bambi

Tävling: Vinn en vinteroverall från Didriksons och Lilla Bebben
 
Kommer ni ihåg den fina vinteroverallen från Didrikssons från Lilla Bebben som jag visade upp i bloggen häromdagen? Nu har även ni chansen att vinna en sån! 
 
Som ni kanske minns så är den så där fiffig så att man kan öka en storlek på den. Den är förstås också varm, vind- och vattentät men andas också!
 
Så nu har ni chansen att vinna denna fina vinteroverall så behöver ni inte oroa er över att ert barn fryser i vinter! Vinnaren får välja mellan en röd eller en blå overall i valfri storlek (mellan 80-130 cl).
 
Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att gilla Lilla Bebben på Facebook och sen lämna en kommentar till detta inlägg. Motivera gärna också varför just du ska vinna! Tävlingen avslutas nästa måndag den 24 september.
#1 - Malin

Har gillat på facebook.

Köpte en Didrikssonoverall till dottern förra året, men blev lite bränd av den nätbutiken jag handlade från. Overallen var felsydd och jag fick tyvärr inte byta den, för att de inte hade fler overaller i lager. Fick pengarna tillbaka och det var visserligen snällt, men jag kände inte alls för att handla från den butiken igen. Så det vore naturligtvis inte alls fel att få en ny, hel overall tills vintern.

#2 - Jennie

Hej!

Självklart är jag med och tävlar om en overall så jag har gillat på fb! Sitter hemma höggravid med en fraktur i foten så leta efter overall till den blivande storasystern känns långt borta... har dock läst om denna overall och varit nyfiken på den så en vinst skulle kännas helt underbar!

#3 - Emma Mamma till Eddie & bebis i Oktober 2012

Har gillat på facebook heter Emma Karlsson

Jag skulle gärna vilja vinna denna då min son är så svår med storlekarna nu och då vore denna kanon som man kan reglera.. Och sen är dom så himla fina med.

#4 - Karin

Har gillat på fb

Är på jakt efter en bra overall åt sonen. Tycker det är svårt. Särskilt att veta vilken stl man ska välja så att den passar hela vintern. Det låter ju hur smidigt som helst att man kan öka en stl! Vill jättegärna vinna denna fina!

#5 - kristin- vivre la vie

har gillat på facebook!

Hoppas på att vinna då jag alltid varit nöjd med didrikssons grejer och då vi ska åka till fjällen i vinter känns det extra viktigt med en overall som håller värme och är bra. Att den växer med barnet är ju kanon då det känns som att vår son alltid har en växtspurt på vinter (och sommar )

#6 - Johanna

Ååh, detta skulle vara en superpresent till vår stora tjej som bara växer och växer så det knakar! Har inte lyckats hitta någon bra overall till henne inför vintern, och denna skulle ju vara heelt fantastiskt att få vinna, så kanske hon till och med kan ha den nästa säsong också?! Håller tummarna stenhårt!

Jag blev gillare 189 på FB. ;)

#7 - Madelene

Har gillat Lilla Bebben på Facebook!

Jag skulle vilja vinna den här overallen så att minstingen här hemma kan få en fin vinteroverall nu i vinter. Hen är nummer 4 i syskonskaran och det blir mycket kläder som hen får ärva och det skulle vara väldigt kul att få vinna denne overall och ge barnet en alldeles ny och egen overall :)

#8 - Matilda Green

JA ! Vilken bra tävling ! :) Har såklart gillat på facebook.
Eftersom bra overaller inte är så billiga så vore det ju suveränt att vinna en och spara en slant som man kan göra nå roligare för. Min snart 5-åring behöver en större overall då han vuxit ur sin från förra vintern. Lillebror har fått ärva hans förra Didriksonoverall som också var en kanon overall !

Den här verkar ju vara toppen då man kan öka den en storlek också, jag skulle välja en röd då det är min son Willes favoritfärg !

Håller mina tummar ! :)

#9 - Madeleine

Jag har gillat på Facebook, Madeleine Nääv heter jag!

Jag skulle så gärna vilja vinna en overall till dottern som fyller 1 år i oktober. Det ekar tomt i plånboken för närvarande och med två barn som ska ha overaller, regnkläder, vinterskor, regnstövlar osv, osv så är inte detta en rolig tid att vara föräldraledig och behöva vända på varenda krona varje månad. Man vill ju också ha det bästa till sina barn, och Didriksson är ju ett märke som osar kvalité. Att även ha denna modellen som växer med barnet är ju fantastiskt, då undviker man ju att behöva köpa en till senare då dottern växer som ogräs och kommer behöva ha två under säsongen.

#10 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Men vilken bra tävling! Jag sitter just nu o kollar på just didriksson till Hugo. Ebba har alltid haft det och jag har vart nöjd, men att köpa TVÅ nya för denna sesång har jag helt enkelt inte råd med, så får hoppas på tur hos dig istället då. =)

Hade jag vunnit hade det blivit en blå i stlk 80! Och jag gillar på fb =)

#11 - Bella

Gillar på fb!

Åh vad jag skulle vilja vinna en riktigt bra overall till vår minsting! Sist i syskonskaran och får då ärva det mesta, tänk att vinna en helt ny! :) Hoppas hoppas!

#12 - Monia - mamma till Tuvalie

jag är med :) Gillar på fb sedan tidigare med namnet Monia Sundgren. Jag skulle vilja vinna så att dottern har en rejäl overall till "senvintern". Nu i höst och början av vintern har jag laddat upp med overall i storleken hon kan tänkas ha då, men dom växer ju så fort så hur blir det framåt januari/februari? Jadu säg det, förhoppningsvis vinner vi en Didrikssons i storlek 80 - den skulle passa perfekt!

#13 - Pia

Har gillat :)

Jag skulle så gärna vilja vinna denna till sonen, vore så himla kul att kunna ge honom en NY overall av (vad jag har hört av andra) BRA KVALITET för en gångs skull :)

#14 - Lilla Mysan

Jag har gillat på facebook!
Klart som korvspad att jag vill vara med och tävla om en overall! Jag har egentligen ingen jättebra motivering till att just jag ska vinna. inte mer än att jag vill att kråkan ska ha det allra bästa och det har jag fått för mig att Didrikssons är. Jag skulle aldrig ha råd att köpa en Didrikssons, särskilt inte som jag just blivit arbetslös. Kråkan har alltid gått i ärvda kläder och overaller. Det vore så himla kul att få ge henne en varm och skön overall som ingen annan än hon har haft innan!
Om jag skulle ha den stora turen och lyckan att vinna, så skulle jag välja en röd i stl 92!

#15 - Sandra

Har gillat på Facebook.

Vi har haft otur med trasiga bilar, vatten i källaren och vi har två barn som växer som ogräs så det vore kanon att vinna en overall! Jättesmidigt att man kan öka storleken så man slipper köpa två overaller för att de vuxit ur den "gamla"! :)

Om vi har turen att vinna så har sonen redan valt ut vilken han vill ha! En röd snygging i strl 100!

#16 - saga

Gillar på fb (saga påhlsson)

En sån här overall skulle verkligen inte sitta fel
För en ny, ja det kostar ju en del.
Min lilla tös skulle nog tycka om den blå
Ja då skulle hon allt må!
Så jag hoppas att turen denna gång är på min sida
så dottern i vinter slipper lida!

#17 - Fröken M

Gillar på FB - Michaela Johannesson

Den här tävlingen är verkligen som gjord för mig !
I våras tyckte jag att jag var super smart som köpte en vinteroverall till Viggo att växa i så att han skulle kunna ha den nu i höst och vinter.

Det jag inte hade räknat med var att sommarens alla glassar måste ha verkat som gödning i vår lille skrutts mage. Han har växt så mycket på längden att det "stora" vinteroverallen slutar på halva vaden på honom..

Med andra ord är han i stort behov av en ny, varm overall till vintern så jag håller tummar och tår stenhårt för vinst... :)

#18 - Jessica S

Gillar! Jag vill gärna vinna en blå till min son. Vintersäsongen förra året avslutades mycket olyckligt med en stor reva i dyra Reima-overallen i samband med ett fall på bar asfalt... Nu behöver han en ny och vad passar då bättre än en fiffig varm, vind- och vattentät overall?!

#19 - Anna

Hej!

Jag skulle vilja vinna overallen till min bästa vän och hennes underbara son. Hon är mitt uppe i en jobbig separation och jag vet att hon ligger sömnlös om nätterna och är förtvivlad hur hon ska kunna klara detta ekonomiskt. Nya fina vinterkläder inte är något hon kommer att prioritera just nu, därför vore det fantastiskt om jag kunde överaska henne med denna fina overall och underlätta lite i hennes vardag.

Tror att en röd i strl 98 skulle bli väldigt uppskattad :-)

Har även gillat på FB

Ha det fint!

#20 - Johanna

Med 2 barn på ur och skur förskola så gäller det att ha en bra overall! Har dock inte köpt några än + att det är väldigt dyrt! Skulle jag vinna 1 overall skulle det vara kanon!:) då har jag bara 1 till att köpa sen ;)
Med vänlig hälsning, Johanna

#21 - jeanettelyckligfruochtvåbarnsmamma

Åh vilken dröm det vore att vinna en så fin overall till lillkillen, han har aldrig fått någon ny overall utan bara ärvda. En röd i storlek 110 eftersom lillkillen älskar rött.

