bambi

Vinn ett stort blöjkit från Libero!
 
Dags för en ny tävling! Som ni kanske har sett så har Libero lanserat en sprillans ny och färgglad kollektion som är designad av barnen själva. Små fingrar har skapat fantastiska och kladdiga mönster med massor av färg! 
 
Nu får ni chansen att testa serien tillsammans med babycare-produkter (som är oparfymerade och svanenmärkta) och lite annat roligt.
 
Kitten innehåller:
- Målarförkläde- one size
- Massor av härliga babyvårdsprodukter (bubbelbad, wash mousse, hand & face wipes, baby wash, wipes med praktisk sugpropp,) 
- Blöjpaket med art edition tema i stl 5 
- Produktcheckar
- Kritor 
 
Två stycken vinner varsitt kit och allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att lämna en liten kommentar till detta inlägg. Skriv gärna en kort motivering till varför just du ska vara en av vinnarna. Jag utser två vinnare nästa måndag (1 oktober).
#1 - Madeleine

Jag vill jättegärna vinna! Blöjor kan man aldrig få för många av! och jag tycker det skulle vara kul att vinna kitet med kritor och förkläde till min blivande ettåring så hon kan skapa och utvecklas i sin kreativitet! :)

#2 - FruA

Vill gärna vara med och försöka vinna detta paket då min stora kille är så nog med vad det är för tryck på sina blöjor : ) Tror att han skulle uppskatta dessa färglada blöjor som han dessutom kan dela med sin lillebror : )

Hoppas du får en bra dag
Kram

#3 - Pia

Oj vilket kanonpris, vem (med småbarn) vill inte vinna det? :)

#4 - Frida

Jag vill gärna vinna dessa till min dotter, då hon som alla andra barn behöver blöjor ;)

#5 - Hanna Sundqvist

Jag vill vinna blöjor! Motiveringen är att jag följt din blogg dagligen sedan vi båda väntade vårt första barn samtidigt. Nu är jag liksom du tvåbarnsmamna och jag gillar att titta in till dig varje dag. Jag tycker att du är inspirerande både som mamma och hobbybagare. Jag delar ditt bakintresse även om jag inte riktigt nått upp till din nivå :) Våra liv är så lika men så olika.

#6 - saga

Det skulle jag verkligen vilja vinna! Dottern blir som tokig så fort hon ser kritor eller liknande och anar att hon ska få rita :) Och lite extra blöjor och produkter, det skulle verkligen inte sitta fel :)

#7 - reggi

Skulle vinna de till mina bror och hans tjej som har de tufft nu när hon är mammaledig. Blöjor är ju kanon bra att ha hemma :)

#8 - Michelle & GirlZen

Kul med en måndagstävling!

Blöjor ett nödvändigt ont i en barnfamilj skulle vara super att få vinna :)
Har snart en som fyller 2 och det skulle vara helt perfekt att inte behöva lägga pengar på blöjor utan kunna köpa något kul åt henne istället :)

Kram

#9 - Matilda G

En motivering till varför just jag ska vinna ? Hmm. Ja, jag har en 1-åring här hemma som älskar allt som de flesta barn i samma ålder gör - bada, leka, rita och kladda. De mesta han gör, gör han ju med en blöja på, sen har han väldigt torr hud så produkterna som ingår är "Edwinvänliga" så det hade ju verkligen inte skadat att vinna detta kit :) Kul att få se/testa de nya blöjorna också :)

#10 - Anneli

Har två stycken blöjbarn och häromdagen räknade jag ut att jag och min man har bytt över 5000 blöjor hittills på våra barn. Fler lär det dessutom bli, så det vore ju inte helt fel att vinna några blöjor :)

Hittade din blogg för tre år sen och sedan dess har jag inte missat ett enda inlägg.

#11 - Love Oldberg

Blöjor går ju åt hos alla småbarnsföräldrar, men jag skulle våga påstå att det går åt liiite fler härhemma. Dottern börjar få tänder vilket resulterar i att hon gör ifrån sig i blöjan 5 gånger mer än vanligt om DAGEN. Storlek 4 börjar bli litet och det är dags att gå över på storlek 5, så ett kit av dig skulle sitta perfekt! Dessutom går det ju åt extra mycket våtservetter när hon bajsar extra mycket. För att skona rumpan brukar vi ibland skölja henne direkt i vasken, så även babyvårdsprodukter är väldigt uppskattat! Ja, det perfekta kitet helt enkelt, nu håller pappa Love tummarna.

