bambi

Måndag
Hallå hej! Det blev tydligen lite missföstånd kring tävlingen med hemstädningen, dom kan erbjuda hemstädningen i hela Sverige så ALLA kan vara med och tävla om fyra timmars hemstädning! :)
 
Imorse när jag var på väg till jobbet så ringer maken och berättar att Leah kräktes i fåtöljen. Så han var hemma med båda barnen idag, men tydligen så har hon (och vi andra) mått bra annars så det kanske blev för många bullar igår?? Barnen har i allafall inte haft tråkigt här hemma idag med alla nya presenter!
 
Blev nog lite för mycket bullar igår....
 
Jag såg på The X Factor på iPhonen på vägen hem (älskar att kunna se på tv-program som jag har missat till/från jobbet). Vad tyckte ni? Jag tyckte inte att han "Kenza-rapparen" borde ha gått vidare och det fick mig att tappa hoppet lite för programmet... Får se om jag kommer att följa programmet eller inte. Men jag ger nog det en chans till ikväll...
 
Och ikväll äter jag rester från kalaset. Blåbärstårtan är så sjukt god!!! Recept dyker upp senare (är nog bland den godaste tårtan jag ätit!)
#1 - Anonym

Blir di hemma imorgon med barnen då? Eller hur delar ni upp vab. Tänkte på 48/72 timmars regeln

Svar: Vi får se hur vi gör imorgon. Hon verkar inte vara sjuk alls och vi vet sen tidigare att hon kan lätt kräkas ändå (hon kräks lätt när hon hostar och så). Men vi har alltid en dialog med förskolan om det och lyssnar på dom.
bambi

#2 - dianasdrömmar

Sluta suktas precis vad jag skulle vilja ha nu :) kram Diana

#3 - Nina

Alltså det här med att ha fest-rester i kylen måste väl ändå vara något av det bästa... Jag älskar att äta lyxiga tilltugg och kakor till frukost dagen efter kalas!

#4 - Anonym

Det går att böja upp pippiflätorna på peruken så de står rätt ut som på pippi!

#5 - Maria

Så gulligt med Pippi peruken :) vart kan man köpa den?

Svar: Den finns lite överallt. Jag köpte vår i Allt för föräldrars webshop.
bambi

#6 - Linda

Åhh, ser fram emot receptet på blåbärstårtan!! Mums!