bambi

Brukar ni kolla vad andra tyckte innan ni bokar?
Internet är ju verkligen underbart på det sättet att man enkelt att hitta information, tips och åsikter. Maken min kollar inte på film utan att ha kollat upp vad den fick på betyg på imdb först. Han har gjort så hela vårt förhållande och i början kunde jag tycka att det var lite irriterande, skulle han låta andra bestämma vad vi ska se på för film? Men nu, speciellt när tid för filmtittande är en raritet så är det inte så tokigt att se vad tusentals andra gav filmen för betyg innan vi avsätter två timmar för att se den.
 
Sen så älskar jag tripadvisor! Kollar ALLTID upp hotell där innan jag bokar och har aldrig blivit besviken! Jag brukar även läsa igenom kommentarerna rätt så noga där för att veta lite mer detaljer om det är något man vill undvika eller så.
 
 
Har ni någon sajt som ni alltid kollar på först innan ni bokar eller gör något?
#1 - Britta Högström

Film kollar jag också alltid upp + läser recensioner. Sen kollar jag ofta in kundrecensioner på produkter och om jag ska handla från ett okänt företag så googlar jag alltid upp det för att se recensioner. Ärligt så googlar jag nog det mesta ;) Och om nätet ligger nere känner jag mig lost.

#2 - Linda

Hihi, så var/är min kille också. Nu har jag blivit (nästan) likadan, att jag vill kolla imdb först. Men sedan om det är någon film jag verkligen hade velat se oavsett så ser jag den.

#3 - Världens bästa Maria

Jag fick ett ryck och drömde mig bort till Thailand och efter att jag blivit tipsad om TripAdvisor kollade jag in siten. Men blev nog bara mer förvirrad faktiskt. Jag kikade på bästa familjehotellet tex, men där fanns massa skitdåliga recensioner så nu vet jag varken ut eller in. Visst har alla olika upplevelser av ett hotell men hur ska man veta vilkas upplevelser man ska lyssna på?

#4 - Julia

Så fort jag är osäker googlar jag oavsett om det handlar om filmer, prylar eller ställen jag ska till. Google is my friend! :)

#5 - Hanna E

Jag kollar på prisjakt.nu innan jag ska köpa något oavsett om det är på nätet eller i fysiskt butik.
Om jag ska handla i en ny nätbutik så brukar jag googla för att se om det finns någon som har haft problem med butiken.

När det gäller film så kollar jag aldrig recensioner, jag vet ju inte vad för filmsmak de som har skrivit recensionerna har. Ang film så tar jag bara rekommendationer från de som jag känner.

#6 - Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

Jag kollar alltid och valde bort ett hotell som hade dålig frukost enligt två personer som kommenterat. Men alla har olika smak. En väninna älskar flingor och rostmackor så hon gillar hotell med sådan frukost jag gillar omeletter och sallader och inte alls smörgåsar, yougurt och sådan frukostmat. Så man får vara lite selektiv. Men skriver någon att det är smutsigt och dålig service drar jag öronen åt mig.

#7 - Maria

Kollar alltid Tripadvisor inan vi ska resa :-)

#8 - Jo

Jag kollar alltid Tripadvisor innan det bokas resa! Man får dock läsa noga och sålla lite ibland. Amerikaner kan t ex ge ett hotell lågt betyg för att roomservicen är dålig eller för att det var långt att gå till stranden/stan - när man själv som svensk tycker att det var ett helt ok avstånd. ;-)