bambi

Kitchen Aiden har gått varm idag
 
Kalasdax imorgon och oj va det har bakats idag! Både diskmaskinen och Kitchen Aiden har gått varm. Jag kan säga att jag är mycket glad att jag köpte den inför kalaset. Den har verkligen varit toppen! Jag har inte bakat några degar i den ännu (ska dock baka lite bullar imorgon bitti) så jag vet inte hur den fungerar då men att vispa ihop smetar och vispa grädde är den jättebra på! Det är himla skönt att kunna förbereda nästa moment medan den arbetar på.
 
Det kommer att dyka upp hela fyra nya recept i bloggen efter allt kalas-bak! När jag har varit i köket hela dagen så har maken varit ute med barnen och tagit hand om dom så att jag har fått grejat ifred. Det är himla roligt att baka, roligt att få vara kreativ och sen är det ju gott också! Jag äter ju nästan inget godis all, utan bakverk är mitt godis  ;)
 
P.S. Som ni ser så används mina Margetheskålar flitigt, ta chansen att vinna ett eget set i tävlingen som avslutas på måndag!
#1 - Agnieszka- 2barnsmorsan

Bulldeg går jättebra att göra, men med degkroken då:) Jag har alltid gjort bulldegen i våran KitchenAid och det blir perfekt!

#2 - Emma & Wilma

Spännande med lite recpet, det ser jag framemot! :)

Ha ett trevligt kalas!

Kramar