Att åka till Egypten med barn

 

Jag är faktiskt rätt så positivt överraskad över hur Egyptierna tycker om barnen. Dom skiner upp med ett leende när dom ser barnen komma och vinkar glatt till dom.

 

Vi har en kypare som alltid tar hand om oss och han busar med barnen och serverar dom äppeljuice (som han nu har lärt sig är deras favorit).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Victoria
2013-04-06 @ 01:33:06 Blogg: http://www.prinsessanpaarten.se

Det vore ju oerhört intressant att veta vad du egentligen vänta dig....? Vad hade du för förväntningar och fördomar om de icke-genus-medvetna blatte-Egyptierna????

Svar: Eh... va..? Egentligen inte så många förväntningar? Vilken konstig kommentar?! Jag har tidigare bloggat om t.ex. hur thailändarna behandlar barnen när man kommer som turist med barn så varför är det så konstigt att jag bloggar om hur egyptierna gör det?
bambi

dianasdrömmar
2013-04-06 @ 08:20:22 Blogg: http://xn--dianasdrmmar-cjb.se

Mysigt det är så härligt när man reser och ser hur dom verkligen älskar barn kram Diana

Anonym
2013-04-06 @ 10:44:42

Tror att Victoria undrar över frasen "positivt överraskad över hur Egyptierna tycker om barnen" - som om du förväntat dig något annat, dvs. att de INTE skulle gilla eller behandla barn bra.

Svar: Jag utgick ifrån hur det brukar vara i sverige där man ibland inte känner sig välkommen när man kommer till café eller restaurang med barn. Så jag utgick ifrån sverige som referensram.
Sen så har vi även varit i t.ex. Italien med barnen och där var dom inte heller särskilda trevliga mot oss och barnen så ja, jag blev positivt överraskad. Det var knappast något rasistiskt menat...
bambi

Marie
2013-04-07 @ 07:21:54 Blogg: http://maarrre.blogg.se

Ja de var väldigt trevliga där vi var när vi var i Egypten också:)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet