bambi

Dr Phil Top Model Intervention
 
Jag har precis tittat på ett avsnitt av Dr.Phil som sändes i torsdags med Jael Strauss som var med i America's Next Top Model men nu 5 år senare är drogberoende. Det är så tragiskt att se hur hennes liv har gått utför. Även fast hon verkar tycka att det är jobbigt att vara med i tv-programmet så hoppas jag att hon verkligen får hjälp och får det bättre än vad hon har det nu...
 
Det är så läskigt att se vad droger kan göra med människor....
 
 
#1 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Jag förstår inte hur ungdomar väljer att prova droger när sånt här syns i media. Egentligen så förstår jag det inte i alla fall, men detta är ju svart på vitt. Om du tar droger, fastnar du och ditt psykiska och fysiska utseende blir något helt annat.

Svar: Precis! Jag hoppas verkligen att detta blir ett avskräckande exempel!
bambi

#2 - Alfva - nu även med Barnprylsbloggen

Jag är väl visserligen byggd av det blödigare slaget, men herregud så ont det här inslaget gjorde i mitt hjärta när jag såg det. Hoppas, hoppas att det avskräcker en hel drös med ungdomar att ens prova de där vidriga drogerna.

#3 - Tess

Oj, jag kommer ihåg henne väldigt väl från Top Model. Vad hemskt! Hoppas hon får hjälp!

#4 - nilla

Det är verkligen fruktansvärt! Ha en fin kväll! Kram Nilla

#5 - Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Näe men usch :( Stackare. Måste kolla det avsnittet.

#6 - Nathalié - Äntligen Gravid <3

Men gud, stackars henne :(. Att hon fastnade i det. Hoppas verkligen hon kommer ur det helt!

#7 - Sara - Ensamstående mamma

Fy vad hemskt, vad droger kan ställa till det.. Jag hoppas innerligt att hon kan ta till sig den hjälp som finns att få, så hon kan bli drogfri och njuta av livet - utan droger istället.

#8 - Jenny - mammaliv i Nashville

Så sorgligt! Det är lite obehagligt när man inser hur mycket droger som används överallt här i USA. Givetvis även i övriga världen. Jag var chockad när jag insåg att otroligt många "vanliga" människor jag lärt känna använder olika preparat kontinuerligt. Ledsamt!

#9 - dianasdrömmar

Fy, vad hemskt bra med såna program så att ungdomarna förhoppningsvis blir avskräckta...du kan väl maila mig när och var vi ska ses på fredag stor kram Diana

#10 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Men åh var hittar du hans show? Jag har letat typ överallt eftersom att på tv går det på en tid när jag inte kan titta.

Svar: Jag brukar inte se på hans program utan just detta hittade jag på en amerikansk blogg.
bambi

#11 - Aniika

Tittade på delar av avsnittet igår, men blir bara så ledsen. En sådan stark och vacker ung kvinna, som blir en slav under drogerna. Sorgligt.

#12 - Flyttlådan

Det är hemskt sorgligt och jag hoppas också att hon får den hjälp hon behöver för att bli frisk.
En tanke som slår mig när jag ser på avsnittet är dock att hennes familj tar hjälp av någon som kommer visa alltihop på teve. Som drogmissbrukare känner man sig nog tillräckligt värdelös utan att hela världen ska kunna se det.. eller kanske är det vad som krävs? Att få det så tydligt, att behöva ha så många "vittnen" som ser ? .. ja, jag vet inte hur man ska tänka kring det. Men det blir nog dubbelt så svårt att verkligen ta sig fram när man måste stå på en scen och bli filmad av massa kameror..

Hur som helst är det väldigt synd om de som hamnar i drogträsket, det förstör så otroligt mycket - inte bara för en själv utan för alla runt omkring, familj och vänner.

#13 - Annah

Men fyyyy vilket förfall. Träffar ju många missbrukare i jobbet, men tyvärr redan efter förfallet. Det är verkligen tragiskt.

#14 - Kristin @ The Chocolate Box

Oj jösses! o.O Henne minns jag ju mycket väl från Top Model, fy vad sorgligt :((