#22 - Mia

Jag har gillat på fb!
Min son skulle älska den röda overallen! Han brukar få ärva kläder från storkusinen och det är blått, blått och lite grått. Lite färg hade verkligen piggat upp, och rött är en härlig färg man blir glad av:) Nu håller jag tummarna!!

#23 - Frida

Har gillat på Facebook :)

Jag har en Leah på 14 månader som ju såklart måste ha en overall till vintern och en didriksson är ju drömmen men då plånboken inte tillåter detta skulle jag bli överlycklig om jag vann!

Om jag vann skulle jag vilja ha en röd i storlek 80 :)

#24 - Emilie

Hej!
Är glad att jag gillade sidan på facebook! :)
Jag är inte bra på att motivera varför jag förtjänar att vinna mer än nån annan, men ja, det är väl för att jag vill ge mitt barn allt allt allt, eftersom vi äntligen äntligen (snart) HAR ett barn :) Hade valt ha en sån supersnygg röd i storlek 80!

#25 - Maria Kilbrandt

Gillat på fb.

Jättefina overaller som tål mycket bus och väder och vind. Hoppas på mycket snö denna vinter så det kan bli mycket pulka och snowracer med mina små killar.
Min Elliot önskar sig den röda overallen i storlek 110 av tomten (lilla bebben och didrikson ;))

#26 - E.K - Mamma till Alicia och Simon

Har gillat på FB (Elina E-K), Vår ekonomi har inte sett så ljus ut på ett par månader, barnen kommer alltid i första hand för oss, kläder, skor och annat som hör till, och då får vi oftast inte råd till oss själva. Att vinna en sådan skulle underlätta väldigt mycket, då vi kan lägga en slant på oss vuxna istället. Kanske köpa en ny jacka till mig och slänga min halvtrasiga som jag har haft i 3 år nu. Och min busiga dotter som så gärna är ute i alla väder behöver bra och tåliga kläder, och det kostar ju oftast mer med kvalitet :)

#27 - KarinM

Hej! Jag har gillat på facebook! Jaa... varför just vi skulle vinna? Kanske för att jag har fyra barn att ordna vinteruppsättningar till? Jag skulle vilja vinna en röd till min minsta kille. Han är 98 cm lång så då kanske man kan våga sig på en 104 om det går att använda den i två storlekar? Håller tummarna nu!!

#28 - jenny

har gillat.

Vill vinna denna till min yngsta son, för att storebror har en och jag helt enkelt inte har råd, som ensamstående, att köpa en till lillen med. Han har nyligen börjar på dagis och behöver en riktig overall.

#29 - Martina Sköld

Med jag som börjat plugget igen (pluggar syrra på universitet) och en sambo som fick veta i torsdag att han ska sägas upp pga arbetsbrist skulle det vara guld värt att få vinna en varm/snygg/praktiskt overall som didriksson har till vår 1,5 åring!!! Jag känner att turen varit hård mot mig och sambon ett tag men om vi vinner kanske den vänder! :) gillar såklart Lilla bebben på favebook!

#30 - Emilia R

Roligt med tävlingar!

Ja sku gärna vilja vinn overallen te sonen då de här upp i norr ä se kallt å han väx se he knaka :)

Ha en bra dag Bambi!

#31 - Sofia Wickström - mamma till Liam 2.5

Hej! (om de blir skickat dubbelt i mitt namn nu så ignorera denna, min telefon vill ej samarbeta)

Åh, skulle så gärna vilja vinna denna till min son, han bara älskar en overall som vi har provat ut. Det skulle även underlätta vår ekonomi massvis då vi sparar och sparar för att få ihop handpenning till en större lägenhet. Jag och sonen håller tummar och tår nu! :)

Vill också tacka för en underbar blogg, har fått massor av tips från dig när de gäller genusdebatterna i skolan (läser till förskollärare).
Kram/ Sofia

#32 - Fanny

Åh, vilken bra tävling! Hoppas att jag vinner! Vi letar efter en vinteroverall till vårt barn men det är så himla svårt att välja. Därför skulle det vara skönt att få den här och slippa fundera mer på saken. ;) Har gillat på Facebook.

#33 - Jessica

Åhh en vinteroverall skulle jag verkligen vilja vinna :)
Som student blir det dyrt att köpa vinterkläder till sonen. Man vill ju inte att han ska frysa så man vill ju helst köpa det bästa till det bästa man har :)
Gillar på FB.

#34 - Elin Hällbacka

Gillar lillabebben på fb! :)
Om jag vinner skulle jag bli så glad! Det skulle hjälpa ekonomiskt, och istället för att lägga pengarna på vinteroverall så kunde det bli en extra julklapp eller två i år till barnen! :)

#35 - jennie

Hej!

Vill gärna vinna vinteroverallen. Har inte köpt någon till sonen ännu, har svårt att hitta någon som är bra.
Har gillat på fb!

jennie

#36 - Carola

Har gillat! Jag vill vinna helt enkelt för att vi inte har råd att köpa en ny overall annars. Sambon pluggar fjärde året nu och jag är hemma med vår dotter som fyllde 2 år, igår faktiskt :) Så det är snåålt nu :( Hon får nästan bara ärvda eller begagnade kläder och det går ju hur bra som helst, men visst skulle det vara kul att kunna ge henne något nytt någon gång också! Skulle isåfall vilja ha en blå, hon passar bra i det!

#37 - Dessie

Gillar på fejjan under Dessie Borgström :)

Åhh vad jag vill vinna! Hade velat ha en röd till min hjärtetjej. Hon är opererad men ännu inte frisk, men det finns inte en själv som kan ana att hon är sjuk. Livligare och vildare unge får man leta efter :D Och när snön kommer, ja då ser man knappt röken av henne och hennes pappa.. för dom åker pulka, har snöbollskrig och bygger snökojor dagarna i ända! Själv kan jag bara vara med en kort stund på grund av min ledvärk.
En röd, ja det hade varit bra på grund av att det är en könsnutral färg.. så kan lillebror ärva sen! :)
Märket är bra! Och det är A & O när man ska leka lääääänge i kall snö :)
Hoppas!!

#38 - Jenny

Hej! Har gillat på facebook :)
Åh, att vinna overallen skulle betyda så mycket. Jag blev lämnad som nyförlöst, en nyfödd och en 1,5-åring. Dom är idag 1 resp 2,5 och det här blir första vintern med "ensamekonomi" där allt ska köpas och fixas inför dagisstart (dagis med mottot; det som kan göras inne kan man lika gärna göra ute), kommande kylan, slask mm... En underbart fin och varm overall som dessutom går att göra större och på så vis räcka hela säsongen vore guld värt. Eftersom det är så pass tätt i åldrar finns i stort sett allt till minstingen men till stora är det värre, en blå i storlek 98 vore fantastiskt! Håller tummarna :)

#39 - Camilla W

Gillar på Facebook sen förut :)

varför jag vill vinna? Tjaa... varför inte? ;)
Är höggravid och har en busig nästan-tre-åring, känns inte som läge att ut och jaga overall just nu! Vill helst föda på sjukhuset och inte i nån affär :)
Och ny overall är ettabsolut måste då lilla fröken växer som ogräs....

Hoppas på tur, helt enkelt :)

#40 - Jessica Hellström

Gillar på FB (Jessica Hellström)

Vill att min son ska vara varm och skön i vinter, även när det är skoterutflykter, pimpelfiske eller snöoväder. Didrikson är helt klart bästa märket, har testat kläder därifrån förut och varit supernöjd, så en blå overall skulle vara guld i vinter!

#41 - EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag är gärna med och tävlar. Har hört så mycket gott om Didrikson men inte haft någon förut. Vore så skoj att prova. Sonen är ute mycket på dagis så en bra overall är A och O.

Gillar Lilla Bebben på FB, Anna Karlsson

Har delat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/09/17/overall-249/

#42 - Anna

Gillar på Facebook:-)
Skulle passa oss bra att vinna en overall till minstingen som nästan alltid får ärvt av brorsan. Och de här året passar inte ens hans gamla så får leta runt efter en bra men billig Dessutom skulle de va kul att testa didriksons.

#43 - Mari Skalman Suominen

På Facebook Lilla Bebben gillat och delat,
till mina vänner tävlingen meddelat,
Jag hoppas att du hör min bön,
för jag har inte råd med föräldralön,
köpa vinteroverall av högsta kvalité,
Loppmarknader och auktioner måste jag se,
om lillen ska varma vinterkläder ha,
det kan dock vara bra,
det bästa vill jag till mitt barn ge,
tuff, skön overall av hög kvalité,
Didriksons tänker på den lilla kroppen,
därför är deras plagg toppen!
den blåa overallen vart en favorit,
som tål vatten, vind, kyla och slit,
mjukt fleece, extraförstärkt och skyddar mot skav,
Didrikson möter med briljans föräldrarnas höga krav!

