Egyptisk afton i Marsa Alam

Internetstrul idag! Så därav lite ont om bloggning... svårt med internet ute i öknen  ;)

 

 

Igår var det Egyptisk afton här på Gorgonia Beach i Marsa Alam. Utanför restaurangen satt det en egyptisk man och gjorde egyptisk kaffe.

 

 

Sen så satt det även en egyptisk kvinna (den första som vi har sett här under vår vistelse) med två egyptiska flickor. Dom bakade bröd på en stenplatta och sålde lite armband. Zack blev helt kär i ett av armbanden så barnen fick varsitt armband som vi köpte av flickorna.

 

 

Utanför grillades det lamm och kycklingkebab.

 

 

Inne fanns det en massa god och spännande egyptisk mat. Allt från förrätten till efterrätten var egyptisk. Jag kan konstatera att egyptierna använder mycket kokos, nötter, frön och honung i sina efterrätter!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Jenny - mammaliv i Nashville
2013-04-04 @ 16:48:37 Blogg: http://Jennybenny.se

Mmm så gott! De där bröden minns jag var så himla goda. Lägga krispigt lammkött på & stark sås. Mmmm! :) ni har det allt bra ni! Underbart att ni har ytterligare en vecka!

Linn
2013-04-04 @ 19:41:38

Säger som Jenny. De där bröden är ju alldeles ljuvliga! Försökt hitta nåt ställe med samma bröd i Sthlm, men ännu inte lyckats. Åååh, med vildgurka och goda röror till, MUMS!

dianasdrömmar
2013-04-05 @ 07:22:10 Blogg: http://xn--dianasdrmmar-cjb.se

Mums, vad gott härligt ni har det vännen stor kram Diana

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet