bambi

Dagens shopping
Efter dagens galapremiär så gick jag och Zack och shoppade lite. Först blev det en sväng till Polarn och Pyret där jag utnyttjade rabattkuponger och värdecheckar. Fick ganska mycket för lite drygt 700 kronor. Denna gång var ju Zack med och fick själv välja ut några plagg:
 
 
Sen blev det ett besök till leksaksaffären (svårt att motstå hundvalpsögonen när han fick syn på leksaksaffären). Där fick Zack välja en liten leksak och då väljer han denna:
 
 
Han visste direkt att det var Batman det var frågan om, vilket förvånade mig. Men det visar bara hur mycket förskolan egentligen påverkar. För här hemma har vi inte ens nämnt Batman och jag har inte heller hört att någon av våra vänners barn har nämnt det heller. 
 
Det blev ingenting till mig själv! Så är det att ha barn  ;)
#1 - Lexie

Min dotter älskar också Batman :-) Förskolan här också :-)

#2 - dianasdrömmar

Kikade efter dig idag men såg er inte kramar Diana

#3 - Moa

Lite nyfiken - handlar du 2nd hand nån gång och hur tänker du kring det?!

Svar: Jag gjorde det väldigt mycket till barnen när dom var mindre, då kläderna inte används så mycket. Men nu så resonerar jag som så att barnen kommer att använda kläderna mycket längre plus att Leah får ärva av Zack (därför köper jag nästan bara kläder till honom som båda kan använda sen). Men då och då köper jag kläder på Tradera eller i någon FB-grupp.
bambi

#4 - Anonym

Det är inte förskolan i sig utan barnen som går där som påverkar.

Svar: Ja, men det är väl klart att jag menar det. Det förstår väl alla?
bambi

#5 - stuganpafjallet

Kul med lite höstshopping. Det finns bara så mycket att välja på. Och aldrig blir det något åt en själv ;)

#6 - Rita

Jag tänkte genast också på att du menade att det var själva förskolan som påverkat Zack. :) Men det är kanske för att jag själv är förskolelärare? Jag blir ofta förvånad över hur mycket barnen snappar upp från TV. Mina barn tittar på TV max 1,5 h per dag (de får välja mellan TV:n och datorn), så ofta när de pratar om nånting nytt så tror jag att det kommer från deras kompisar, men oftast är det nånting de sett på TV. :)

Svar: Oj, ok... utgick lite ifrån att man tänkte som mig. Men självklart menar jag inte att det är förskolepersonalen som pratar om Batman utan förskolebarnen.
bambi