#44 - Mari Skalman Suominen

På Facebook har jag Lilla Bebben gillat och delat,
till mina vänner tävlingen meddelat,
Jag hoppas att du hör min bön,
för jag har inte råd med föräldralön,
köpa vinteroverall av högsta kvalité,
Loppmarknader och auktioner måste jag se,
om lillen ska varma vinterkläder ha,
det kan dock vara bra,
ibland det bästa jag vill till mitt barn ge,
tuff, skön overall av högsta kvalité,
Didriksons tänker på den lilla kroppen,
därför är deras plagg toppen!
den blåa overallen vart en favorit,
som tål vatten, vind, kyla och slit,
mjukt fleece, extraförstärkt och skyddar mot skav,
Didrikson möter med briljans föräldrarnas höga krav!

#45 - Åsa

Den äldsta ser ut som en überlångbent giraff och LillSmurfen har växtspurter som gör mig gråhårig.

Åh, vad underbart det skulle vara att kunna stoppa ner all storleksångest i en låda, låsa locket och kasta nyckeln i sjön...

För detta måste ju vara den smartaste overallösning jag hört talas om.

Oj, vad jag vill vinna.

#46 - Lone

åh vad jag vill vinna en röd stl 100. älskar både märket och din blogg! det vore så häftigt att vinna en sån här tävling, jag skulle bli jätteglad!

#47 - Emelie med Hugo&Vilma

Å, du har sådana BRA tävlingar hela tiden! Jag har gillat på FB.

Önskar vinna en overall till vår superaktiva storebror Hugo som behöver en riktigt bra overall för att klara vinterns alla bus.

Hoppas på tur denna gång!

#48 - Anna mamma åt Victor

Vilka fina overaller, har gillat på facebook med mitt namn Anna Österlund, och skulle jätte gärna vilja vinna en overall då min son just nu bara har en passade för halva vintern :/ men då man bor här uppe i norr så används ju overallen nästan fram till midsommar :)
Å den blåa skulle passa min son perfekt :)

#49 - Lina Eckerström

Gillar sedan innan på facebook - Lina Eckerström.
Ja vinteroverall, detta ångestladdade beslut. Ja iallafall för mej. Dottern behöver nåt riktigt bra då hon mest är nere på marken och kravlar och leker rövare. Didriksons overaller har jag hört riktigt gott om. Kanske att ni vill ta detta stora beslut ifrån mej och bara ge mej en.. så kan jag gå på nästa stora beslut ;)

Ha en finfin kväll.

#50 - Emeli

Gillar!
Jag skulle vilja vinna för att min dotter är ute nästan hela dagarna hos sin dagmamma, så hon skulle verkligen behöva en ordentlig overall :)

#51 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Jag har gillat på Facebook!

Jag skulle vilja vinna en overall för att förra året var jag tvungen att köpa två overaller, min son växte så groteskt mycket. Vi hade också två par vinterstövlar, och om jag skulle kunna reducera kostnaden liiitegrann med att få en overall som man kan utöka en storlek så skulle jag kunna slappna av och investera i ett par fotriktiga varma skor. Dessutom har han börjat på ny avdelning, där fröknarna är helt tokiga i att vara ute (och min son älskar det) så då behöver han en solid grej!

#52 - Kim Falkenstrom

Jag vill vara med och tävla.
Jag fyndade en overall till sonen i somras, var sådär galet nöjd som när man gjort ett riktigt klipp. Så glad att jag glömde påsen med overallen på tåget hem. Upptäckte det en kvart efter att jag stigit av tåget men då va det redan kört. Vinner därför gärna en ny.

Gillar på facebook.

#53 - Linda

Börjat fundera på ny vinteroverall till dottern och när jag läste ditt inlägg om denna Didriksons overallen blev jag riktigt sugen på att klicka hem den. Tyvärr är den slut i lager i stl 110 enligt Lilla Bebbens hemsida men det kanske finns hopp här??? ;) Hoppas på tur! Kram från lilla jag

#54 - Emma - williams mamma

hej jag vill vara med

*Gillat på fb
*Jag vill vinna den blåa overallen storlek 110 till min son på 3 ½ år gammal, han springer och vi är mycket ute på utflyckter på dagis, och vardagar med hundarna.
Overallen skulle passa så bra in till hans nya vintervantar och kouma skorna som vi köpt. men varm overollen fattas ännu =)

*länkat: http://lifeofhjorth.blogg.se/2012/september/overall-249.html#comment

Vi håller allt tummarna

#55 - Alexandra

Jag är gärna med och tävlar! Gillar på fb, Alexandra tkauc

#56 - Carola

Har gillat på fejan!

Båda våra döttrar är sådana som rör sig mycket, de klättrar i träd, "berg" och sådant, de åker kana vare sig där finns någon snö eller ej... allt detta leder till att de sliter kläder som jag vet inte vad. Det skulle vara kul att se om en sådan här overall skulle klara en hel vinter hos oss, ingen annan har klarat det förr... det brukar gå två till tre uppsättningar per vinter, vilket inte blir direkt billigt... men samtidigt, jag är så himla glad över att våra ungar busar, att de har kul och verkligen njuter av livet och barndomen!

#57 - Sofia

Gillar på Facebook!

Självklart vill jag vinna en sån här fin overall
till min *PRINS*

Kram Sofia

#58 - care69

Jag är gärna med!
Sitter just nu och surfar runt och letar efter vinterkläder åt sonen. Blev lite förälskad när jag såg Zack i den röda overallen i bloggen. Den skulle bli jättefin på min son. Han behöver nytt då han växt ur båda uppsättningarna vinterkläder.
Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/09/24-sept-vinn-vinteroverall-fran.html

#59 - dianasdrömmar

Klart jag vill vara med, gillar lilla bebben på fb och lilla O skulle gärna vilja ha en alldeles egen ny fin blå overall istället för att ärva av sina brorsor kram Diana

#60 - mathilda

Gillar på fb och hoppa på massa tur! Här i norr behöver vi rediga vinterkläder och jag har hört att det är just det Didriksson är! Dock har plånboken inte tillåtit mig att pröva än...

#61 - Emma andersson

Oj vad roligt!
Jag är supergärna med och tävlar om en overall. Har bara hört positivt om didriksson och det hade varit kul att låta barnen/et testa overallen och se om den är så bra som alla säger:).
Har gillat på FB

#62 - Tracy Thudin

Hej!
Den här fina overallen vill jag jättegärna vinna! (precis som alla andra som kommenterat) köpte en (vad jag trodde var-) ordentlig overall på tradera. Den var jättefin och verkade jättebra, så jag la ner ett par hundralappar i den. När jag äntligen fick hem den visade det sig att den hade en stor lång reva över benet och rumpan, och att den dessutom var i fel storlek. Säljaren försvann spårlöst när jag försökte höra av mig, tradera kunde inte hjälpa, och det var bara för mig att kasta overallen och börja spara igen. Nu finns det dock inte många kronor kvar till en ny overall så att vinna den här vore helt underbart!
Då skulle jag äntligen kunna längta till vintern som jag brukar istället för att gå runt och hoppas att den aldrig kommer!
Kram på dig.

#63 - Jenny

Å, precis vad jag funderar på nu... en röd overall vore perfekt till vår dotter. Efter otur i tre, måste väl turen komma till oss!!

#64 - Malin

Jag vill gärna vara inne och mysa,
men Prinsen min vill gärna vara ute och leka.
I en snygg Didriksons slipper han frysa,
och jag följer med ut utan att tveka ;o)

#65 - Sarianne

En helt perfekt tävling för oss, har ett enormt problem med vinterkläderna i år. Har köpt två sett det ena är perfekt i storleken nu (misstänker att det kommer bli för litet) det andra ser ut som att hon är ute och går med storasysters kläder. Är rätt trött på att lägga pengar på vinterkläder just nu men skulle behöva ytterligare en i storleken mellan de jag redan köpt. Har du hört förr att vinterkläder är rena rama djungeln? :)

#66 - Maria

Gillat på Fb: Maria Berglund

Mina minsting på 16 månader kan inte ärva storebors overaller då de inte alls vill tajma storleken efter säsong ;) Jag har just börjat studera efter min förldrarledighet då jag läst för länge får jag inte ut nästan några pengar alls. Att köpa två nya overaller, två nya vinterkängor och allt annat tär på en tight buget. Att få vinna en overall hade gjort väldigt stor skillnad för oss! TACK!!

#67 - Helena Lindgren

Jag är med

Gillar på facebook sedan förut under namnet Helena Lindgren

Min systerdotter Lea bara växer och växer snart har hon inget alls att ha på sig. Och det är ju inte alls lång tid kvar till vintern självklart ska hon få en lyxig overall.. Hon som är så duktig och har nyligen börjat förskolan hade slagit in denna i en liten överaskningspresent. Om som nästan nybliven storasyster så är hon värd detta. Håller tummarna att jag får överaska henne.

Kram

#68 - Madde - Trucker Mamma Madde

Klart jag är med. :)

Gillar sen innan på fb, Madelen Jansson.

