindström
Häromdagen så gjorde jag den gamla klassikern Biff à la Lindström. Rödbetorna ger biffarna en härlig smak och lite sötma. Det blev populärt hos barnen  :)
 
 
 
1 st gul lök
1 dl inlagda rödbetor, tärnade
2 msk kapris
600 g nötfärs
2 st äggulor
0,75 dl rödbetsspad
1,5 tsk salt
 
Sås
2 dl minifraiche
3 msk persilja, finhackad
2 krm strösocker
 
1. Skala och finhacka löken. Hacka rödbetor och kapris. Blanda färsen med lök-, rödbets- och kaprishack, äggulor, rödbetsspad, salt och peppar. Forma färsen till stora biffar.
2. Grilla biffarna eller stek dem i smör i en stekpanna, 3–4 min per sida, beroende på tjocklek. Biffarna ska vara knappt genomstekta.
3. Blanda ingredienserna till såsen i en skål. Servera biffarna med sås, ugnsstekt potatis och sallad.
#1 - ❤ TUMADRE - ensamstående mamma till två ❤

För ett par veckor sedan kom ett bud med två nya kaffesmaker + en ny smak på te. De hade exotiska influenser.

#2 - Petra

Vad gott det ser ut, måste prova! Har faktiskt aldrig lagat Lindström biffar. Vet faktiskt inte ens om jag ätit det, men det låter väldigt gott med rödbetorna i!

Svar: Det är verkligen supergott! Prova!
bambi

#3 - ♥ Sojka ♥

Fan tog tidig lunch idag för att jag var så hungrig och är så hungrig nu igen! Åh, ser så gott ut! :P