bambi

Cartoon cupcakeformar
 
Igår så satt jag hela kvällen och surfade runt efter tillbehör till alla kalas i närmsta framtiden. Nästa helg ska jag ha över några vänner på fika och me&i visning och sen helgen efter är det 3-års kalas för Leah hela helgen.
 
Notan slutade på över 600 kronor för sockerpasta i olika färger, muffinsformar och tyllar. Helt sjukt när jag tänker på det, men det är så roligt med lite speciella muffinsformar som dessa här ovanför med tecknade serier som handlar om cupcakes. Dom kommer från kakburken som har alla möjliga roliga baktillbehör.
 
 
#1 - ladydahmers.blogg.se

jag ska hålla mig borta från kalas-butiker, jag spårar totalt ur. Jag ÄLSKAR att pyssla inför kalas.

Förresten, du, äre svårt att göra macaroner? Har du nåt tips man bör tänka på? (planerar Ninjans kalas)

Svar: Jag har bara gjort macarons en gång och dom blev väl okej... Jag fick tipset att man ska slå plåten i bordet innan man stoppar in den i ugnen, så att alla luftbubblor försvinner. Om det är en massa luftbubblor så spricker dom lätt.
bambi

#2 - Världens bästa Maria

Detta kanske inte är ett tips för varken Bambi eller LD, men när jag köpte grejer till Astrids kalas såg jag att ICA hade två sorter med mixer för macarons. En choklad och en citron, tror jag. Blev lite sugen på att testa men eftersom jag alltid tar mig vatten över huvudet så fick det räcka med det jag planerat. :-)

#3 - Martina

Klart att det ibland drar iväg kostnadsmässigt när man handlar till sin hobby och jag ser tacksamt fram emot nästa helg :-)