Jag skulle vilja vinna en overall till sonen för jag tycker det är så otroligt toksvårt att hitta en bra overall som man känner att man kan lita på - att den håller både värmen inne och vätan ute.
Vi har inte provat någon Didrikson overall så skulle vara lite extra kul för att se om vi blir så där extra kära och vägrar ha något annat i framtiden. ;)

Håller tummarna.

Kramar.

#69 - Jennie G

En ny overall till lillebror som annars alltid ärver storasyster hade varit roligt! En bra overall är nödvändigt då vi i södra Sverige oftare har slask än snö.

#70 - chanette a

* chanette andersson gillar på fb

* vill vinna en blå i stl 130 till min lilla buse Kewin.han ÄLSKAR att vara ute och med denna kan han vara ute hela vintern o leka utan problem och hjälpa sin styvpappa skruva på bilar utan att frysa.,.

#71 - Ida B

Hej!

Har länge gillat på fb (Ida Banck)

Jag hoppas vinna till lillasystern som alltid får ärva efter sin storasyster. Hade varit kul om hon fick en overall som hon blir den första att inviga.

Mvh
Ida B

#72 - Josefine, Blåeld

Jag gillar Didrikssons produkter och har själv bland annat jacka/byxor därifrån - nu börjar det bli dags för fyraårige sonen att bli vinterrustad och jag väljer gärna en Didrikssonsoverall åt honom. Det behövs rejäla saker eftersom han går på friluftsförskola och spenderar mycket tid ute!
Har gillat på FB!

Hoppas på tur!

#73 - Bee

Den här tävlingen kommer som en skänk från ovan! Jag har våndats och våndats så över hur i hela friden jag ska kunna införskaffa en vinterutrustning till dottern i år. Du är säkert trött på martyrhistorier så jag ska inte dra någon långdragen story, men om jag skulle vinna så skulle en sten fala ner från mitt hjärta, helt ärligt så sitter jag och skriver detta med en tår brännandes bakom ögat, en lyckotår, för bara tanken på att få klä min dotter i en ordentlig och ny overall får mig att gråta en skvätt av tacksamhet och glädje. Jag har inte facebook men jag ber min svägerska att gilla Lilla Bebben i mitt ställe! Hoppas det går bra. Vilket fint initiativ av Lilla Bebben förresten och roligt att du samarbetar med dem Bambi och skapar en tävling! Allt gott!

#74 - Lina

Åh vilken toppen vinst! O har precis börjat på en ur och skur förskola och overall inför vintern är mitt nästa mission!!! Skulle ju bara vara en dröm om jag vann en åt honom! Färg spelar egentligen ingen roll! Helst blå! Hoppas hoppas :) ur å skur kräver ju lite mer engagemang som förälder!

#75 - sophie

hej! jag gillar redan på fb! jag hoppas vinna en till min 3e lilla tjej som ska börja på dagis om två veckor:) så vet jag att hon är varm och gosig även om jag inte är där:(

#76 - Hanna

Har gillat på facebook..

Vore inte fel att vinna en overall så man sparar in pengar på en overall..=)

#77 - madde

Har gillat på FB Madelene Elisabeth Jacobsen

ÄLSKAR Didriksons, dottern hade en förra året som jag fyndade i år kommer nog inte budgetten hålla för det då vi nu har 2 st barn som ska göras redo för vintern så det skulle ju sitta fint om jag istället kunde få vinna en till tjejen:) Hon hade en lila förra året och tänkte att nu skulle hon få en blå....hon passar så fint i ALLA färger så det är ju kul med omväxling!

#78 - Thina

En overall i blått till min lilla tjej :) skulle sitta fint. Jag skulle ta en storlek i 110 så att hon även kan använda den nästa år då Didriksson är den overallen som håller länge :)
Har gillat på Facebook

#79 - Anna Larsson

jag vill vinna en overall från didriksson helt enkelt för att det är dem bästa overallerna , har haft deras ytterkläder till mina barn i alla år , i år så behöver bädde barnen nya vinterkläder och skor , så om jag vann en overall hade det varit skönt !

#80 - Marlene W

Denna vinter har jag två barn att planera inköp åt och jisses vad det blir dyrt! Dottern ligger mitt i mellan två storlekar och det är så svårt att hitta en overall som varken är för liten eller för stor. Jag vill ju att hon ska kunna röra sig bra i den då hon fortfarande är liten och det är nog klumpigt med mycket kläder på sig då! Den här overallen verkar ju otroligt fiffig när man kan lägga på en storlek. Skulle lätta lite på ekonomin då man slipper köpa två olika storlekar som jag just nu funderar på! Åhh vad roligt det skulle vara att vinna... Håller tummarna! :)

Har gillat på Facebook - Marlene W

#81 - caroline

har gillat på fb :)

Som ensamstående och förtidspensionär så är vinterkläderna en stor utgift... Jag har underbara vänner som låter min dotter ärva kläder från deras barn, så det går ingen nöd på henne, men tänk att för en gångs skull få ett helt NYTT plagg, som bara är hennes!
Både hon och jag skulle bli överlyckliga... :)

#82 - sofia

hej.
jag gillar på facebook.
jag blev ensamstående med min son när han var 7 veckor. pga att pappan var otrogen. För att slippa be honom om pengar till vinterkläder så hade det varit toppen att få vinna en blå i storlek 80

#83 - liselotte

Är supergärna med och tävlar om denna fina overall, gillar sedan tidigare på facebook, liselotte andersson. Skulle vara fantastiskt om jag kunde få vinna denna overall till mitt barnbarn. Min dotter är ensamstående och deltidsarbetande, så denna vinst skulle underlätta vinterhandlandet ( av kläder till Hugo) avsevärt för henne. Hoppas nu verkligen att jag har turen på min sida i denna toppentävling!

#84 - Agnes Åsberg

Jag har gillat med namnet Agnes Åsberg.

Den kalla årstiden är nu här, och jag som många andra håller mitt barn väldigt kär.
Jag vill inte att min Elvin ska frysa, jag vill att han ute på gården ska lysa!
I den kan han även länge växa, eftersom storleken den kan man flexa.
Overallen håller Elvin torr och varm, den har även sin egna lilla charm.
Jag hoppas stenhårt på att vinna, så nu är jag en mycket förväntansfull kvinna!

#85 - ellenojag

Gillar på FB, (hanna nikka)
Vi har fortfarande inte köpt ngn overall till Ellen, velar fram och tillbaka och hittar ingen "perfekt" den ska ju både vara skön, smidig, varm, torr och gärna snygg också, Tror nästan den här upplever alla de kraven, PLUS att lillebror kan ärva den sen ;) nu håller vi tummarna!
KRAM

#86 - Martina

Eftersom mina barn nu skall börja på en friluftsförskola och därmed kommer vara ute myyycket mer (jippi) så är det viktigt att de är varma och rörliga. Extra overaller är också ett måste så det vore underbart att vinna en!!

#87 - Ingrid - Mamma till Zelda

Jag är jättejättegärna med! Jag är inte så bra på rim och sånt, men en motivering kan jag nog bidra med :)

Jag gillar dem sen tidigare på FB (Ingrid Polly)

Dagarna före jul så blir vår tjejja 1,5 år, så det blir med andra ord hennes första vinter som hon kan vara ute och leka i snön! Det här med overaller är verkligen en djungel, men jag har hört och läst att just Didriksson skulle vara det bästa! Och vem vill inte ha det bästa till det dyrbaraste man har? :)

Nu håller jag och lilla våra tummar hårt och hoppas på en varm och skön overall för allt vinterlek! Kram, Ingrid och Zelda

#88 - Idah

Men jösses vilken bra tävling!! Skulle bli så himla glad om jag vann.. eller ja.. Lilla max blir nog gladare då han kan ut å röjja loss i snöhögar å göra vattenpussar i ruskväder med en supersjysst overall som tål mer lek å stök än de flesta... mycket fiffigt påhitt med att den går att göra större måste jag säga :-) vi håller alla tassar å tår på turen här hemma!!

#89 - bitskemma

jag e med=)
gillar på fb- emma roos
och länkade i min blogg http://bitskemmatavlar.blogspot.se/2012/09/overall24sep.html

klart lilla donnan skulle älska en didriksson overall, vem skulle inte det!! lika bra och vara rejält rustad inför vargavintrarna som är nu för tiden;(om hon dessutom kan ha den hela vintern trots att hon e emellan två stl vore ju toppen!!

#90 - ★ Katta - Mamma till Bell, Mell & Nova ★

Jag är med och tävlar.

GILLAR PÅ FB - Katta Markowska

Skulle vilja vinna en overall till min son. Han fyller 3år den 7e Oktober så detta hade varit en toppen present.

#91 - Cattis - mamma till Adrian och Alfred

jag är med! gillar på fb-catharina ottosson

skulle vilja vinna en overall till yngsta sonen. vi hade hoppats på att slippa köpa två nya det här året, att lillebror kunde ärva storebrors från förra året. nu när vi provade den så är den alldeles för stor :/ så han är verkligen i behov av en ny.

#92 - Maria

Då denna mamma haft sin vinterjacka i 5 år, så med en mindre overall (har 2 barn) att köpa så kan jag unna mig en ny jacka med gott samvete. :0)

#93 - Therese

Hej!! Ja har gillat på Facebook och vill självklart vinna bästa overallen. Har uteslutande kört med didrikssons höst/vinter/vår kläder nu när den stora går på dagis, utmärkt kvalité. Nu när man har två hjärtegull att hålla varma om vintern vore det mycket uppskattat att vinna en overall till den stora, så att det inte äter upp plånboken fullständigt!!!

#94 - Jessika

Hej,

Jag har gillat på FB.

Det vore jätte kul att få en ny och fin overall till våran minsting som "alltid" ärver allt av sina två äldre bröder.

#95 - Michelle & GirlZen

har aldrig testat Didrikson overaller, skulle vara toppen att få chansen.
I år måste alla kläder köpas och två i samma storlek då barnen växer som ogräs och sliter på alla kläder.
SÅ en röd i storlek 120 skulle vara toppen

Gillar så klart på Facebook

KRAM

#96 - Anna - Med Alvora i famnen, en framtid av spänning

Gillar på FB som Anna Vikström!

Skulle vara toppen med en riktigt bra vinteroverall nu när kylan snart är här. Första vintern då overallen faktiskt kommer bli viktig. Förra låg hon inne i vagnens varma skydd, det kommer inte ske denna vinter.

Så för att guida en ovan overallshoppare till det bästa på en gång skulle en röd i stl 86 vara suveränt!

#97 - Lotta m nio

Jag är med!

Gillar på fejjan, Lotta Sundin

Vill så gärna ha en riktigt varm och fin overall till ett av mina barn, Sofia, som snart fyller fem. Hon har torr hud o torrt sprött hår som inte riktigt vill växa. Läkaren tror att hon nhar brist på något, vad vet de inte ännu... Men detta gör oxå att hon är väldigt frusen av sig, är ständigt kall, och just där för känns det viktigt att hon får en overall i vinter som klarar långa utomhustimmar på dagis =)

Hoppas på tur o håller alla tummar o tår!

#98 - Kristin

Har nu gillat på Facebook!

Vill såå gärna vinna denna! Dottern fick en Didriksson overall som nyfödd och den var verkligen underbar, sen har vi tyvärr inte haft råd med ngn ny då sambon varit arbetslös hela tiden. Så att vinna en ny, nu lagom till hennes 3-års dag den 6 oktober vore fantastiskt!

#99 - Katja

Gillar på fb :) Vill såklart vara med i tävlingen!

Oliver har ingen overall än och jag står och velar på vad jag ska köpa för någon åt honom. Han själv har bara ett "krav", att den ska vara röd! Hans favoritfärg som han klär så fint i. Vet en blivande tvååring som skulle bli överlycklig över vinst. Hans mamma med :).

#100 - anna-maria

Vilken bra tävling!
Vill självklart ha en didrikson till dottern, vi har haft det till våra barn och varit så nöjda!. provade fjolårets och den är precis, så vore kalas att få utöka garderoben med en rymlig och växavänlig overall och kunna ge vår gamla vidare så fler får glädje av den :)

#101 - Johanna

Är självklart med och tävlar :-)
Vore toppen att vinna en overall åt dottern så slipper jag ha beslutsångest!

#102 - Celine - Aspergers & gbp-opad 11/9-12

Jag har gillat på facebook [Celine Naminah] och jag tipsar om tävlingen här: http://phantazia.blogg.se/2012/september/overall-24-september.html

Motivering:
Yngsta sonen min,
har vuxit ur overallen sin.
Overaller är lätta att ta på,
att leka, hoppa studsa och att gå.

Till termobyxor och jacka,
med stort nej han tacka.
Till overall säger han ja,
då tycker jag det är vad han skall ha.

Om den skall vara röd eller blå,
får jag vid vinst fråga honom då.

#103 - Kristina Engström Kling

Inte svårt att motstå en tävling där vi kan vinna,
för varje sparad timma
ger mer tid för lek o spel, puss o kram
o det är skönt att slippa leta
om man Hjalmar heta
för då vill man bara mysa med familjen

#104 - Jenny

Har gillat på fb :)

Skulle gärna vilja vinna denna overall då vi har det väldigt tufft ekonomiskt och Nicolina är i en period då hon växer så de knakar :) Det är ändå så mkt utgifter nu och hela garderoben måste bytas tidigare än vi trott så att få vinna en overall hade gjort så mkt.

Att jag dessutom är kund hos Lilla bebben annars och älskar deras sortiment gör ju att önskan att vinna just DENNA overall blir ännu lite större ;)

#105 - Mollys och Noels mamma :)

Gillare nr 269 på fb :)

Vem hade inte velat vinna en sån fin overall?!
Och med flera barn är man ju tacksam för lite hjälp med såna utgifter. Jättefin overall som hade suttit fin på min söta dotter ;)

#106 - Hanna

Jättefin och så smart overall! Med en snabbväxande tvååring vore en sån perfekt!

(jag har gillat på fb :-) )

#107 - Jessica

Har gillat på facebook.
Min son Lion skulle bli jätte fin i en overall från Didrikson :)

#108 - Annica

Jag vill vinna för jag ska ge bort den här som present till min pojkväns syster ;D perfekt present tycker jag!

gillar på fb, Annica Nilsson

#109 - Pappan Anders

Jag är med :-) En snygg vinteroverall skulle min son behöva när vi rejsar i backarna i vinter. Vem vill ha ett barn som fryser och är blöt? Inte jag!
Gillar på fb; Anders Nson.
Nu håller vi tummarna, stora som små och hoppas på tur.
Ha De!

#110 - Sara

Trogna Didrikssons användare är mina barn små,
Dom har haft varje färg från röd till blå,
Funktionell,slitstark,praktisk och snygg,
jag kan känna mig lugn och trygg,
att mina barn har det allra bästa
det slår det mesta!!

#111 - Carina

Skulle naturligtvis vara trevligt att vinna en overall till lilltjejen. Tycker väldigt mycket om Didriksons och har har mycket av det till dottern men med en ny bebis på väg om 2 veckor så hade det varit skönt att slippa köpa och kanske vunnit en overall istället.

#112 - Sofie Wallerström

Vill bara ha! Så snygg och praktisk overall! Lilla tjejen får arvegods till vintern men min stora tjej behöver verkligen en ny overall. Hon älskar att vara ute och sliter hårt på grejerna. Inte alla märken håller för alla väder och utomhuslekar, men denna tror jag skulle klara det. Har gillat på fb också, såklart!

#113 - Marie Karlsson

Har gillat på FB!

Som föräldraledig mamma är kassan skral,
om vi vann en overall skulle lyckan bli total!!
Så nu håller jag tummarna och ber en liten bön
så kanske sonen kan få bli både snygg och varm i snön:)

#114 - Fridah Caroline Udén

Åh, vilken bra tävling måste jag säga! :) Självklart har jag gillat på Facebook oxå som man skulle göra :)

Jag skulle självklart vilja vinna denna tävling, vore alldeles super då jag har en 10 månaders kille som bara växer och växer.. Han har redan 80-86 i kläder och jag undrar hur det bara kunnat säga "poff" sådär, för det var ju inte längesen han hade 56 tycker jag :) Hoppas på vinst så jag slipper att eventuellt få köpa 2 overaller denna vintern...

Jättefin blogg förresten :) Ha det så bra!

Kram Frida & Hugo :)

#115 - Petronella Johansson

Hej! Gillat på facebook, Petronella Johansson :)

Köpte en Didriksson overall från Lilla Bebben förra året och tyckte den var helt suverän! Plockade fram den igår för att prova men den är till min stora sorg för liten för tjejen i år. Studerar just nu så inköp av en ny är ju inget jag jublar åt direkt. Så jag skulle så hemskt gärna vinna. Håller tummarna stenhårt! Hej :)

#116 - Ann-Helen Falegren

Vill gärna vinna en didriksons overall, har 5 barn och de behövs alltid kläder. Bor högt upp i norr där vi har snö största delen av året. Att den går att reglera i stl är ju så himla bra, det innebär att fler av barnen kommer kunna använda den :)

#117 - Susanna R

Självklart har man gillat på fejjan, bara älskar didrikssons overaller....tror inte man behöver kommerntera det ngt mer

#118 - Madde

Självklart är jag med och tävlar. Gillar sidan på facebook. Har aldrig haft didriksson, bara Reima, så att få pröva en sån skulle vara intressant.

Mvh
Madde

#119 - Xandra

Åh vilken snygg overall! Den skulle min son hålla sig varm i hela vintern och kanske även nästa! Han fyller 1 år nu den 21:à och kommer skolas in på måndag 24:e. Har en äldre dotter också och har som föräldraledig använt varenda liten krona till att fylla på garderoben med nya höst kläder (vanliga och ytterkläder) då de växt under sommaren. Och sonen behöver nytt av ALLT då han börjar fsk! Så nu har det fixats galonställ + fleecefodrat och skalkläder till dem båda, bara vinter outfiten kvar... Haft Didriksons tidigare till dottern och varit supernöjd!!! Snälla... Skulle vara kul (och chockande) att få vinna en tävling...

