bambi

Beslutsångest och en söt liten såg
 
Som ni vet så målade jag om i köket. Maken fick då sätta upp en ny hylla i köket. För nu när vi har en Kitchen Aid i köket så behöver vi lite mer utrymme, så jag tänkte att det var perfekt att ha bakböcker och receptböcker så där i en hylla på väggen. Men nu tycker jag att det inte alls blev bra... det ser ju jätte konstigt ut med en stor hylla som sticker ut från väggen. Så nu vet jag inte om vi ska ta ner den? Jag kanske bara behöver vänja mig vid den?
 
I allafall, när maken var inne i järnaffären och köpte plugg till hyllan så kom det in två tjejer och frågade efter en såg. En som jobbade där höll då upp en såg och sa "det här är en gullig liten såg". Då svarar den ena "Jaha, så du tror att jag letar efter något gulligt bara för att jag är kvinna?". Så jävla rätt!
#1 - Lexie

Hyllan är snygg, ge den tid. Bra sagt av tjejen!

#2 - Cissi

helt rätt sagt av tjejen! sånt man brukar komma på efteråt att man borde sagt!

Tycker hyllan ser bra ut dä, utefrån bilden, ge det lite tid iaf! ;)

#3 - Victoria

Jag tycker att den var snygg. Ställ en krukväxt eller något annat ovanpå så känns det kanske mindre som att den "sticker ut".

#4 - Fina Frun

Behåll hyllan ett tag och prova dig fram :)

#5 - Sofia

Om det funkar kan du sätta fast krokar på undersidan av hyllan och hänga kökshanddukar m.m. undertill, så ser den inte ut att sticka ut lika mycket! Annars håller jag med de andra, den är snygg så det är nog bara som man behöver vänja sig :)

#6 - Marie

Bra sagt! Mer sånt!

Jag tycker hyllan blev jättebra, kanske sätta nåt ovanpå? För att balansera lite? Kolla på den här bilden om du får lite inspiration.. http://denbeehomesandinteriors.co.uk/WebRoot/StoreDaily/Shops/eshop244685/4D2C/48C5/E09D/272E/2450/C0A8/0ADE/758F/Wall_Hanging.JPG

Svar: Tack för tipset! :)
bambi

#7 - En kvinnas vardag

Ni kanske kan ha något under? Jag har en liknande hylla från IKEA, men då har jag ett skrivbord under, och då tycker jag inte det ser konstigt ut. (se här: http://enkvinnasvardag.blogspot.se/2012/09/my-office.html) Någon byrå kanske? Om ni får plats med det? Annars kanske bara någon stor krukväxt eller något så det inte ser så "naket" ut under.

#8 - Sofia Ekström

alltså man blir ju matt! En gullig liten såg? Extra matt blir man ju när sågens storlek faktiskt är avgörande för prestationen, hon frågade för fan inte efter ett bokmärke.

Men prova ställ något ovanpå hyllan så tror jag det blir toppen, blir kanske lite mindre bart då?

#9 - Frida - en liten blogg om en liten familj

Tycker hyllan var jättefin. Gillade iden som någon ovan gav med att sätta krokar undertill om det går. Sen skulle nog lite småvaser/krukor i någon fi färg som passar rummet i övrigt bli fint uppepå och kanske en murgröna som hänger ner lite längs med ena kanten.

#10 - Maria

Jätte snygg hylla jag brukar också bli lite osäker ibland men sen vänjer jag mig sp ge det lite tid i värsta fall så tar du bara ner den :)