bambi

Tidningstips!
 
Gårdagens postskörd var inte dålig den! Den innehöll inte mindre än fyra paket men också två tidningar. En till mig och en till barnen! 
 
Barnen älskar verkligen Bamse och denna gång var tidningen rosa och handlade om en tjej-igelkott som var tjuv! Zack har suttit och "läst" den om och om igen i soffan. Jag tror att just serietidningar kan vara en väldigt bra inkörsport till läsning för barn då det blir lättare att lista ut orden när det finns bilder till. Och dom tycker att det är så roligt att komma hem och se tidningen ligga innanför dörren!
 
En av mina favorittidningar är Hembakat och jag måste säga att just detta nummer var extra bra! Den innehöll en massa chokladrecept men också ett recept på sega havrerutor som jag tänkte prova redan idag! 
 
Prenumererar ni på några bra tidningar?
#1 - Hanna Karlsson

Jag älskade Bamse som barn. :-)

#2 - Anna - Mamman som gått ner otroligt mycket i vikt!

Jag vill men det är sällan jag har tid att sitta still och läsa!

#3 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Ebba har också bamse och jag tycker den är perfekt. Ett avsnitt per kväll innan läggdags:)

#4 - Lina

Ja :) hänt extra, hänt bild, mama å föräldrar och barn :) en bra blandning m andra ord :) kram

#5 - Emma & Wilma

Jag har också en dotter som älskar Bamse, har köpt serietidningen Bamse för de yngsta och hon älskar att läsa den.

Ha en mysig lördag!

kram

#6 - Mia

Min dotter är ett stort fan av Bamse, kanske Bamse för de yngsta vore nått för henne. Ska kolla upp! :-)

#7 - Emma - Feministnörd och bitterfitta

Min (snart) treåring prenumererar på Bamse för de yngsta och älskar allt med Bamsemotiv på. Jag tror som du att serietidningar är en bra inkörsport till läsning när de är lite äldre, allt som genererar nyfikenhet och berättarglädje är bra :) Själv lärde jag mig att läsa genom att härma mamma när hon löste korsord och läste tidningar.

Jag har prenumererat på ett flertal "kvinnotidskrifter" själv, som Amelia, Mama och Damernas värld, men aldrig riktigt gillat någon av dem helt och hållet. Skulle jag börja prenumerera igen skulle jag nog välja Family Living nästa gång. Den verkar färgglad och skön liksom.

Svar: Jag prenumererar inte på någon mammatidning eller "damtidning" heller, känns som att det ofta är samma sak hela tiden?
bambi

#8 - Rita

Jag älskar tidningar och har köpt massor av Bamse, Kalle Anka och Gustav till mina barn på loppis. Där kostar de ju bara nån krona styck och barnen bryr ju sig ändå inte om tidningarna är nya eller nåt år gamla. Nu när barnen är äldre har vi börjat prenumerera på Bamse och de ser verkligen fram emot att få sin tidning i lådan! Själv köper jag alla nummer av Mama och en massa andra tidningar men nästan olika varenda gång.

Svar: Ja, men det är ju verkligen ett bra tips - att fynda på loppis! :)
bambi

#9 - Therese

Jag prenumerera på Hembakat , en tidning helt i min smak som älskar att baka :)