#120 - Nathalie Rundqvist

Jag vill vinna en Didriksson overall till en av mina döttrar.
En av anledningarna (förutom att dom är Superfina & passar vårt klimat här uppe i Luleå) är att jag varit sjukskriven pga en kronisk sjukdom jag lider av. Detta gör att det inte klirrar så fett i kassan just nu. Att vinna en overall skulle göra min dotter glad och framför allt göra mig lättad!

Jag håller tummar & tår!

: )

#121 - Linda Kohn

Åh, vinsten av denna fina overall skulle verkligen kännas underbar! Vi har tre fina pojkar och med tre fina pojkar kommer också behovet av att köpa tre par bra skor eftersom inget par kunde ärvas vidare, tre par handskar och några extra par, tre par mössor...osv..osv. Vi ska också ekipera tre pojkar med vinterkläder eftersom detta år inte erbjuder klädarvegods i efterföljande led och det vore så skööönt att bara få vinna en superfin overall till minstingen så att budgeten kanske kan låta lilla mamma (jag)köpa en jacka till sig själv. Efter tio år med samma jacka finns det ett enormt behov av en ny! Jag hoppas, hoppas, hoppas på en overallvinst!

#122 - nimone

Skulle jättegärna vilja vinna en till min son som är i behov av en ny overall, aldrig ägt en didriksson så de skulle att pröva. Sen kan lillasyster ärva.

#123 - Hanna Johansson

Självklart vill jag vara med och tävla om denna fina overall, och jag 'Gillar' Lilla Bebben på Facebook. Jag köpte en overall på rea tidigt i våras, som min yngsta dotter skulle ha vintern som kommer. Hon har dock inte vuxit så mycket som jag beräknat, så när jag provade denna overall för några veckor sen insåg jag att den nog är lagom till våren istället. Så det skulle jag vara hur bra som helst om man vann denna fina, så kanske lillan slipper gå runt som en Michelin-gubbe hela vintern. :)

#124 - Johanna Hellman

Gillade sen tidigare.
Jag har hört mycket om den här overallen och tyckt den verkar vettig. Det vore toppen med en overall som växer med sonen! Han växer som ogräs, men man vill ju inte köpa alltför stora kläder för honom att växa i heller. Han ska ju kunna röra sig också. Så en didriksson vore toppen! Hoppas hoppas hoppas!

#125 - jeanette

pappa är en slarver när det gäller att klä vår dotter varmt så det klart jag tog chansen med ett så varmt pris :)

#126 - Sara Lindberg

Gillar redan sedan länge LillaBebben på FB. Skulle såklart, liksom så många andra, bli helt salig & lyrisk om jag vann en overall till min son. Har aldrig hört talas om Didrikson förr då barnklädesmärken känns som en djungel för denna nyblivna (8mån) mamma. Men... Vore fantastiskt att få Chans att prova Didrikson...

#127 - Lotta

Skulle vilja överraska min gud dotter med en ny overall nu till vintern. Är övertygad om att hon skulle bli överlycklig (och jag också)

#128 - Sanna

Jag är väldigt gärna med och tävlar om en röd overall i storlek 122 till min dotter. Det vore perfekt för mig som är ensamstående mamma med student ekonomi att vinna hem en ordentlig overall till min dotter, då jag faktiskt här om dagen gick igenom garderoben tillsammans med henne och upptäckte att hennes gamla är alldeles för liten. Kan väl inte annat än hoppas och hålla tummarna att storvinsten hamnar hos just mig.

Gillar på FB (Sanna Kaakinen)

Kram Sanna

#129 - Tove

Öka en storlek?! OJ, nu måste jag nog läsa ditt inlägg om overallen, sjukt intressant!
Men arma öde så jag skulle behöva vinna denna overall. Mina pojkar är just i en väldigt livlig ålder (4 år och 2,5 år) och overallerna slits som bara den! Snääälla öde, låt mig vinna :)

#130 - Helena

Jag skulle så gärna vilja vinna overallen. Har precis blivit uppsagd från mitt jobb och går med en ångestknut i magen för att jag inte ska lyckas hitta något nytt innan uppsägningstiden går ut. Arbetsmarknaden där jag bor är stendöd just nu. Att slippa oroa mig för utgiften för en vinteroverall skulle betyda massor!

#131 - Camilla söderlund

Har gillat på fb!!

Jag hade en röd didriksons förra vintern och min son älskade den!
Han vill mer än gärna ha en röd i år igen :)
Så hoppas vi kan vinna :)

#132 - Linnéa

Skulle jätte gärna vilja vinna en didriksons overoll, en blå en :)
Har gillat på FB.

Tycker Didriksons kläder m.m är jätte bra! Så smarta å schyssta!
Slittåliga, bekväma, smarta å fina m.m

Toppen ju att den kan bli "större" då barnen växer så det knakar.

#133 - Martina

Pappan i huset tycker inte vi behöver några nya. Säkerligen för att dom är så dyra?! Mamman däremot skulle bli så glad, om knott nr fyra slipper frysa när snön börjar yra!

#134 - Zandra Hörnqvist

Jag gillar på facebook och jag gillar den här tävlingen!
Det är inte all som har möjligheten att köpa en sån.

#135 - emlisch

jag är jättegärna med! Har kikat på denna overall ett bra tag och funderat på att köpa till sonen. Men har känt att även om det är bra kvalitet och även om man kan få overallen att bli en storlek större så är det mkt pengar att lägga, speciellt när lillasystern behöver ny overall oxå!
Har ju dessutom massa andra utgifter nu framöver då vi ska iväg till Turkiet idag o va där en vecka. och sen så fyller vi alla år i december!

Förra säsongen tror jag vi hann att gå igenom 3 olika overaller till Elliott. Den första blev för liten, den andra var kass kvalitet så den gick sönder ganska snabbt och den sistnämnda är nu för liten den med. Han växer så det knakar, så denna skulle komma till pass =) Då behöver man kanske bara ha en overall HELA säsongen =)

gillar på fb by the way!

mvh
Emelie

#136 - Anna Östlund

Har gillat och kommenterat på Facebook
och hoppas nu att vinna en vinterlook.
För fina overaller håller Lilla bebben varm
ja lika skön som en moders barm
En shop-holic mum med hål i sin ficka
får med tur ändå en nöjd och varm liten flicka...

#137 - Jennie

Hej! Mina 3 tjejer har aldrig kunnat haft samma overall i mer än 1 säsong. De växer så otroligt mycket!! Därför låter denna overall kanon. De två äldsta har slitit så på sina och därför önskar jag mig en ny fin till min minsta tjej.
Hälsningar
Jennie

#138 - fru Holmqvist

Gillatpå fb.
Tre barns mamma som man är blir det inte billigt köpa vinter kläder.
Skulle varaunderbart att alla fall dagis barnet skulle ha ordentlig overall. Dom e ute mycke.
Blivit så mycke oväntade utgifter nu. Datan sönder och dotterns alla läxor finns på nätet. Så måste köpa ny. bilen sönder. Så den måste lagas eller köpas nytt.
Interåd köpa ordentliga kläder iår och barnens farfar som kunde bidra med pengar när det krisa gick bort plötsligt.
Ska begravas på.fredag.
Familjen otur!

#139 - Madeleine

Hej,

Jag har gillat på fb och är gärna med och tävlar med motiveringen att: jag vill vinna, svårare än så är det inte, tänk va kul de vore :)

#140 - Johanna Engström

Har aldrig vunnit nått så räknar inte med att vinna här heller. men kul att få vara med :)
Och en självklar gilla tryckning av eran sida :)

#141 - Shopaholic ♥ Nybliven Mamma Till Tre!

Åh jag vill vara med och tävla om detta superpris! Med tre barn rätt tätt i åldrar så är det superb att de kan ärva av varandra, för att det ska gå så måste plaggen dock vara av Kvalité och det är precis det Didriksons är. Slittåliga, varma, funktionella och snygga.
Håller verkligen alla tummar och tår att vi vinner en overall, med tre små har man nog med utgifter till vintern ändå ;)
Gillar givetvis på fb

#142 - Anna

Hej
Jag vill gärna vinna overallen till mitt barn eftersom jag inte vill vara en dålig mamma. Jag har redan fått blickar från förskolepersonalen om att jag inte klär henne ordentligt. Det är mitt första barn, jag vet inte hur man gör. Men med en redig overall kan jag ialla fall slippa känna skuld.
Gillar såklart på fb
Ha en bra dag

#143 - Rebecca Sofie

Som nybliven, nysnittad och ovan trebarnsmamma så har jag ingen möjlighet att gå runt på stan och shoppa. Att dessutom stora (7år) pojken bröt armen mitt i allt gör inte det hela enklare. Att vinna en fin och bra overall hade därmed varit toppen:)
Sedan måste jag passa på att rekommendera Lilla Bebben då jag har handlat där tidigare och deras kundservice är helt otrolig. Det blir definitivt fler köp därifrån framöver.

#144 - Sanna

Att gå och frysa när mörkret faller vill väl ingen?:-) vill därför vinna till värdens bästa lilleman!