/ Love

#12 - ♥ ♥ MelissasPrinsar ♥ ♥

jag är självklart med och tävlar! här behövs båda blöjorna till lillen här hemma och förkläde då det är kladd precis överallt när han får äta själv! man skulle behöva klä in allt i plast när han drar fram här hemma =)

#13 - Katja

Det kittet skulle jag och min dotter utnyttja till det fullaste. Vad kul att kladda med kritor och låta kreativiteten flöda! Sen skulle jag också få chansen att prova de andra produkterna från Libero, aldrig fel. :)

#14 - Carro

Åh vilket härligt paket! Jag är en sucker för kit av olika slag och som ensamstående mamma så är ekonomin inte den bästa och blöjor är ju en sån grej som inte kan prioriteras bort när man har en liten skrutt...därför skulle det här paketet vara perfekt för mig! Så kan jag lägga lite pengar på något roligt till ungen min istället!
Tack för en inspirerande blogg!
Kram

#15 - Karin

Jag vill jättegärna vinna detta! Skulle vara helt perfekt eftersom just liberos produkter funkar så himla bra på min lilla skruttas känsliga hud! Färgglada blöjor tackar man väl aldrig nej till ? ;)

#16 - Therese

Åh det där vill jag vinna =) Blöjor till lillbebis och kritor till stora tösen! Hon har varit lite avundsjuka nu när hon ska bli storasyster och vi har köpt så mkt till lillasyster så detta priset hade ju varit perfekt, något för båda =)

#17 - madde

Jag är gärna med o tävlar och hoppas på vinst då vår lille nya prins visat sig plöja sig genom alla blöjpaket så nog behövs det påfyllning både för honom o för storasysters nattblöjor!

#18 - Emma Mamma till Eddie & bebis i Oktober 2012

Vill gärna vara med och tävla. Skulle vara perfekt och vinna då jag gärna vill testa dessa blöjor som verkar så himla häftiga ..

#19 - Johanna

Skulle så gärna vilja vinna kitet till min lilla flicka, då så mycket av min energi just nu går åt till min stora flicka som har svårt att hitta kompisar i skolan... Att vinna hade varit en positiv överraskning då livet känns lite motigt...

#20 - Tracy

Åh vilken toppentävling! Är dålig på att motivera men vem behöver inte blöjor? Kritorna skulle bli en jätteuppskattad 1årspresent nu när Amy fyller år i oktober, och bubbelbadet vore underbart att vinna då vi flyttar till en lägenhet med badkar 1a december! Amy älskar verkligen att bada men nu har vi bara en tråkig duschkabin ;)
Håller tummarna så det gör ont!

#21 - Sofia

Tredje barnet, i "snart-sluta-med- blöja"-åldern, aldrig vunnit några blöjor, köpt otaliga de senaste 7 åren :-) Kunde vara skoj att avsluta småbarnsåren med denna hejdundrande vinst! Att dessutom få en bonus med kritor etc. till min härliga, busiga, fantastiska 2-åring vore toppen!

#22 - Sanna

Vi har redan hunnit köpa ett par paket av de blöjorna, när dottern skulle använda dem för första gången var hon hemma hos sin farmor. Vid blöjbytet så kollade hon på de nya blöjorna och sa, "Åhh, fint, mamma och pappa målat på blöjorna" =) Det måste ju vara ett bra betyg! Så vi vill väldigt gärna vinna fler paket av dessa fina blöjor.

#23 - Maria

Ja vad kul!
Helt klart vill man ju vinna detta! Tycker de är de bästa blöjorna jag testat på min lilla prins som blev 6 månader igår. Storlek 5 kommer bli bra i storlek också inom ett par veckor och hand & face wipes går det åt i massor nu när han börjat äta mat :-D
Ha en fin dag.
Kramar

#24 - CL

Jag vill gärna vinna paketet. Framförallt är jag nyfiken på att testa Liberos produkter till nytillskottet i vår familj. Kritor och förkläde blir presenten till storebror. På så sätt får de båda något var :)

#25 - Hanna

Hej,

Jag vill gärna vinna det här superpaketet! Det hade varit en perfekt present till en vän som ska föda när som helst. :)

Hoppas!

