Blommor och barnvagn på resan

 
Igår så fick Leah en fin blomma från en av trädgårdsarbetarna här. Han tyckte att den matchade hennes sittdyna i vagnen så fint. Jag älskar sittdynan från Elodie Details och mönstret Apple of my eye, känns så vårigt.
 
Vi har haft med oss Elodie Details vagn Stockholm Stroller och varit jättenöjda med den. Speciellt suffletten som går att fälla ner extra långt och så finns det en ficka i suffletten som vi har hela tiden använt för att förvara nycklar och pengar.
 
Sen är också väldigt lätt att fälla ihop och den kommer med en reseväska så vi behövde inte köpa nån påse till den när vi skulle flyga. Det enda som ahr varit lite strulig med vagnen är att det ibland är lite knepigt att fälla ner ryggstödet på den.
 
 
Det finns många hibiskusas här, mest röda men även några gula. Så fina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Lina
2013-04-10 @ 21:45:14 Blogg: http://blogg.alltforforaldrar.se/liniz

vilka härliga bilder å vilken härlig resa ni har :) Tyvärr flyger jag inte hem er imorn :/ Flyger till Las Palmas imorn. Men hoppas vi ses på nåt event nästa v? Hoppas mina kollegor ta hand om er imorn, kraaaam

Erica
2013-04-11 @ 11:11:31 Blogg: http://www.stuganpafjallet.wordpress.com

Jag gillar också Apple of my eye serien. Den är sååå snygg! Och vårig!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet