När man är sjuk ska man bli ompysslad

När jag var liten så blev jag alltid väldigt ompysslad när jag var sjuk. Det var varm choklad i sängen, nya tidningar köptes så att jag kunde ligga och läsa, osv. Nu när jag är sjuk så förväntar jag ju mig lite samma behandling men det har inte maken riktigt förstått  ;)
 
Men framför allt så försöker jag pyssla om Zack och Leah lite extra när dom är sjuka. Idag är Leah sjuk. Hon åt ingenting till frukost (det brukar vara en ordentlig varning om att något inte står rätt till) och sen slocknade hon i vagnen på väg till förskolan. Så det var bara att vabba!
 
Men jag har gått och köpte lite av hennes favoritkex och äppeljuice som hon ska få när hon vaknar. Zack brukar få nån tidning när han är sjuk, men Leah har inte riktigt börja intressera sig för tidningar än.
 
Hon håller i sin Herr Nilsson apa som hon fick av finaste Magda. Det är hennes första riktiga present från en "kompis" så hon vårdar den ömt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Hondjur

Aw...Lilla sötnosen! Krya på sig och hoppas ni får en mysig dag trots sjukdom!

Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!
2012-09-20 @ 16:39:47 Blogg: http://blogg.alltforforaldrar.se/mamabeatrice/

Klart man ska bli ompysslad när man är sjuk :)

Ingrid
2012-09-20 @ 20:01:13

Så godt for barna at du viser dem sånn kjærlighet ved ekstra omsorg når de er syke. Snill mamma!
Ingrid :)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet