bambi

Har ni börjat använda mössa på barnen än?
 
Jag har sett att det är en hel del föräldrar som har börjat sätta på sina barn mössor. Idag gjorde jag det för första gången denna höst. Zack fick inviga en nya mössa från Vossatassar som dom skickade till oss (som sponsring) för ett tag sen. Visst matchade den hans Polarn o. Pyret jacka bra?? Jeansen är också från Polarn o. Pyret och stövlarna är från Tretorn.
 
Föresten, snart kommer Vossatassars fina barnkläder att finnas hos Ellos, Nelly och XXL!
 
Har ni börjat med mössa på barnen än?
#1 - Sophie

Ja vissa tidiga o kalla morgnar har mössan använts!

#2 - Nelin

Jag försöker men min snart 15månaders drar av sig mössan så fort han bara kan. :/

#3 - Helena

Första dagen med mössa idag här med!

#4 - Sandra Michelle

Ja, de har mössa på morgonen om det är kallt. Har nästan haft minusgrader en del nätter så det känns som att det behövs!

Svar: Oj, så kallt?!?
bambi

#5 - Barbafjant

Sjumånadersbebisen, som fryser ganska lätt, har haft mössa några veckor nu. Till och med en stickad, lite tjockare har åkt fram några gånger. Storebror är fyra år och fryser nästan aldrig, så hans nyinköpta höstmössa är än så länge oanvänd. Han gillar dock att han mössa när han klär ut sig, så förra årets pepparkaksmössa (från luciafirande, alltså) åker fram titt som tätt... :-)

#6 - Sandra Michelle

Ja, och vi bor i småland! Oftast är det runt 4-6 grader på nätterna men någon morgon så var det nästan frost på marken. Men så fort solen kommer fram så blir det varmare, och det är rätt skönt! :)

#7 - Frida - en liten blogg om en liten familj

Här har mössa använts ett tag då det är så kyligt en del mornar/förmiddagar. Har även tänkt att börja använda i alla fall fingervantar nu också.

#8 - ♥ ♥ MelissasPrinsar ♥ ♥

här har mössorna åkt på några gånger, de är riktigt kallt vissa dagar

btw så har ditt inlägg publicerats idag =)
tack för du ville gästblogga
Kram

#9 - Charlotte

Haha,
Nej, nej min son hade shorts fram till förra veckan...
En mössa är väldigt avlägsen i hans värld.
Kram Charlotte

#10 - Millan - två små och mamma mu

Vi har tagit fram mössan och sonen väljer själv att ta på den innan han ska till dagis, de är ju ute några timmar i sträck så det kan nog vara skönt, men skulle han välja att inte ha den kommer vi knappast tvinga honom :)

#11 - Lina, Kian & Neville

Vi började använda mössa i mitten av förra veckan när termometern visade 9 grader när vi skulle gå till förskolan. De är ute hela fm och då känns det bättre att han har den på sig till en början. Personalen brukar sen känna av vädret lite och tar av barnen mössorna om de skulle bli för varmt (om nu han inte har hunnit ta av sig den själv innan.)

#12 - Mia

Vi började igår :-)

#13 - Petra

Jag hade också mössa på sonen för första gången idag, det blåste och kändes kyligt ute!

#14 - 08

Min kommentar kom inte med (?) Men jag har som läsare en önskan/fråga. Det framgår inte tydligt vilka av inläggen som är sponsrade i bloggen, vet inte om du får sponsrade saker som du skriver om men det vore bra om det framgick. Jag som läsare/konsument kan då göra en bredare kritisk granskning om jag vill köpa det som tipsas om eller ej. Tack på förhand.

#15 - 08

Ah! Såg nu att det står i inlägget! Tack! För övrigt så tycker jag mössan är snygg!

#16 - jenny

mina barn har haft mössa sedan en månad tillbaka ungefär... det är skuggigt på dagis så det blir rätt så kallt.

#17 - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

Japp, vi har börjat med mössa! I morse var det bara 4 grader så alltför varmt är det inte längre...

#18 - Elin

jepp, sen lääänge. mitten på augusti typ. imorse ramlade första snön ner från himlen :)

#19 - Veronica

Jodå här har mössan varit på när vi gått till förskolan tidiga mornar då det var kyligt och blåsigt. Är så jag själv funderat på att införskaffa något fräckt till mig själv. :D

#20 - Klog

Hejsan!
Mössan har varit framme i ett par veckor till 2 åriga sonen. Medans den 7 åriga sonen har haft shorts varje dag från april tills i måndags då jag tvingade på långbyxor. Så mössa och shorts passar tydligen samtidigt.

#21 - Sara - Mamma till Max & bebis i magen

Ja vi har använt mössa några gånger men nu blir det nog mer varje dag känns det som. Jag jobbar själv på förskola och har haft mössa på mig idag. Är dock förvånad över att de flesta föräldrar inte har med mössor till sina barn. det är riktigt kall och rå luft på dagarna!

#22 - Maria

Ja, mössa har vi väl använt över en månad redan... Vi bor i norra Sverige (Norrbotten) o här har det varit kallt sen skolorna började i slutet av augusti...

#23 - Hanna Karlsson

Nej, det har vi inte. Men det börjar bli dags. Det är ju så kallt.

#24 - Nathalie

Hej. Jo då det händer allt att mössan Åker på här med. Har en son på 19 månader som gillar att va ute sÅ då gäller det att klä sig så vi inte åker på några förkylningar;)

Kolla in min blogg skriver liksom om allt i mitt liv o livet som mamma . Kram till er alla mammor

#25 - Anonym

Nathaalliee.blogg.se

#26 - Hanna E

Vi har inte börjat med mössa än, dock finns de på förskolan så barnen kanske har det på morgonen när de är ute.
Vi kör fortfarande med keps på sönerna, det kan bli ett problem när lilleman ska gå över till att använda mössa istället för keps. Men det blir väl till att gömma den.

#27 - Cissi

Ja, Emma har ju lite egna idéer runt när man ska ha mössa så hon har använt i flera veckor... även när solen steker och det nästan är sommarvärme... ;)

#28 - Sanna

Har mössa på min dotter, beställde hem lite nya ifrån Unikasmå nu när hennes butik lades ner.

Kram Sanna

#29 - Alexandra

Med ett öronbarn till son är mössan med oavsett årstid, dock i olika tjocklekar, i hopp om att det ska rädda honom från att genomlida liknande scenario som förra vinter (2011) med 5 dubbelsidiga öroninflammationer på 2 månader.

#30 - Helena

Japp, tog på mössan första gången nu i veckan faktiskt... görkallt på morgonen när man ska droppa av Eskil på dagis och en dag nu i veckan mötte jag alla barn i dörren (vi lämnar vid 8 och de flesta barn kommer runt 7) - då skulle de ut så jag var glad att vi hade med mössa då!