#145 - Lina Persson

Har gillat på facebook via min man då jag inte har ett konto där själv......

Skulle så gärna vilja ha en overall till lillebror som är nr fyra i syskonskaran. Han har bara systrar och det är lite tråkigt att han alltid måste ärva deras kläder. En rosa sätter jag inte på honom om det inte är nödfall men något annat än rött hade varit kul. Lite skralt i kassan då jag är arbetslös.....

#146 - Erica back ahlström

Skulle gärna vinna en så fin overall :)

#147 - Jenny

Hurra!
Vilka fina overaller. Önskar att den som blir lyckligast av att vinna vinner <3 Jag vet att jag skulle bli lycklig! :D
Jag har gillat lilla Bebben länge, fast först nu på FB. Jättefin service och personligt bemötande. Toppen! Minns när lilla Bebben slog in ett jättefint paket och skickade raka vägen till födelsedagsbarnet när jag hade lite tidsnöd. Man glömmer inte sånt. Och så har lilla Bebben så fina kläder och andra grejer. Kan inte annat än gilla :)

#148 - ellinor jonsson

vill jätte gärna vinna har en dotter på 17 månader fick henne strax innan jag blev 18 är alltså en ung mamma som behöver en overall till sion underbara dotter:) håller tummarna

#149 - Hanna

Jag har gillat sidan på Facebook:)
Jag är en ensamstående mamma som endast jobbar 50% pga. Reumatism. Vintern är nu påväg och paniken börjar komma över hur jag ska få råd att köpa en ordentlig och varm overall som håller min dotter varm och torr i uteleken på förskolan. Köpte en overall men tyvärr tog dottern ett växt-hopp där hon passerade den storlek hon väntades ha i vinter. Jag skulle bli såå otroligt glad om jag skulle få chansen att vinna denna overall som isåfall skulle hålla min lilla flicka varm hela vintern. Tack på förhand!!

#150 - Annelie Letterlöv

Verkar hur härlig som helst!! :-) Jag GILLAR!!

#151 - madde

självklart vill och behöver jag vinna en sådan här overall!
Grabben 4 år växer ju som ogräs och att behöva köpa 1 overall i början i vintern och sedan 1 i slutet är ju helt galet!

#152 - Lisa Back Ahlström

Jag gillar=) Skulle bums ge bort overallen till min systerson som kommer till världen i nov!

#153 - Sandra Åkerström

Är gärna med och tävlar! Gillar på facebook(Sandra Åkerström) lillkillen behöver verkligen en ny overall så det hade varit perfekt att vinna en sån smart overall! Är ju så mycket som behövs till vintern så jag skulle bli överlycklig om jag vann!
Mvh Sandra Åkerström

#154 - Åsa O

Vinter! Åh vad jag ser fram emot att ta min dotter i händerna och springa ut i snön, att få kasta oss i drivorna och rulla runt i nysnö som blötsnö!! Att då veta att hon inte bara är torr och varm utan dessutom bär en komfortabel och snygg overall!... wow vilken kombination! Välkommen underbara härliga vinter!!!

#155 - Magdalena

Hej!
Gillar på FB ;
MIn son behöver eb eftersom han hade sin i 2 år o finns inte chans att den kommer att kunna ha i år ;( pga av storlek -såklart. Hans overall fick ny "ägare". Ge bort mycket kläder helt grattis så det skulle göra mig så glad att VINNA något till min son.
Kram, Magdalena

#156 - Carolin

Gillar redan på facebook, hoppas att det räcker!

Vem vill inte ha en snygg overall som dessutom räcker hela vintern ;) Alla! Sonen skulle vilja få något nytt, han får annars ärva allt från storasyster!

#157 - Emilia Lindbom - 17 år & mamma till Tatum.

Gillat med namnet Emilia Lindbom.

Vill vinna för min syster behöver en overall,
pengar mina föräldrar på detta lägga skall.
Tänk om de slapp göra detta,
för mig borde de slängt ut med rätta.
"jag är gravid" jag kom hem & sa, endast 16 år då.
Hur skulle de reagera på detta, nå?
Behöll ungen & bor fortfarande hemma, trängs 7 pers i en femma. Att vinna detta skulle vara lite att ge tillbaka, för allt detta jag för dom råkat orsaka.
Låt mig vinna en röd & fin, till lillasyster min.
jag hade en nästan likadan när jag var liten jag minns,
låt mig visa min tacksamhet för att min familj finns.

#158 - Emilia Lindbom - 17 år & mamma till Tatum.

Gillat med namnet Emilia Lindbom.

Vill vinna för min syster behöver en overall,
pengar mina föräldrar på detta lägga skall.
Tänk om de slapp göra detta,
för mig borde de slängt ut med rätta.
"jag är gravid" jag kom hem & sa, endast 16 år då.
Hur skulle de reagera på detta, nå?
Behöll ungen & bor fortfarande hemma, trängs 7 pers i en femma. Att vinna detta skulle vara lite att ge tillbaka, för allt detta jag för dom råkat orsaka.
Låt mig vinna en röd & fin, till lillasyster min.
jag hade en nästan likadan när jag var liten jag minns,
låt mig visa min tacksamhet för att min familj finns.

#159 - Ingrid

Får även en farmor gilla på FB och tävla?
En så snygg och funktionell overall skulle vara perfekt för min härliga sonson Vilhelm när vi går våra promenader i skogen, vid havet och på lekparken tvärsöver gården. Att den sen räcker i storlek från tidig höst och hela våren och kanske även nästa höst är ju bara en bonus!

#160 - Johanna Ydner

Gillar på facebook och i verkligheten så klart <3
Önskar verkligen att någon av mina underbara barn skulle få lyckan att tillbringa en vinter eller två i så smart och fin overall :-)

#161 - JoHaNNa - Alltid Ny Tävling På Måndagar!

gillar på fb: Johanna Hellberg

jag skulle vilja vinna den blåa och ge till min kompis son. hon har inte sån bra ekonomi, så denna overall vore toppen eftersom man kan göra den större, vilket betyder att det inte behövs någon ny på minst 2 år :) billigt och bra, speciellt om jag lyckas vinna denna till henne :)

#162 - Lina

Jag gillar på FB, här är min motivering:

Vår lille Vilhelm står redo att upptäcka världen,
men det lär bli mycket regn och rusk på färden,
så för att han på detta ska vara beredd,
vill vi att han är ordentligt klädd.
Didriksons nya overall klarar detta med bravur,
med sitt skydd mot blåst, kyla och skur,
och som föräldrar kan vi tryggt låta honom gå utomhus,
för massor av lek, upptäckande och bus!

#163 - Caroline Andersson - Mamma till Elias

Gillar facebooksidan - Caroline Andersson

Med kylan kommer även massvis med utgifter, sonen fyller 1, han ska börja på dagis och behöver en extra vagn, nya vinterkläder och skor till hela familjen, pengarna rullar iväg och det skulle vara skönt att slippa den utgiften! :)

#164 - Amanda Koppetsch

jag vill vinna för att jag har tre grabbar och behöver nya overaller till alla 3 denna vinter vilket blir väldigt dyrt då man lever på låg föräldrapenning, skulle vara kul att få testa på detta märke.

#165 - Hanna Sörqvist

Med tre barn ska det inhandlas massa kläder,
särskilt till vintern då de är ute i alla väder,
En smart overall från Didrikson min lille son skulle passa, tänk om jag den skulle vinna så kunde jag spara min hushållskassa,
För pengarna tryter när 2-åringen sitt ben går och bryter, helgipsat ben och tre veckors vabb, så nu håller lilleman sina tummar och tår så gott som det nu går och jag hoppas att han en ny och fin overall får! På FB jag gillat har och nu är jag klar!

#166 - Marja Doeser

Nyskild, abetslös och med två små barn (1 och 3 år) får man tänka sig för en extra gång innan man handlar även om man inte lever på existensminimum. Båda älskar att leka ute och då är ju bra kläder a och o och därför har Didriksons blivit en favorit! Men en 3-åringen som hittills i år växt närmare 10 cm behöver hela garderoben förnyas så att vinna en vinteroverall vore en stor lättnad och vinterleken räddad! Kanske tom lillasyster kan ärva den sedan, hittills har det gått bra tack vare Didriksons!
Gillat på fb har jag också! :)

#167 - Jenny Alexandersson

Gillar dem på facebook. (Jenny Alexandersson.)

Min lillasyster på 3 år är ute väldigt mycket på dagis & på vintern så blir det extra kallt så då vore en overall perfekt för henne, då vi inte har någon.
Och min mamma har inte den bästa ekonomin heller så om hon slipper köpa en sådan till vintern så sparar hon en hel del pengar. Hon köper alltid nya kläder till oss då hon kan, så om jag kan göra henne lite extra glad med en ny overall till min lillasyster, så är jag jättenöjd.
Hoppas verkligen på tur!!
Bloggar även om tävlingen här; http://jennystavlingsblogg.blogg.se/2012/september/overall.html

#168 - Mickan

Superbra tävling. Didrikson är enligt mig det bästa att ha. De håller bort väta vilket många overaller inte gör.
Dock bor jag i en mindre by så här finns ingen butik som säljer didrikson, så antingen måste jag åka 4-5 mil eller beställa via nätet.
Att åka bil för mig som är gravid nu är jobbigt då ryggen inte vill att jag sitter still för länge.
Har gillat på facebook!