#26 - Lilla Mysan

Åh, jag vill vinna! Min lilla kråka har precis upptäckt tjusningen med att måla och skapa och kladda med färger och hon skulle bli SÅ glad! (Dessutom har hon fortfarande stl 5 i blöjor :) )

#27 - Bella

Tjo! Finns ju ingen andledning att inte vara med i denna tävling, så jag gör som alla andra, ett tappert försök. Andledning är så enkel som att jag har små barn som skiter i blöjan dagarna i ända! :)

#28 - Pernilla Allansson

Vilken rolig tävling! Min 2-åriga son utbrister varje gång vi tar fram dessa nya fina blöjor från libero "måla" och vill själv börja måla. Så detta skulle passat honom perfekt

#29 - Karin

Kanontävling ! Båda mina pojkar kör med strl 5 nu så det går ju åt en hel del blöjor :) och stora killen tycker just nu att det ät jätte kul att måla, så lite målargrejer vore kanon!

#30 - Mazlin - mamma till tre pojkar

Underbar tävling, jag vill självklart vinna. Men två blöjbarn hemma så går det åt mycket blöjor och tillbehör. Nu när Philip 21mån upptäckt målarfärg hade förklädet suttit fint och olja hade passat Oscar 10månader hade våtservetterna passat fint till som stoppar allt i munnen.

#31 - M

Vill gärna vara med och tävla då jag är moster till två jättefina barn, dock kan jag bara tänka mig hur mycket blöjor det går åt till två blöjbarn därför vill jag gärna vara med och tävla och vinna detta till min syster och mina fina syskonbarn.

#32 - liselotte

Självklart är jag med och gör ett försök att vinna. Blöjor går det ju alltid åt, skulle vara skönt att ha många hemma så det slapp köpas på ett tag. Målarsaker är också väldigt populärt just nu, så många fina och bra saker i detta blöjkit.

#33 - Sara Eriksson

Anna & Nils, tvillingar snart 7 månader gamla, tror att pappa har guldbyxor, här byter vi blöjor på löpande band, ibland står man vi skötbordet dygnet runt känns de som. Och en kreativ stora syster på precis fyllda 3 år älskar såklart allt som har med vatten,flaskor och skum att göra, och rita det kommer på andra plats.

så lite blöjor, våtservetter, diverse hudprodukter och kritor vore en hit för vår familj:)

#34 - Longevity - en blogg om hälsa

Jag är gärna med ! Vore toppen att vinna detta till minstingen nu när dagis börjat. Vi kan inte fortsätta med tygblöjor där och det känns som Libero är bästa alternativet till dem! Hoppas på tur.

#35 - Akka-mamma till Gustav!

Åh vilket fint pris! Vad gör oss speciella nog att vinna?Ingenting egentligen, vi är som alla andra småbarnsfamiljet! Förutom min prins då som jag tycker är det mest speciella i hela världen! Denna otroliga bajsmaskin skulle verkligen behöva ett extra tillskott av blöjor och det där förklädet skulle sitt väldig fint då det inte bara kladdas med färger utan mat, det äter gladeligen med hela kroppen!

#36 - Dessie

Åh jag är med! Vill så gärna vinna eftersom det hade passat jättebra som grattis-till-bebisen-present till bästa kompisen som får andra barnet i början på 2013 :)

#37 - Johanna

Ååh, blöjor är ju en av de tråkigaste utgifterna när man har barn, så detta vore verkligen toppen att få vinna. Sen den smidiga förvaringen för hudvårdsprodukterna är ju helt suverän, passar toppen i vårt badrum! :)

#38 - Åsa

Oj vad häftigt att vinna.
Av så många anledningar, men främst för att kunna överraska en vän som inte har det särskilt vackert ekonomiskt. Och med småbarn måste man ju prioritera barnens behov.

Tyvärr kan inte min LillSmurf använda Liberos blöjor då hon blir röd nästan direkt. Annars hade jag gärna vunnit kitet själv!

#39 - jasse

Super vinst åt oss med en 2- åring. Framförallt är hjälper ju blöjvinsten ekonomiskt och så slipper man konka hem blöjor.

#40 - Olivia

Jag vill vara med och tävla!
Särskilt passande pris då min 1,5årings enda tydliga ord hitills är just "rita" och "blöja" ;)
Kram

#41 - Viktoria

Som mamma i en stor familj kan jag verkligen säga att Libero är en kanonblöja. Motivering till att jag ska vinna är nog att nu när sjätte bebisen befinner sig i Libero-land är det väl inte mer än rätt med en liten vinst/sponsring från Libero :-)))

#42 - Therese Karlsson

Skulle vara så kul att vinna detta till min 11 månaders son. Gillar verkligen liberos produkter så jag håller tummarna att det är min tur att vinna detta kitet. Tack för en bra blogg

#43 - Kim

Hej!

VIlket underbart pris. Dessa blöjorna hade passat min dotter perfekt. Målarförklädet är också en sak som saknas i detta hemmet och med en dotter som tycker om att måla så kan det behövas ;)

#44 - Emma

Jag vill gärna vara med och tävla om detta pris! Mycket passande också att min dotter snart ska börja med storlek 5! Spännande produkter som hade uppskattats av oss alla i vår lilla familj! :) hoppas på tur denna gång! / Emma

#45 - Johanna

Jag är gärna med! Min "lilla" tjej blir två i oktober så detta vore en perfekt present tills dess. Dessutom väntar vi småsyskon så det kommer gå åt lite blöjor och babyvård med andra ord!

#46 - Heidi

Hej! Jag vill vara med och tävla! Även om vår pojk än så länge har nummer 3 på blöjor, så tror jag inte det dröjer förrän dessa passar! Så som han växer... ;) Nä men seriöst så är ju blöjor något som alltid går åt, minst sagt, och den övriga babyvården i vinsten verkar inte så dum den heller - Vem älskar inte bubbelbad liksom! ;) Det är bara Libero som används här hemma dessutom så just denna vinst vore fantastisk! Kram

#47 - Magdalena

Första motiviering:
Just då när jag läste din blogg så kom min 5-åring och har frågat om vi kan köpa såna där kritor för att hans är gamla nu.
Andra motiviering:jag sa till honom att man ska tävla här mot dem andra.han sa att han vinner och blöjor blir present till lillebror.Jag tror på det!!!
Magdalena

#48 - Liselotte Bergstedt

Oj - självklart vill vi och ha chansen! Blöjor är ett nödvändigt ont i barnfamiljen så det hade varit välkommet från föräldrarnas sida! Sen kommer grabbarna att bli överlyckliga över resterande paketet - en pysselpojke och den andra som älskar att bada!! Alltså något för hela familjen att lysa upp höstmörkret här i norr med!! :)

#49 - Pappan Anders

Jag är gärna med :-) Min dotter Lowa brukar skita ner sig, med detta kittet skulle hon både få skita och krita.
Nu håller vi tummarna, stora som små och hoppas på tur.
Ha De!

#50 - Sara c

Vår lille kille är en riktig "skitunge" i dubbel bemärkelse:) så lite extra blöjor och duschgrejer vore inte fel.. Är därför gärna med och tävlar!

#51 - Emilia Lindbom - 17 år & mamma till Tatum.

Jag vill, jag vill, jag vill!
Skulle sitta super här hemma så tackar inte nej! ;)

#52 - Annelie

Jag vill gärna vara med och tävla! Min allra bästa vän har en liten tös som inte är så liten längre. Precis lagom storlek för henne, och jisses vad kul hon skulle ha med kritorna! Skulle vara jättekul att få överraska min fina vän med detta.

#53 - Caroline Andersson - Mamma till Elias

Jag har ingenting emot att vinna! Blöjor och babyvårds produkter är sådant som alltid går åt och när man inte har det bra ställt är det alltid skönt att slippa utgiften. Vi älskar liberos blöjor men tyvärr får vi oftast köpa ekonomipack som blir väldigt mycket billigare än att köpa liberos som inte finns i ekonomipack (inte här i alla fall) När det gäller babyvårdsprodukter är det väldigt dåligt med just liberos, så vi får passa på medan vi är borta, men det blir inte så ofta!

