bambi

Hur ser det ut på overall-fronten för er?
 
Har ni hunnit börja tänka på vinteroveraller och sånt? I början av veckan fick vi hem denna fina röda Didrikssons-overall från Lilla Bebben. Jag har bara hört gott om Didrikssons tidigare och denna verkar så himla bra då den växer med barnet! Det finns en fiffig söm inuti och om man släpper på den så ökar man overallen en storlek. 
 
Förra vintern så fick Zack byta overall mitt i säsongen då hans blev lite för liten. Vet inte om han fick nån växtspurt eller nåt. :)  Men detta låter toppen och förutom det så är det en varm, vindtät och vattentät overall som andas!
#1 - Littledessert - Recept och Webbshop

snyggt!

#2 - Emlisch

Åh, har kikat på dom med. Vad tog ni för storlek?

Svar: Det blev storlek 110 till Zack, liiite stort men hellre det än för litet :)
bambi

#3 - Karolina M

Har redan inhandlat en färgglad overall från kaxs (kappahl) till min 5-åring. Gäller att passa på medan jag har råd och innan deras lager tar slut! Förra året slutade det med att jag panikhandlade en overall från H&M och det vill jag inte upprepa... Inte för att det var något större fel på overallen, men den blev snabbt sliten och den från kappahl har i alla fall fått högt betyg! :)

#4 - Ejkej

Vi har också köpt KappAhls superfina färgglada, som Karolina M. Den har fått bra betyg och är prisvärd. Förra året väntade jag för länge och dom tog slut. Tidigare år har vi haft Didriksons och varit supernöjda.

#5 - Yohannas.se

Smart grej att den växer!!! De har en superfin vinterklädsel i "pippistil" som jag gärna hade velat ha, men är absolut inte beredd att betala deras priser så det får bero ;) haha

#6 - Alfva - nu även med Barnprylsbloggen

Jag har köpt precis likadan åt min dotter, fast den svarta. Vi har kört på Didriksons tidigare och varit supernöjda, så jag hoppas på samma resultat i år. Gillar också tekniken med att kunna förlänga, dessutom tycker jag priset är desto bättre än många andra konkurrenter, samt att andrahandsvärdet är bra.

#7 - Agnieszka- 2barnsmorsan

Vi har haft Didriksson 2 vintrar i rad, även denna gång är det Didriksson som gäller. Nova har fått en Lila/svart och Elton är sur och vill ha en GUL overall..... vart man nu hittar sånna!

kramar

Svar: Oj, det blir nog svårt att hitta en gul. Men det finns ju regnbågsfärgade som då har lite gult i sig :)
bambi

#8 - Lii

Didrikson är fantastiska! :) har haft ett par stycken och har precis klickat hem ett set med jacka och byxa till min 3,5 åring.

#9 - Josefine

Jag älskar Didrikson och kör alltid det till barnen! Dom håller vad dom lovar, och så är dom snygga :-)
Vilken storlek är det i Zacks overall? Jag velar om jag ska ta 90 eller 100. Ronja hade en ifjol (andra året hon hade den) och det var strl 80. Så nu är frågan vilken man ska ta... Hon har ju 98/104 i kläder.

Svar: Det är storlek 110 på Zacks overall och han har oftast storlek 104/110 i kläder.
bambi

#10 - Lina

Åh fin! Funderar än på vinter overall ;) Åh snällt hade gärna följt ned på fre! Men jAg å maken e barnfria nästa helg å ska åka på kryssn fred - lörd :) hoppas på next time! Vad va d för skoj? Ha en mysig kväll! Kraam

#11 - Hanna E

Storebror kan ha förra vinterns set (Abeko), men för säkerhets skull har jag köpt ett till i nästa storlek. Eftersom jag handlar på outlet när det gäller vinter- och regnkläder så jag köpte dem för 2 månader sen eller nåt sånt.

Lillebror får ärvda kläder så där finns det både nuvarande och kommande storlekar.

#12 - Sara - Mamma till Max & bebis i magen

Vi har köpt en blå kax (kappahl). Är jättenöjda med den =) vi köpte för en månad sen och redan då var det urplockat i storlekar och hon i kassan sa att de säljer jättemycket overaller. Egentligen konstigt att man ska behöva tänka på sånt redan i augusti!

#13 - Rita

Jag köpte den regnbågsfärgade från KappAhl åt 6-åringen i år, men vi har haft flera Didrikson-overaller förut om åren och varit supernöjda. Rekommenderar verkligen Didrikson!

#14 - Heléne

Det är helt vad plånboken mäktar med. Idag köpte jag en vinter overall till dottern för 149 kronor och en vinterjacka för 69 kronor.... gekås naturligtvis ;)

#15 - Nenna

Vi har testat Didrikssons fodrade regnkläder och är verkligen supernöjd! Så är vinterkläderna ens hälften såbra lär ni också bli nöjda! :-)

#16 - Thina

På lilltjejen kör vi alltid Didriksson och är supernöjda. De är stora i storlekarna så jag upptäckte att trots hon växt en del sen förra vinter så kan vi börja denna vintern med fjolårets overall :) Sen väntar en ny overall på henne också från Didriksson. Jag är alltid ute god tid, Denna nya köpte jag med 40 % rabatt i mitten av augusti.