#169 - Anne

Åh, jag skulle väldigt gärna vilja vinna - inser att förra årets overall inte kommer räcka till, och med lillebror så måste vi köpa två i år. Dyrt! Hoppas turen är på min sida :)

#170 - Josefin

Har gillat er på facebook och hoppas jag ska vinna denna fina overall till våran nykomling i familjen, han är vårt kärleksbarn och en liten sladdis för oss =) Eftersom vi har 4 barn sammanlagt så skulle det vara roligt att vinna en helt ny och fin overall till honom och slippa köpa nått begagnat eller billigare för en gång skull =)

#171 - Maria

Min lillkille har fått ärva så mycket från sin storesyster för man tänker på miljön i dessa tider!
Så för hans skull vore det kul med annat än rosa nu när det närmar sig kalla vindar, slask, snö och vintertider!
Han har blivit för stor för att vilja ligga still vid min barm,
så en blå overall kan väl denna vinter få hålla honom torr å varm?!

#172 - danijela bogdanovic

hej en glad tre barns mamma blir enu gladare och en busig och söt 3 åring blir enu busigare och sötare med ny DIDRIKSONS Overall , gillar på fb

#173 - Hondjur

Har självfallet delat på fb! :)

En vinst vore perfekt just nu då vi Idag flyttar ut i skogen och vill kunna njuta så mycket som möjligt av vintern. Då ekonomin kommer vara lite begrensad ett tag - som den kanske alltid är hos ensamstående så vore det här ack, så välkommet! En alldeles ny och Egen overall istället för de ärvda vi brukar ha! :)
Tack för en fin tävling! Och Didriksson är fantastiska!

#174 - Milla

Har Gillat på Fb.

Jag skulle gärna vinna en röd till min son i storlek 110. Min son går på ett dagis där de är ute mycket och sover ute också så det behövs självklart en bra overall men som sjuksköterskestudent har man tyvärr inte så mycket pengar över. Både jag och min son hade blivit superglada för en overall!

#175 - JENNY

Har gillat på Facebook!
Vill sååå gärna ge min 2 åriga dotter en Didrikssons overall att värma sig i! Vi köpte vårt första Waterman regnsett nu till hösten och vi är jättenöjda med det så det skulle vara så kul att fortsätta in i vintern med Didriksson som märke!

#176 - Mamma Mia

Gillat på fejjan, Maria Westin heter jag!!!

Ja, tack!!! :)

#177 - Heja mamma!

Åh, jag vill vinna!

Brukar inte ha tur i tävlingar men chansar ändå. Köpte en overall (inte Didriksson) till yngste sonen förra året men blev sååå besviken. Har dock hört gott om Didriksson och sätter mitt hopp till att de ska klara av min fine Charlie!

Blev förresten väldigt rörd av sin berättelse om din återförening med din syster. Så fint berättat och vilken resa!

#178 - Catarina Lodén

HEJ! Har än så länge aldrig haft något ytterplagg från Didrikson men har hört gott om det (finns ju så mkt att välja på) Min son sitter i sndldan varje dag & älskar det! Håller denna overall honom torr & varm så önskar jag honom denna i blått!!! (strl 90-92)

#179 - Carola L

Jag är med och gillar på FB (Carola Lind)

Jag skulle vilja vinna eftersom lillans overall börjar vara liten. Det skulle vara ett bra tillskott!

Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/september/overall.html

#180 - Amanda

Jag gillar och vill självklart vara med!
Vi har redan en fin blå Didrikson overall till stora prinsen. Självklart vill lillebror ha en han med.

#181 - Stephanie

Hejsan!
Jag vill gärna vara med och tävla.

Då vi haft det knackigt under sommaren med ekonomin då karln blev utan arbete och jag jobbar timmar vore det en lättnad för vår del ekonomiskt om man vann då det är stora utgifter just för vinterkläder.
Det hade varit en lättnad.

Mvh Stephanie

#182 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Har gillat på fb under namnet Lilith Dark.

Nu med både höst och snart vinter så blir plånboken stressad över alla utgifter som kommer. Med två barn som växer behövs det allt nytt varje höst, och då finns inte pengarna tyvärr till att kunna köpa lite dyrare kläder som har mycket bättre kvalitet.

#183 - Katarina

Min lilla Märta är i stort behov av en riktigt bra vinteroverall som lek i kyla och snö tål. 35 minuters promenad enkel väg till förskolan och ingen bil kan tyckas som av oss dålig stil, men vad ska man göra när hon vill gå på förskolan där hon trivs bäst. Vi gör till det ingen protest. Jag tycker inte om att klaga och tigga men i det här fallet får jag läget digga. Jag är hemma med lillasyster på en föräldrapenning som gör plånboken ytterst dyster och lilla Märta får för andra året i rad klättra in i sin ärvda overall, och vist är hon i den söt men åh, den blir av snö så blöt.
Håller tummarna för att hon kan vinna en Didriksson, vi skulle av glädje och lättnad dansa natten lång.

kramar och tack för en underbar blogg

#184 - Angela Lidholm

Jag skulle sååå gärna vilja vinna en sån fin overall till min son. Han har väldigt ofta fått billiga overaller då vi inte har råd för lite dyrare och bättre overaller. Det vore så kul att kunna ge honom en ordentlig overall då han älskar att vara utomhus!

#185 - Lotta Anderström

Jag gíllar på FB!!

Hade verkligen velat vinna denna fina och smarta overall till mitt lilla bustroll för han växer som bara den!!!

#186 - Linda

Är i stort behov av en vinteroverall till min son, eftersom det verkar vara slut i hans storlek reeedan i vår lilla stad, panik!!

#187 - Rebecca

Jag är gärna med och tävlar. :)

Brukar bara tävla i tävlingar om saker som jag verkligen vill ha/behöver och detta är en sak som skulle behövas då overallar är dyrt och med 5 ungar (4 egna och ett bonusbarn) så kostar det.

Håller verkligen tummarna!

#188 - Rebecca

Glömde.. Gillar lilla bebben på FB (Rebecca Andersson)

#189 - Pernilla W

Vilken toppentävling :)
Är gärna med i utlottningen.
Gillar på fb Pernilla Wamsjö
motivering: Låter fiffigt att kunna öka en storlek då barn ständigt växer. Att köpa två overaller samma säsong blir dyrt. Mamman håller nu tummarna Så..!! önskar att hon denna overallen på sin killen kille i vinter får ta På!

#190 - Pernilla W

Ps!!! Såg att jag var för snabb att skicka iväg....
ska ju stå ....Önskar att hon denna overallen på sin kille i vinter får ta På!

#191 - Anna

Har gillat på facebook!

Skulle vilja vinna så min dotter kan ha en fin och rejäl overall. Jag förväntar mig riktig varga vinter för förra året så kom det knappt någon snö. Och detta är första året min dotter kan springa runt och leka i snön (förhoppningsvis kommer det mycket snö)själv!

Hoppas på tur!

Anna

#192 - Josephine-mamma till Elika & Nick

Gillar på fb-Josephine Granholm. Åh, didrikson kläder är riktigt bra kläder, har dock aldrig haft någon overall men barnen har haft deras jacka & byxa & dem har vi varit riktigt nöjda med!! Har funderat på att testa overall iår så nu hoppas vi på tur ;-) den röda är den vi skulle välja & då i stl 120. Håller tummarna hårt nu!!!!

#193 - Angelica Adman

Gillat på FB :-)

Snöstorm, snöbollskrig, pulka race, islyktor, snögubbar, hoppa i slaskpölar, vintersol, varm choklad, skridskor, skidor, promenad, snöänglar!

Tror vi behöver denna fina Didriksson overall för att kunna göra allt detta roliga som jag nämnt ovan :-)

En blå i storlek 110 cl :-)

Kram!

#194 - Johanna - Husliv & Gravid

Självklart är jag med och tävlar, har gillat på fb. Jag skulle vilja vinna en då jag hört så mycket bra om dom, både att dom är hållbara och riktigt varma :)

#195 - Sandra

Hejsan!

Jag skulle jätte gärna vilja vinna overallen till min stora tjej. Jag velar fram och tillbaka om vilken vinteroverall jag ska köpa till henne och kan inte bestämma mig. Det hade vart perfekt om jag vunnit en så slipper jag välja själv :) har vart sugen på att prova en overall från didriksson ett tag också, har tidigare bara haft deras boardman ställ som vi varit väldigt nöjda med!

#196 - jenny jonsson

Självklart gillar jag Lilla Bebben på facebook! Våran förstfödda gick just under namnet "lilla Bebben" i magen, tills vi en sagolik Aprildag fick döpa om honom till William. Efter honom har det tillkommit 2 st till, och det är inte alltid så kul att vara yngst och få ärva allt :=( Lite nytt till lillebror vore kul för både honom och oss!