#54 - Thina

Vi har alltid använt Libero till vår lilltjej. Den sitter bra och är fullsam. Kitet gör att vi får produkter som vi inte har/provat innan

#55 - Tess

Det där vore perfekt för oss för Connor har precis kommit in i en upptäckarfas där han varje dag vill måla, rita, kladda, baka och upptäcka nya saker att skapa :-)

#56 - Louise

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna nu när min 1åriga tjej just upptäckt hur roligt det är att kladda med kritor osv. Jag som ung singel mamma har det ju lite kärvt med pengarna just därför skulle detta vara väldigt uppskattat. Jag och Vanessa håller tummarna!

#57 - Sanna - Livet med Wilton

Tack vare det här inlägget insåg jag att min son som snart blir 1 år aldrig har fått måla med kritor. Skamligt! Hoppas på att vinna så att det blir ändring på det! :)

#58 - Camilla Wihlborg

Åh vilken fin vinst!
Vill gärna vara med - har en kreativ dotter som älskar att måla och pyssla :)
Är dessutom höggravid så lite libero-prylar kommer väl till pass, till bägge barnen :)
Hoppas på turen!

#59 - Marlene

Jag bara älskar reklamerna till dessa blöjor, färgglada och underbara! Precis som mina två små barn hemma :) Den här årstiden är den dyraste och det är mycket som behöver köpas in i klädväg nu, överdragskläder, overaller, vantar, mössor, underställ, höst och vinterskor ja... you name it! Blöjor är en sån där tråkig utgift men något man verkligen måste köpa. Hade varit trevligt att få lägga "blöj-pengarna" på något annat som verkligen behövs just nu. Som nya mockasiner åt barnen så dom slipper frysa om fötterna på förskolan i vinter :) Ja, det skulle jag köpa istället! Hoppas på tur :)

#60 - Johanna

Åh, jag skulle jättegärna vilja vinna! Och nu ska jag berätta varför. Dels för att jag själv väntar knodd, och då skull det vara perfekt med ett startkit av finfina baby-produkter, som man vet är bra mot babyns hud.

Och vet du, blöjorna i storlek fem skull jag ge till min syster och hennes sambo. För de har världens goaste systerson på ett och ett halvt, som använder just liberos blöjor i strl 5. Och eftersom de precis börjat med att man måst ta med egna blöjor till förskolan här i vår kommun, och eftersom att de har det lite (väldigt) knapert ställt, så hade det ju varit ett fantastiskt bidrag i hushållskassan.

Det är därför jag skulle vilja vinna.

#61 - Martina

Jag vill jättegärna vinna detta kitet... Jag är nämligen gravid med mitt första barn och vad vore väl inte bättre än ett litet start-paket :) Sen lär väl målarförkläde och kritor få vänta lite, men har många barn omkring mig som kan få låna det så länge!
Tack för en härlig blogg!
Kram Martina W

#62 - Madelene

Så klart man vill vara med i den här tävlingen! Har en snorig liten bebis här hemma, och han och storebror skulle bli väldigt glada om de kunde få vinna detta. Lillebror skulle i så fall lägga beslag på blöjorna, medan stolta storebror som nyss börjat med kalsonger skulle bli väldigt glad för förkläde och kritor :)

#63 - Sandra Fohlin

Vilket toppenpris, skulle vi verkligen vilja vinna.
Blöjor och babyvårdsprodukter går åt i en rasande fart här hemma med våra två små busar.

#64 - Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Jag är verkligen med och tävlar! En sådan vinst är ju hur bra som helst och allt kommer verkligen till användning så detta hade jag absolut velat vinna!
Lillkillen har precis börjat använda up&go blöjor så de hade ju passat så bra! (Blöjor är ju så dyrt annars!!)
Konstnärsgrejerna hade min nyblivna treåring fått och han verkligen älskar att måla! (på allt...) och babyvårdsprodukterna passar ju liten som stor!
Detta är ju som sagt det perfekta kittet att vinna! Och vilken lycka det skulle vara att få komma hem med ett paket blöjor som man fått och sluppit betala själv! :D

