bambi

Nyhet från Ben & Jerry's - Core
 
Förra veckan fick jag ju ett trevligt bud av en kossa. Kossa hade med sig två presentcheckar på Ben & Jerry's nya glass - Core. Core-glassen innehåller en kärna av glassås i mitten. T.ex. så har Karamel Sutra karamellsås i mitten (och kolaglass och chokladglass med chokladbitar i) och Dough-ble Whammy innehåller chokladsås (och Cookiedough glass och chokladglass).
 
Jag och maken testade dessa igår kväll - någon måste ju utföra detta tunga jobb! Både jag och maken tyckte nog att det var lite för mycket choklad i båda av glassarna. Men det blev bättre när man blandade om glassarna ordentligt och då gillade jag nog Dough-ble Whammy bäst. Tror dock att vi kommer att köpa dom "vanliga" glassarna i framtiden istället.
 
Men just nu pågår en Core-tour där man kan få smaka på dom nya glassarna. Läs mer på deras Facebooksida.
#1 - Åsa

Men herregud.

Hade jag inte sockersug förut så fick jag det nu.
Tack så himla mycket.

*dreglar lite*

:-)

#2 - Hells

Dom ar bagge for mycket alldeles for sota och "rich" madde illa efter att ha atiti och jag gillar sotsaker. Cookie dough ar bast1

#3 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Det är vid såna här tillfällen jag hatar att jag har nolltolerans fram till kryssningen.

#4 - Helena

Ben & Jerry's i mitt hjärta! ;) Jag har bara testat Dough-ble Whammy, men jag tycker den är snuskigt god. Det beror kanske på att min mage inte har någon botten, men jag tyckte faktiskt inte att den var för mäktig... Vermonster är dock fortfarande min favvo!

#5 - Longevity - en blogg om hälsa

Skäms näästan men jag har aldrig testat Ben & Jerry

#6 - Anna/Frostrosor

Gaahhh... det var inte alls smart att ramla in här på bloggen mitt i natten (nästan) och se de där glassbyttorna i ögonen! Jag borde inte äta något mer... nej, jag borde ligga och sova nu!
Kommer drömma sött om glassen! :-)

#7 - Sanna

Hej,

Ska börja med Slanka nu, och när jag googlade på det så kom du upp. Tänkte bara höra om du går på det fortfarande? Har du fått några bra resultat?

Kram Sanna

Svar: Hej! Nej, jag går inte på det fortfarande. Jag tycker nog att Cambridgekuren fungerade bättre och gav mycket bättre resultat.
bambi

#8 - dianasdrömmar

Mums, lät gott.Ang rosa inlägget så gillar E rosa så han har en del rosa tröjor som han är så fin i de andra 2 gillar inte rosa alls men mamman i huset gör :) stor kram Diana

#9 - Anonym

Så gott :) passar mig om det är mycket choklad i eftersom jag är helt galen i choklad

#10 - Anonym

Så gott :) passar mig om det är mycket choklad i eftersom jag är helt galen i choklad

#11 - Emma

Jag älskar Berry White!