bambi

Ett besök på Bokslukaren
 
Idag var vi förbi den mysiga bokhandeln Bokslukaren som ligger precis vid Mariatorget. Leah kan inte riktigt lära sig namnet utan kallar det för "Myrsloken" istället.. haha! "Ska vi gå till Myrsloken snart?" så hon imorse.
 
Vi gick dit för att byta en av hennes födelsedagspresenter men kom hem med lite mer än så  ;)  Men det finns så otroligt mycket fint därinne så det går inte att låta bli att köpa nåt. Det är ett suveränt ställe att hitta ovanliga presenter till barn.
 
 
Det finns även ett café och en lekhörna längst inne i butiken.
 
 
Fina honeycombs som är figurer, att hänga upp i barnens rum. Kostar bara 99 kr!
 
 
Dessa babushkor var såååå fina! Minns dock inte vad dom kostade...
 
 
Det finns många olika byggsatser i papp. Zack gillade raketen så det fick bli en sån till honom.... Och Leah valde en jättefin doktorsväska som kostade 299 kr. Hon och hennes vänner leker nästan varje dag med doktorsväskan som finns på förskolan så jag förstår att hon valde den...
 
 
Det mesta är gjort i trä, otroligt fint!
 
 
Det finns plåster i tyg och även ett långt bandage i tyg.
Hej valborgsmässoafton!
Gammal bild från när vi var på skansen tidigare i år
 
 
Ska ni på något valborgsfirande idag? Det ska vi! Men innan dess så ska Leah på 3-års kontroll på BVC och så tänkte vi gå och byta en bok som Leah fick i födelsedagspresent som vi redan hade. 
 
Sen vill jag bara påminna er om att idag är sista dagen att tävla om Monster High dockorna!
 
Ha en underbar valborgsmässoafton alla fina läsare!  :)
Ultramix Pro från Electrolux
 
Som ni kanske vet så har jag haft flera samarbeten med Electrolux förut och det är verkligen ett märke som jag tycker om och har varit sååååå nöjd med! Jag kan inte leva utan min Electrolux UltraPower till exempel!
 
Så jag blev så så så glad när jag fick chansen att prova deras 3-i-1 köksmaskin Ultramix Pro och slängde ut vår gamla elvisp, hackare och mixer (helt sant!) för denna ersätter alla tre produkter!
 
 
En sak som är rätt så otrolig med denna är att den har en motor på 700 watt, vilket kan jämföras med min vanliga Kitchen Aid som har en motor på 300 watt!!! Men så var denna maskin inspirerad av professionella kockar och jag kan lova att det går sjukt snabbt att vispa grädde med den.
 
Det som gjorde mig såld när det gäller denna är att den klarar av att hacka is. Jag var inne på min tredje mixer sen jag flyttade hemifrån då alla har gått sönder när jag har mixat is för att göra smoothies och drinkar. Så det var när jag hörde detta som jag kände "ut med den gamla mixern" direkt!  :)
 
Detta är verkligen den perfekta köksmaskinen med extra lång sladd på två meter, att man kan använda den direkt i pannor och kastruller utan att repa dom och en hackare som klarar en liter! Så, jag kan verkligen helt ärligt rekommendera denna för jag är redan kär i min   :)