#65 - Emma S

Vill jättegärna vara med.
Jag skulle vilja ge de här setet till min nära vän som är ganska nybliven mamma. Jag vet att de har det lite tjärvt då de precis har flyttat tillbaka till min hemstad och lämnat sina jobb båda två för att han ska plugga. dom skulle bli superlyckliga för att få lite "bidrag" till deras lilla tjej :-)

#66 - Erika

Min dotter på 2 1/2 år ääääälskar att rita och måla ( på förskolan har hon flest teckningar i sitt fack :) ) och sen har jag en son på 7 månader som behöver blöjor. Så denna vinst skulle passa perfekt till mina barn :)

#67 - Nathalié - Äntligen gravid <3

jag är gärna med :))

vi ska bli föräldrar för första ggn och det är så himla mycket som ska köpas, så att få chansen att få vinna ett fint kit vore verkligen underbart! då vet jag att vår lilla Älskling får börja sitt liv med topprodukterna från Libero :).

håller tummarna,
kram nathalié

#68 - Veronica

Så klart man vill vara med när man står här hemma och har två blöjbarn, vilken den ena tränar att gå utan och på pottan för att inte behöva ha blöjor men inte riktigt vill. Ingen fara på taket, det kommer när man minst anar det men det hade varit härligt att vinna en "blöjgoodiebag"! Hade passat utmärkt så här på hösten när det finns en massa annat som ska inhandlas. :)

#69 - Nenna

Jag är jättegärna med och tävlar!

Usch, jag är så dålig på att motivera varför jag ska vinna saker. Jag tycker oftast att alla andra kommer med sånna superbra motiveringar att jag själv blir skrämd, på riktigt! Skrämd!

Blöjpaketet vore inte helt fel att vinna en sån här höst då föräldrapenningen nästintill lyser med sin frånvaro och allt har en tendens till att gadda ihop sig för att gå sönder samtidigt, ungefär som när skattepengarna kommer. Ja, bättre motivering än själva småbarnslivets nycker har jag inte. Men jag hoppas att det duger bra ändå.

#70 - Lilli Nyfiken - Fotbollsfru, småbarnsmama med fotografdrömmar!

Oj, rätta tävlingen för mig just nu! Har två barn, en liten som nu fått sin första tand (IDAG!) och som även idag fått sin första portion annat än mammamat (och kvitton...?!) så nu kommer de ständiga blöjorna som inte bara går åt i raketfart, alltså verkligen börja stinka!

Liberofan är vi sedan fyraåringen var bebis, då de var de enda som höll måttet och vi kör bara på detta nu med. Och så sent som igår klagade dottern att hon ALDRIG får något i brevlådan utan det är bara mamma och pappa (räkningar - skitkul...) och lillebror (traderaknarkade lite bebiskläder då han växte ur allt sitt i raketfart där med) men aldrig hon... Så hon får bubbelbadet - då hon är så snäll och "lånar" ut sitt badkar till lillebror, och förklädet som kan använads när vi både bakar och pysslar och kritförrådet behöver också fyllas på då hon och jag pysslade med de vi hade.

Slänger in vårt pysseltips - även om vi inte skulle vinna: Vässa kritorna i en pennvässare och lägg det "vässade" på bakplåtspapper, lägg på ett nytt bakplåtspapper ovan och stryk sedan så kritorna smälter. Använd kakformer och tryck ut roliga former. Häng upp skapelserna , vi hängde små kritkaniner i vår hemgjorda babymobil som hängde över skötbordet...

#71 - Fredrika

Jag är med. Min Lilla Noah kan inte hålla tätt, men Libero blöjor kan fixa det lätt.
När han har roligt kan det komma en skvätt.

Måla och rita med krita kan han göra samtidigt som han ska skita.

Allt i ett, det är lätt!


#72 - Leif

Jag är med i tävlingen.
Jag är en morFar som inte vill att min dotterdotter ska gå med rumpan Bar.
Tiden går så Fort och snart blir barbarnet Stort.
Måla och kladda gillar vi Båda och barnbarnet orkar att hålla Låda.
Efter ett Bad blir hon väldigt Glad.

Det här vill jag vinna till morfars lilla Pilutta, för hon kan ordentligt Prutta!

#73 - Christin

Jag är med!

Jag vill vinna det här för det vore en perfekt present att ge till någon av alla de gravida vänner jag har i min närhet :-)

Hoppas på vinst!
//C

#74 - Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Detta var verkligen en tävling som passar mig! Detta skulle verkligen komma väl till pass! Vi fick för sex veckor sedan en liten prins. Storasyster är bara 16 månader, så det går åt massor av blöjor och babyprodukter här hemma just nu,
Håller tummar och tår för en vinst!

#75 - Denice K

Jag har tre blöjbarn och skulle verkligen behöva ett stort blöjkit.
Håller tummarna.

#76 - Malena

Jag väntar barn i början av februari och skulle bli överlycklig om jag vann detta! När det är första barnet vet man dels inte vad man ska köpa och dels så är det väldigt mycket annat som ska köpas också! ;)

#77 - Ebba Azouer

Jag skulle vilja vinna detta för min älskade lilla son. Är nybliven mamma, skulle vara hur skönt som helst att slippa springa iväg till affären och köpa blöjor den enda lediga tiden man har :)

#78 - Skrotmamman skrotar vidare - med tre (blöj) barn på tre år

Me like! Me want! Me need! Önskar jag kunde säga att vi klarar oss mer än nog som det är, men stora tjejen vägrar sluta med blöja, så nu har i en 3-åring, 2-åring och en nyfödd som alla konsumerar BERG av blöjor. Sist vi handlade kom vi hem med 160 blöjor. Kompletterade med ytterligare 120 st idag.
Allt ska köpas, bytas, slängas - för att inte glömmas: bäras hem!

#79 - Emma & Wilma

Wow vilket paket att vinna! Min dotter älskar att bada och detta gör att det är viktigt med bra produkter efteråt, därför vore detta kit perfekt! Dessutom drar hon alltid bort sugproppen i badkaret och ska "dricka" ur den, så vore guld med en ny fräsch! :)

Kram från oss

#80 - Magnus

Jag är gärna med och tävlar om detta paket. Blöjor går åt som smör i solsken och dessutom älskar min dotter att bada.

#81 - Rebecka_Estelle

Jag och min busa Estelle 1år skulle tycka det vore jättekul att vinna kittet! Vi har funderat på här hemma när vi ska införskaffa kritor så att vi kan få upp de första konstverken av Estelle här på våra annars så vita väggar. Det tillsammans med favorit blöjmärket och resten av kittet skulle uppskattas här hemma..
Kramar och tack för en härlig blogg!

#82 - therese

Hej, skulle gå in och skriva en motivering om varför vi skulle vinna ett av paketen men började läsa motiveringarna innan.
Såg två- tre som ville ge det till andra. Jag tyvker du ska ge det till någon av dem och premiera att tänka på någon annan.

#83 - Erika

För en vecka sen fick vi den tråkiga nyheten att min man måste sluta på sitt jobb, pga arbetsbrist.
Med en son, ett barn i magen och en ny lägenhet kunde det inte komma olämpligare. Det vore väldans kul om vi fick vinna detta, så vi kunde lägga det lilla vi har på roligare saker istället :-)

#84 - Veronica - mamma till Theo och Tim

Åh detta skulle verkligen komma till pass här hemma till barnen. Sånt här är dyrt att köpa själv så att vinna detta paket vore välkommet!

#85 - emelie med hugo&vilma

Många som tävlar - inte konstigt med detta toppenpris! Hemma för VAB idag (nu börjar det....) och skulle mer än gärna vinna detta pris.

Hälsningar,
Emelie

ps. kommer du möjligen lotta ut några biljetter till Underbara Barn-mässan? Brukar du gå?

#86 - Anna

Hej!

Vågar mig på att tävla idag efter inskrivnignen på MVC - jag är nämligen gravid med första barnet och är så glad och spänd på hela det stora äventyret jag har framför mig!

#87 - Amelia

Detta kit skulle passa så löjligt bra hem till oss!
Som ung studerande mamma så skulle det kännas underbart att få spendera pengar på något roligare, vad sägs om en liten biovisning? :) Dessutom är det just konst och mode som jag läser vilket förhoppningsvis kommer att inspirera lilla älsklingen till att gå loss med dessa kritor, på papper, hoppas jag! Haha!
Jättemysig blogg förresten, ha en trevlig kväll!
//Amelia