bambi

När man har barn så får man räkna med att man kan få rosa mattor
 
Igår morse så hände det en liten olycka när Leah sprang runt utan blöja. Så det var bara att slänga trasmattan i tvätten tänkte jag. Kollade tvättråden, ja, 40 grader skulle den klara. Men när jag sen tar ut den så har den blviit ROSA?!? Är det sånt här man får leva med när man har barn - rosa mattor??!?
 
Nee.... tror att jag ska reklamera den (har ju ändå följt tvättråden). Så bökigt bara, vette tusan om vi kommer orka släpa den fram och tillbaka till affären. Så vi kanske får leva med en rosa matta i köket....
#1 - Michelle & GirlZen

Nej fy vad tråkigt!!!
Tycker du ska reklamera den, för fy f*n mattor ska man kunna tvätta!

#2 - DESIGN AND STUFF.se

Snygg blogg du har, älskar verkligen designen :D

#3 - Anonym

Tycke den är snyggare som rosa :)

#4 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Jag hade nog blivit sur, men ändå varit för lat för att reklamera den och muttrar för mig själv varje gång jag tittade på den :)

#5 - Luxxie - Kreativt kaos & Konstigheter

Ojdå, vad skumt att den blev rosa. Det är svårt det där, jag skulle nog inte heller orka reklamera, fast jag borde. Drygt att släpa mattan.

#6 - Jenny - mammaliv i Nashville

Det är så tröttsamt när flerfärgat, färgar av sig! När jag köpt något nytt som är flerfärgat tvättar jag det alltid för sig själv i kallt vatten då jag är så rädd att förstöra andra kläder.
Lite trist att det är så!
Jag tycker dock att mattan var fin i rosa :)

#7 - Longevity - en blogg om hälsa

Reklamera om du orkar men orkar du inte är den snygg ändå :-)

#8 - Mia

Kan rekommendera Colour Catcher, vita ark man lägger i maskinen som suger upp överflödig färg. Perfekt vid tvätt av flerfärgat. Finns på tex ICA.

#9 - dianasdrömmar

Reklamera definitivt sånt där kan göra mig galen....kramar Diana

#10 - Elin

Tvätta bara en gång till så brukar det rätta till sig. Ett tips med trasmattor är att ha i lite ättika när man tvättar så håller dom färgen mycket bättre :)